Új hozzászólás Aktív témák
-
vati
senior tag
Sziasztok, egy nagyon egyszerű kérdésem lenne:
Adott egy Alcor HDC-3500 típusú DVB-C felvevő. Nagyon egyszerű dolgot tud, bemegy hátul koax-kábelen a kódolatlan DigiTV jel, és full HD-ben fel tudom venni az elől bedugott pendrive-ra, ami akár NTFS-re is lehet formázva.
A szintén kódoltalan felvételt PC-n tudom editálni, akármi másba konvertálni (reklámok kivágása, átkódolás, stb.)Sajnos úgy tűnik, elpusztult, se kép, se hang.
Szeretném kiváltani, valami manapság ténylegesen, azonnal, forintért kapható eszközzel.
- PC alapú megoldás nem érdekel, eddig is működött PC nélkül, erre a vonatra még egyszer nem szállok fel, eleget szívtam vele 10-15 éve
- CI+ kártya nem érdekel, eddig se kellett, kódolatlan DVB-C jelről van szó, amit az Alcor tökéletesen felvett HD-ben.
- Külföldről rendelés nem érdekel, eddig csak kellemetlen tapasztalataim voltak vele
- kétségbe vagyok esve, hogy ez a műfaj mitől lett ilyen rocket science egy ideje. Hová tűntek a piacról a DVB-C eszközök?Mi a pontos különbség a DVB-T és a kódolatlan DVB-C felvevők között? Ami a DVB-T-t tudja, az DVB-C-t is? A lényeg, hogy koaxon menjen be a kódolatlan digitális jel, és USB pendrive-ra tudjak MPEG2, MPEG4 streamet felvenni.
edit: nincs set-top boxom és nem is lesz. Eddig úgy használtam, hogy kétfele osztottam a koax jelet, egyik ment a felvevőbe, másik a TV-be, ezt is csak azért, hogy tudjak mást nézni mint amit éppen felveszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Dell 5580 i5-7200u / 8gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Megkímélt de kissé karcos! 1 év Garanciával!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest