Hirdetés
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Fentebb ahogy írtam, szenvedtem a hdmi-vel is, valószínűleg rossz volt a készülék. Ahol kipróbáltam, azt művelte, hogy először amikor rákötöttem egy antennát, és nézegettem a csatornákat, hiba nélkül ment. Kikapcsoltam, majd a következő bekapcsolás után a kép akadozott, szétesett mint amikor nincs jel, a jelerősség fel-le ugrált. Következő antennával ugyanez. 4 antennával kipróbáltam, és minddel ez volt. Első próbánál akadásmentesen ment, akármeddig, jó jelerősséggel. Kikapcsolás után már nem volt nézhető. Szerintem ez is valami hiba lehetett, mert gyenge jellel elsőre sem kellett volna mennie. Érdekes volt. Tetszett volna a kütyü, de kicsit elment a kedvem a wayteq-től, mert az olyan hozzáállást utálom amit csináltak az afd-vel, hogy nem teszik bele pont a cf verzióba, ami a régi készülékekhez való. Mennyi user megvehette, és nem lesz pénze lecserélni, ezek után nézhetik a sok adást gyászkerettel. Ezt miért nem írják rá a dobozra? Miért nincs sehol a leírásokban az AFD mibenlétére? Ez egy elég nagy parasztvakítás, hogy HDMI, FULL-HD, 5.1 meg tököm tudja mi van a dobozon, de egy egyszerű régi filmet nem lehet megnézni normálisan...
Ez gondolom nem csak a Wayteqre vonatkozik, ezért is próbálok itt a fórumon tájékozódni hogy ne fussak megint ilyenbe bele. A nagyobb tesója az egyik tévéhez jó lenne, de a kisszobában lévő tv-n csak egy antenna csati van, ahoz olyan kellene amin van rf kimenet is és tudja az AFD-t is. (a médialejátszó is fontos lenne)
Tehát a 90cx-el az a gond hogy a régi tv-re nem tudom rákötni
Ja, még valami: Itthon digi kábel van. Egy barátom tv-jében van vevőegység (nem tudom milyen) és a digi kábelen jönnek a magyar adók HD-ben, már amelyik tudja. Ezek a készülékek ahhoz nem jók? ( ha vége a nyárnak hazahoznám valamelyik kütyüt a nyaralóból és bekötném itthon, mert a plazmám már régebbi, dbv tuner nélküli. Persze ha a digihez ezek nem jók akkor a kérdés tárgytalan)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Capriolo Oxygen 29" MTB Új
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann