- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
válasz
beautifulmin #59 üzenetére
Miért kell ilyeneket kérdezni ??
( mailen az ilyesmit )
-
Bash
őstag
válasz
beautifulmin #59 üzenetére
A másik topic-ban Viktor77 szólt, itt én szólok. Nagyon nem vicces a kérdésed, erre te is rá fogsz jönni, ha még egyszer meglátok hasonlót.
-
Gh0sT
addikt
válasz
beautifulmin #57 üzenetére
Legálisan nem tudom, hogy le lehet-e húzni valahonnan.
Gondolom nem...
-
Gh0sT
addikt
válasz
beautifulmin #55 üzenetére
Egyenlőre csak Beta tesztelés folyik. Még nincs hivatalos info arról, hogy mikor jön ki a játék. Többen úgy gondolják, hogy augusztusban lesz a megjelenés, de szerintem még váratni fog magára.
A Beta ingyenes, csak egy regisztrációt igényel. Cserébe kapsz 2-3 órás játékidőt, és sok-sok bugot, ami felfedezésre vár.Ennek ellenére én már több hete játszom vele, és nem tudom megunni, annyira jól sikerült
Ha gyors kapcsolatod van, akkor pár óra alatt le tudod húzni a játékot (1,7 GB). A méretéből ítélve tartalmazza a teljes játékot, de sajnos a tesztelés idejére csak az ACT I áll rendelkezésre. Remélem a későbbiek folyamán kiadnak egy javítást, ami feloldja az ilyesfajta korlátozásokat. -
Gh0sT
addikt
válasz
beautifulmin #53 üzenetére
Itt tudsz beregisztrálni és kb 10 perc múlva töltheted is:
Bővebben: link
A CD-key-t jegyezd meg! Elvileg elküldik e-mailben is, de én nem kaptam meg.Anélkül pedig nem igazán fogsz tudni játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged