Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyus87
aktív tag
válasz
Watt25
üzenetére
Szia!
Nem tudja a DVB-C-t a tv-m már beszereztem conax modult, de későn jöttem rá, azt hittem, az összes LCD-nek tudnia kell amelyik képes befogadnia ezt a modult, tévedtem...
Most kicsit utána néztem és tényleg úgy néz ki, hogy DVB-C HD dekódert kell vegyek, csak azt akartam, hogy erősítsen itt meg valaki ebben... Természetesen tudom, hogy a szolgáltatónak is van HD dekódere, de eszem ágában sincs 1400 Ft-okat fizetni havonta mondjuk 5 évig, vagy addig amíg a szolgáltatás fenn áll, inkább megveszek magamnak egyet.
Még jó hogy nem vettem meg gyorsan a legolcsóbb DVB-T-t, mert bukfenc lett volna...Na, várj, most esik le... AD100, ez olyan ismerős. Apósomnál is az van és náluk mikrohullámú kapcsolatuk van. Akkor lehet, hogy DVB-C kell. Szóval, nem ártana tisztázni, hogy hogyan kapod a jeleket...
Van a környezetemben egy olyan cég ahol kamerákkal foglalkoznak, ott dolgozott egy srác antenna szerelőként, ő mondta, hogy a DVB-C fog kelleni nekem. Az itt leírtak is megerősíthetik a dolgot azt hiszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- BestBuy ruhás topik
- Hardcore café
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann