- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
Új szabvány miatt biztosan nem kell kidobnod a készüléket. DVB-T2-t ott használnak, ahol később álltak át mint Magyarországon (pl. Ukrajna) vagy ahol korábban és kellett a HD adáshoz (Anglia, vagy Ausztria is). Ebben a 2010-es cikkben ez szerepel:
"Az Antenna Hungária rövid és középtávú terveiben nem szerepel az rendszer bevezetése, de aki a szomszédos országok műsorait is venni szeretné a jövőben, az mindenképpen számítson rá, hogy erre nem feltétlenül lesz képes a készüléke!"
Ehhez képest a csehek már most csúsznak, mert csak tesztüzem van DVB-T2-n, meg ők is elkezdtek HD-ben adni DVB-T rendszeren.Pár hónapja a Tescoban láttam akciósan ilyen 6500-7000Ft-ért STB-t. Online most a Mediamarktot találtam, ahol van valami lehetőség, hogy MOL benzinkútra is szállítanak (gondolom mint a PikPakPont).
Strong Prima VI (SCART-tal, működik a MindigTV-vel): [link]
Triax TR 43 (a Triax oldala szerint SCART-tal és persze ez is jó MindigTV-hez): [link]Adatlap alapján az Evolveo Arcadia is jó a MindigTV-hez, bár néhány hozzászóló panaszkodott ilyen-olyan hibákra (pl. valakinek hetente lefagy a készülék...)
Személy szerint csak a két említett STB-vel volt tapasztalatom. A kettő közül nekem a Strong 8110-es jobban tetszett, így eléggé részrehajló vagyok
. Most valószínűleg én a Primát venném...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest