Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
sssirius
üzenetére
Helo!
Én sajnos bevállaltam egy ilyen szobaantennát. Tetszett, hogy viszonylag kicsi és állítható 36DB-ig az erősítés rajta. Egy USB-s tunerhez kellett volna, mert a hozzáadott kis bottal az egyik mux jött be rendesen, a másik csak akadozva. Gondoltam, ha már kicsivel is jobb, elég is lehet.
Gyakorlatilag rosszabb volt, mint botantennával, így vissza is vittem és szerencsére becserélték egy Evolve Eye-re, ami még olcsóbb is volt 1k-val.
Kellemesen csalódtam, mert nálam ez szuprül dolgozik és minden jön tökéletesen. Én csak ajánlani tudom, persze csodára ez sem lesz képes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann