- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Zirowe #10700 üzenetére
Szerintem próbálkozni kell. Most megnéztem és a Hármashatár-hegyen lévő adó alig tized akkora teljesítménnyel ad mint a Széchenyi-hegyi. Így tippre elég nagy takarásnak kéne lenni, hogy ne tudjátok fogni az onnan jövő jelet. (kb.90 km-re északkeletre szerintem a Széchenyi-hegyi adó jelét tudtam fogni egy erősítős lepkeantennával-igaz csak a közszolgálati muxot).
Őszintén szólva nem nagyon tudom, hogy mennyire kell irányban lennie. Ami biztos, hogy pontosabban mint egy lepkeantennánál és mivel csak egy sorban vannak a vízszintes elemek a függőleges irányra nem annyira kényes. ( A privát próbálkozásaim során néha viszont milliméterek is számítottak, de abban az esetben sokkal gyengébb jellel volt dolgom. )
Az viszont kár, hogy nem fértek hozzá magához az antennához. Ha valami korrózió okozta hiba van, akkor az talán esélyesebb a kinti dobozban mint a padláson lévő elosztóban.
Tudom beteg ötlet, de esetleg próbáld meg leszerelni a saját antennádat és a célhelyen a padláson kipróbálni. A lepkeantennás esetemben is az antenna a padláson van és mégis tűrhető a vétel. Ha pedig működik akkor rákötni a régi kábelezésre és ha így is ok, akkor a régi antennánál lesz a hiba. Ebben az esetben én valahogy leszedném a tetőről és felraknám a padlásra ( persze miután kiderült hol a hiba és kijavítva )
Murphistic
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gumi és felni topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest