Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyus87
aktív tag
válasz
Watt25 #11770 üzenetére
Szia!
Nem tudja a DVB-C-t a tv-m már beszereztem conax modult, de későn jöttem rá, azt hittem, az összes LCD-nek tudnia kell amelyik képes befogadnia ezt a modult, tévedtem...
Most kicsit utána néztem és tényleg úgy néz ki, hogy DVB-C HD dekódert kell vegyek, csak azt akartam, hogy erősítsen itt meg valaki ebben... Természetesen tudom, hogy a szolgáltatónak is van HD dekódere, de eszem ágában sincs 1400 Ft-okat fizetni havonta mondjuk 5 évig, vagy addig amíg a szolgáltatás fenn áll, inkább megveszek magamnak egyet.
Még jó hogy nem vettem meg gyorsan a legolcsóbb DVB-T-t, mert bukfenc lett volna...Na, várj, most esik le... AD100, ez olyan ismerős. Apósomnál is az van és náluk mikrohullámú kapcsolatuk van. Akkor lehet, hogy DVB-C kell. Szóval, nem ártana tisztázni, hogy hogyan kapod a jeleket...
Van a környezetemben egy olyan cég ahol kamerákkal foglalkoznak, ott dolgozott egy srác antenna szerelőként, ő mondta, hogy a DVB-C fog kelleni nekem. Az itt leírtak is megerősíthetik a dolgot azt hiszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium
- iPhone 13 128Gb fehér (starlight) első tulaj, patika állapot, akku 85%, új kijelzóvédő
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Mohs EVO kerámia védelem (50 ml)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest