- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
hamyka #12010 üzenetére
http://mindigtv.hu/lefedettseg
Nem tom aktuális-e még, de ezen a linken láthatod a gerincadókat és a kisebbeket is... Nekem Szentesre néz az antenna, bár az jó messze van ide, de erős, 100 Kw-al ad. Hátránya, hogy csak a "sima" bővítést szórják még, a 17 csatornához, de a családi már nincs benne, ahhoz kisebb teljesítményű adókat kell vadászni a közelben...
Mondjuk elég nagy hség a részükről, hogy a gerinc ad 100-al, a családi meg jön 2,3-al, holott, ha nincs elég térerő, a vásárló is meggondolja, ha viszont van térerő a fizetősre, az kidobott pénz, mert drága és még stabil vevőkör sincs... szerintem a 30-as csomag inkább kísérleti jelleggel van, nem akarnak kockáztatni, ezért adnak ilyen pici teljesítményű adókkal...
jah, ui. köszönöm a nekem adott válaszokat, és segítségeket!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest