- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyus87
aktív tag
válasz
Watt25 #11770 üzenetére
Szia!
Nem tudja a DVB-C-t a tv-m már beszereztem conax modult, de későn jöttem rá, azt hittem, az összes LCD-nek tudnia kell amelyik képes befogadnia ezt a modult, tévedtem...
Most kicsit utána néztem és tényleg úgy néz ki, hogy DVB-C HD dekódert kell vegyek, csak azt akartam, hogy erősítsen itt meg valaki ebben... Természetesen tudom, hogy a szolgáltatónak is van HD dekódere, de eszem ágában sincs 1400 Ft-okat fizetni havonta mondjuk 5 évig, vagy addig amíg a szolgáltatás fenn áll, inkább megveszek magamnak egyet.
Még jó hogy nem vettem meg gyorsan a legolcsóbb DVB-T-t, mert bukfenc lett volna...Na, várj, most esik le... AD100, ez olyan ismerős. Apósomnál is az van és náluk mikrohullámú kapcsolatuk van. Akkor lehet, hogy DVB-C kell. Szóval, nem ártana tisztázni, hogy hogyan kapod a jeleket...
Van a környezetemben egy olyan cég ahol kamerákkal foglalkoznak, ott dolgozott egy srác antenna szerelőként, ő mondta, hogy a DVB-C fog kelleni nekem. Az itt leírtak is megerősíthetik a dolgot azt hiszem
-
Petyus87
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Hozzáértők segítségét kérném...
Vettem egy szép nagy LCD tv-t és HD adást szeretnék nézni...
A Hello HD a szolgáltatóm és jelenleg AD100-as kulcskártyás dekódereim vannak, ezek jártak anno a szolgáltatáshoz, viszont ezek scarton keresztül adják a képet, nem HD képesek.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen HD dekóder lenne nekem jó ami kulcskártyás...
Azt hallottam, hogy hiába veszem az olcsóbbik dvb-t dekódert, nem lesz jó, mert a coaxon jö na jel, állítólag dvb-c dekódert kell vegyek, az lesz a jó... Meg tudna engem valaki erősíteni ebben?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest