- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
Sok király fegyvert nem is lehet ''boltban venni''.Hanem küldetéseknél kapod meg,ha kinyitsz egy ládát,megölsz valami magasszintü ellenfelet.Vannak boltba is jó cuccok,de pl. az ijjászom ijja és a lovagom kétkezes kardja is küldetésből kapott.Mint ahogy a varázslóm varázsbotja is.És ezek általában jobbak is,mint a bolti Tesco gazdaságos pallos
.Mert sokszor több plusszt adnak(+max. danage,+ice damage,+damage,stb..)
-
szilchi
őstag
Aham..én is csak tök véletlenül akadtam rá.Bementem abba a barlangba.Kinyitom az ajtót,de még nem mentem közelebb.Látom,hogy szépen tele van a terem emberkékkel+egy elég erős figura,valami papszerü.Mondom lekaszálom őket,ha már benéztem
.Már indulok is feléjük,erre jön a kis csengetyű hang és látom villog a kis könyv alul.Kimentem a teremből és látom,hogy egy Quest teljesítve.Ez volt a mázliuk
,mert hagytam őket és visszasiettem Aman'lu-ba.
-
szilchi
őstag
De az még nem elég!!Ahhoz,hogy megkapjad a chantot,tenned is kell valamit.Egy szertartáson elmondott szöveget kell meghalgatnod.Amikor elmész a karaván után,egy idő után belebotlasz a lemészárolt emberkékre.Az Aegis-t pedig elcsórták.A tolvaj után eredsz.Már jó ideje üldözöd az egyébként nem éppen tápos figurát.Majd elérsz egy elég sűrű,de annál gányabb erdőbe.Lessz ott egy híd(de nem a Kwai folyó felett..
).Azon menekül előlünk az a figura,akinél az Aegis van.De nem menj még utánna.Hanem lesz ott egy barlang.Abba be kell menni.Kinyitsz egy ajtót.És ott abban a teremben épp valami titkos szertartás fog folyni.Na azt kell meghalgatni,hogy ott mit mondanak.Azután vissza kell menni a nőcihez,aki megírja nekünk a chantot.
-
Gh0sT
addikt
Húzzátok innen, lehetőleg a File Planet-es Download Managerrel:
Bővebben: link
A download manager linkje az oldal tetején található. A szerverek ahogy elnézem még most is tömve vannak, jó fél órát kell várni a kapcsolódásig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Acer notebook topic
- Gmail
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged