- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio11
tag
Nem azt mondom, hogy olcsóbb v. drágább, hanem nagyjából ugyanannyi és nem vagy elkötelezve. Ez az én világnézetemben nagyon fontos dolog.
Szintén világnézeti kérdés, hogy ha valamiért fizetek azt ne korlátozzák egy készülékre. Az analóg kábeltévét különösebb gond (és felár) nélkül teszem szét a 2 azaz kettő tévénkre, a digitális modernizáció jegyében meg felárat fizessek érte? Jól tudom, hogy egy ilyen rapsberry alapú cucc tokkal vonóval egy másik éves kártya árában lenne, de mondom én a hülye elvek embere vagyok és inkább előbbire áldozok, csak hogy ne sérüljenek az érdekeim :-) Meg hobbitevékenységnek sem utolsó.
Az ingyenest köszi nem akarom megosztani, mert azokat tudja a két tévé is venni. Csak a kódoltakat kellene kettéválasztani. Vagy ha van valami opció a kártyák duplikációjára (hogy az egy kártya működjön két készülékben egyszerre) az is jó lehet. Nem a kártya közönséges másolására gondolok (ami tilos is és lehet, hogy műszakilag sem lehetséges) hanem arra, hogy esetleg egy célhardver kétfelé, két conax olvasóba emulálja az egy kártya tartalmát. Lehet, hogy iszonyú blődség amit irtam, de nem tartom kizártnak, hogy már ilyen próbálkozások is voltak valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest