Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
válasz
garga pista #19974 üzenetére
Köszönöm. Ezek valószínűleg nekem nem érik meg - jól fogalmaztál.
Az egész úgy indult, hogy felmerült bennem, hogy a Forma-1 adásait jó lenne rögzíteni. (Persze tudom, torrent oldalakról egy-két óra múlva le tudom tölteni őket.) A tévén egyébként semmilyen más élő adást nem nézek. A tévé viszont csak akkor tud adást rögzíteni, ha be van kapcsolva. Úgyhogy rákerestem a set-top boxokra és gyorsan találtam egy kedvező árú dupla DVB-T tuneres készüléket: Sencor SDB 5104TD Ez volt a kiindulási alap. Bár megjegyzem még, hogy a dupla tunerhez sem feltétlenül ragaszkodom. De ha már ilyen áron is van, akkor miért ne?
Mivel a jelenlegi Mede8er MED600X3D médialejátszóm - amivel még tökéletesen elégedett vagyok - nem támogatja a H.265-ös videókat, ezért gondoltam, hogy hátha találok olyan DVB-T készüléket, ami az ilyen kódolású file-ok hálózaton keresztül történő lejátszására is képes. Megszerettem a yaDIS által nyújtott tartalomböngészést. Ezért az is fontos lenne, hogy ha már H.265, akkor támogassa az új készülék is ezt vagy valamilyen ehhez hasonló szolgáltatást.
Megvehetném a Sencor SDB 5104TD-t és mellé vásárolhatnék egy szintén olcsó médialejátszót a H.265-ös filmekhez. Viszont a Mede8er MED600X3D-t is meg akarom tartani a 3D-s tartalmak miatt. Így viszont már három készülék gubbasztana egymás mellett...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Borderlands 4
- SONY LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest