Hirdetés
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi63
senior tag
Meg is jött az LGHR925C. Ami alapjában véve egy 3D blu-ray player, és nekem erre volt szükségem. Tud egyéb dolgokat is, elsősorban a kábel TV vétellel kapcsolatban osztanék meg néhány infót.
Nem, nem lehet. Mármint a felvett adást lejátszani más eszközön.
Mert gondolom erre volt kíváncsi mindenki.(rajtam kívül) Valójában .TS fájlt ment, ami szabadon másolható, csak éppen valami kódot tesz rá, ami miatt PC-n lejátszhatatlan. Talán valahogy le lehet venni róla a "rontást", de engem ez a része nem érdekel a dolognak.Ha valakit még ezután is érdekel, néhány egyéb infó első blikkre. A UPC kártyát fél perc alatt felismerte, elfogadta. Rögzít belső HDD-re (500GB) és külsőre is USB-n keresztül. A 2 TB-os WD merevlemezt pillanatok alatt felismerte. A 64GB-os pendrive-nak viszont beintett.
Kódolt adás felvétele közben nem lehet másik kódoltat nézni. 1 CI+ kártya egy csatornát kódol ki egy időben, semmi meglepő. Lehet persze nézni közben kódolatlant. Vagy fordítva, kódolatlan csatorna rögzítése közben lehet nézni kódoltat. Ez már csak ilyen.Ezek a lényeges dolgok, ami a kábeltévé részt illetik. A többi már az én nem túl happy észrevételem. Használatban volt a készülék, valahol talán ki lehetett állítva. Fólia nem volt rajta, Digi csatornák beprogramozva, és alapból magyarul "beszélt" velem. Csatornát viszont kizárólag Németországon keres. Más opció nuku. Ami nem létezik, majd csinálok egy teljes gyári visszaállítást. Már csak azért is, mert az EPG ékezetei valami furcsa karakterek. Olvasható, de seduxen nélkül nem érdemes nekiállni.
A dobozban maga a készülék, és a gagyi távirányító. Elem nélkül, mindenféle papír, vagy egyéb leírás nélkül érkezett. A garanciát a futár legalább a kezembe nyomta az ajtóban. Még szerencse, hogy a 93 oldalas gyári manual letölthető hozzá a netről. Angolul. Mert magyarul tud a gép, de magyar leírás a holdban sincs.
Konklúzió. Jó blu-ray player egy megfelelő médialejátszóval, és egy megfelelő STB alternatíva is egyben. Nem a jobbak közül való, de az ára is ennek megfelelő. Próbálgatom, van még 13 napom. Elsőre megfelel nekem, de ha mégis másképp döntök, megy vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- BMW topik
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GamingFórum.hu - Meghívó link
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- X13 Yoga Gen3 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mert gondolom erre volt kíváncsi mindenki.(rajtam kívül) Valójában .TS fájlt ment, ami szabadon másolható, csak éppen valami kódot tesz rá, ami miatt PC-n lejátszhatatlan. Talán valahogy le lehet venni róla a "rontást", de engem ez a része nem érdekel a dolognak.
wassermann