Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
Köszönöm. Ezek valószínűleg nekem nem érik meg - jól fogalmaztál.
Az egész úgy indult, hogy felmerült bennem, hogy a Forma-1 adásait jó lenne rögzíteni. (Persze tudom, torrent oldalakról egy-két óra múlva le tudom tölteni őket.) A tévén egyébként semmilyen más élő adást nem nézek. A tévé viszont csak akkor tud adást rögzíteni, ha be van kapcsolva. Úgyhogy rákerestem a set-top boxokra és gyorsan találtam egy kedvező árú dupla DVB-T tuneres készüléket: Sencor SDB 5104TD Ez volt a kiindulási alap. Bár megjegyzem még, hogy a dupla tunerhez sem feltétlenül ragaszkodom. De ha már ilyen áron is van, akkor miért ne?
Mivel a jelenlegi Mede8er MED600X3D médialejátszóm - amivel még tökéletesen elégedett vagyok - nem támogatja a H.265-ös videókat, ezért gondoltam, hogy hátha találok olyan DVB-T készüléket, ami az ilyen kódolású file-ok hálózaton keresztül történő lejátszására is képes. Megszerettem a yaDIS által nyújtott tartalomböngészést. Ezért az is fontos lenne, hogy ha már H.265, akkor támogassa az új készülék is ezt vagy valamilyen ehhez hasonló szolgáltatást.
Megvehetném a Sencor SDB 5104TD-t és mellé vásárolhatnék egy szintén olcsó médialejátszót a H.265-ös filmekhez. Viszont a Mede8er MED600X3D-t is meg akarom tartani a 3D-s tartalmak miatt. Így viszont már három készülék gubbasztana egymás mellett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Konzol Screenshot
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Milyen monitort vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Autós kamera eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann