Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Speciális kamerával érkezik a Z Fold7
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Garmin topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborpapa
friss újonc
Szia
Tegnap megkertem a Dune t ,hogy megtudna e oldani a magyar testvereknek ,hogy müködjön a HBO MAX kadenciahelyesen a Dune lejatszokon ?! Mit latnak szemeim ma ? Mar kaptam egy valaszt .
HBO max tökeletesen kadenciahelyesen müködik csak meg a Dolby Vision t HDR be jatsza le . A lenti link Patch t telepitsd es lass csodat .
Dune nak nincs vetelytarsa .Please check if the following patch helps (reboot the media player, run the patch, then run the APK; the patch will work till reboot):http://files4.dune-hd.com/tmp/dune_service_realtek_video_opt_enable.dsf
-
kolosszus87
senior tag
Youtube, Netflix stb.-re nem épp a legjobb a Dune, se a Zidoo, stb. valamiért nem adnak nekik teljes körű licencet így csak korlátozott felbontással futnak, ez van, ezzel nem lehet mit csinálni. A távírányító pedig nem infrás tudtommal, hanem blutooth-on kommunikál, így hosszabb pihentetés után gombnyomásra újra kell neki egy kis idő míg csatlakozik.
-
vilga
tag
1 hete vásároltam], bár szemeztem ezzel is, de sokallottam az árát annak ellenére is hogy kétszerannyi a memória,és a belső tárhely valamint a 3,5"-os hdd rekesz.
Az előd amit váltott, hdtv 101, ami a mai napig fullhd-n jól teljesít, így nem okozott gondot a konfigurálásde hát feljebb léptem: sony xr83j-re
Első benyomások: hezitáltam hogy csípőből visszaküldjem:
- kezelőfelület: finoman fogalmazva konzervatív
-a classic dune és a mellé helyezett fapados android első látásra kaotikus, de idővel talán megszerethető
-első körben a hálózati lejátszást próbáltam kifejezetten DV formátumú kölcsönzött anyagokkal, mint DLNA és SMB megosztáson akadozik /lehet hogy a pc-m a gyenge láncszem:/ celeron 3420/ a hálózat viszont gigabites /iperf3 teszt: 112 MB/sec /.
Plex szerveren keresztül viszont nincs akadozás.
-személy szerint én hiányolom a torrentkliens-t, bár az android feületen sikerült egy butácska transmission BTC-t felrakni.
-Azt az nfs megosztást nem látja pc-ről /csak az ip-ig jut el/ amit a 101-es simán, de ez lehet user error.
Viszont a rádugott külső hdd-ről kigástalan a lejátszás.
Az újabb BT/IR-es távvezérlőt adják ehhez is: /dedikált gomb a sub-hoz és az aud-hoz/
A kijelző szintén kikapcsolható,aminek nem sok értemét látom hogy lejátszáskor csak perces, és kicsi hogy nézési távról én már nem látom az órát sem .
összeségében és néhány nap barátkozás után megérte az árát -
DM-Fan
nagyúr
Lassan két hete vettem Pro Vision 4K Solo-t. A kijelző menüből kikapcsolható, illetve 4 fokozatban dimmelhető. Sajnos a komolyabb Blu-ray lejátszókkal/AVR-ekkel ellentétben a távirányítón ennek nincs dedikált gombja (és emiatt a Harmony-ra se tudtam programozni), így ha változtatni szeretnél rajta, az csak a menübe lépéssel lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Lexus, Toyota topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest