- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Roland
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy BlackGold BGT3630 PCIe-es kártyát, ami ezeket tudja: DVB-T/DVB-T2/DVB-C/DVB-S/DVB-S2/Analog.
Nálunk Digi tv van, a csatornák az HBO és egy-két adó kivételével kódolatlanok. Erről meggyőződtem a settop boxszal, a kártyát kihúzva is foghatóak a csatornák. Ennek megfelelően arra számítottam, hogy a tunerkártyával a gépemen is nézhetem majd digitálisan az adásokat.
A következő a probléma: feltelepítettem a DVB Viewer demo verzióját (valószínűleg megveszem később), de csak a közszolgálati csatornákat hangolja be, a többit nem. Azt lehet látni, hogy a megfelelő frekvenciatartományban (354-394 MHz, 770-794 MHz stb) érzékeli a jelszintet, viszont csatornát nem hangol be. Ezekkel a paraméterekkel próbáltam hangolni:
Célkategória: Astra 19.2° E / Hot Bird 13.0°E / Astra 1D/3A 23.5°E / Astra/Eurobird 28.2°E
Transzponderlista: nincs
Vétel típusa: Kábel
Csoport: A
Szimbólumráta: 6900,6111,6875Van valami egyéb paraméter, amit még lehet állítgatni, hogy behangolja a közszolgálatin kívüli csatornákat?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Lightyear - befektetési app
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann