Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Van itt még valaki aki Szegedről várja a startot? Lakótárssal tervezzük egy közös tuner vásárlását, elméletileg ugye megfelelő programmal (pl. VLC) egy mux tartalmát simán ki lehet lőni LAN -ra hogy többen tudjuk nézni (persze így eltérő muxon lévő dolgokat nem lehet nézni, de szerintem ritka lesz az amikor erre lenne szükség). Kíváncsi vagyok vajon van-e esélyünk rálátás nélkül elegendő jelet összeszedni. Van egy analóg tuner -em illetve a már korábban említett lepke antenna, amivel majd jövőhéten kísérletezem egy kicsit. Azt tudom hogy a korábbi albérletemben a Tarján lakótelepről szemcsésen ugyan de bejött az RTL Klub ez pedig Szentesről jött és akkor sem volt rálátásom. Kíváncsi leszek most mi lesz a helyzet, a jelenlegi albérlet a Mars tér környékén van ötödik emeleten (két szinttel magasabban) de sajnos rossz irányba állnak a szoba ablakok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- JBL Partybox 310 - Új, garanciális akár beszámítással
- ASUS ROG Strix X570-F Gaming Alaplap
- Keresek!! Asus rog Crosshair alaplapot, Hero, Extreme
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Creality Nebula Camera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann