- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Roland
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy BlackGold BGT3630 PCIe-es kártyát, ami ezeket tudja: DVB-T/DVB-T2/DVB-C/DVB-S/DVB-S2/Analog.
Nálunk Digi tv van, a csatornák az HBO és egy-két adó kivételével kódolatlanok. Erről meggyőződtem a settop boxszal, a kártyát kihúzva is foghatóak a csatornák. Ennek megfelelően arra számítottam, hogy a tunerkártyával a gépemen is nézhetem majd digitálisan az adásokat.
A következő a probléma: feltelepítettem a DVB Viewer demo verzióját (valószínűleg megveszem később), de csak a közszolgálati csatornákat hangolja be, a többit nem. Azt lehet látni, hogy a megfelelő frekvenciatartományban (354-394 MHz, 770-794 MHz stb) érzékeli a jelszintet, viszont csatornát nem hangol be. Ezekkel a paraméterekkel próbáltam hangolni:
Célkategória: Astra 19.2° E / Hot Bird 13.0°E / Astra 1D/3A 23.5°E / Astra/Eurobird 28.2°E
Transzponderlista: nincs
Vétel típusa: Kábel
Csoport: A
Szimbólumráta: 6900,6111,6875Van valami egyéb paraméter, amit még lehet állítgatni, hogy behangolja a közszolgálatin kívüli csatornákat?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen routert?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Windows 11
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest