Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio11
tag
Nem azt mondom, hogy olcsóbb v. drágább, hanem nagyjából ugyanannyi és nem vagy elkötelezve. Ez az én világnézetemben nagyon fontos dolog.
Szintén világnézeti kérdés, hogy ha valamiért fizetek azt ne korlátozzák egy készülékre. Az analóg kábeltévét különösebb gond (és felár) nélkül teszem szét a 2 azaz kettő tévénkre, a digitális modernizáció jegyében meg felárat fizessek érte? Jól tudom, hogy egy ilyen rapsberry alapú cucc tokkal vonóval egy másik éves kártya árában lenne, de mondom én a hülye elvek embere vagyok és inkább előbbire áldozok, csak hogy ne sérüljenek az érdekeim :-) Meg hobbitevékenységnek sem utolsó.
Az ingyenest köszi nem akarom megosztani, mert azokat tudja a két tévé is venni. Csak a kódoltakat kellene kettéválasztani. Vagy ha van valami opció a kártyák duplikációjára (hogy az egy kártya működjön két készülékben egyszerre) az is jó lehet. Nem a kártya közönséges másolására gondolok (ami tilos is és lehet, hogy műszakilag sem lehetséges) hanem arra, hogy esetleg egy célhardver kétfelé, két conax olvasóba emulálja az egy kártya tartalmát. Lehet, hogy iszonyú blődség amit irtam, de nem tartom kizártnak, hogy már ilyen próbálkozások is voltak valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Citizen
- LEGO klub
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann