- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Valkűr #10051 üzenetére
Szerintem az első képen rosszak a beállítások és azért nem tudja a vetitőd kezelni. Ugye a lejátszó lekéri a kijelző EDID-jét és a beállításoknan nem talál megfelelő kimeneti beállítást..
Nálam a restvérben ZIDOO
4K 50-60 Hz / YUV420 10 BIT
4K 23-24 Hz / Yuv 422 9 BIT
Nem 4K YUV444 10 BIT
HDMI kiterjesztés 16-235
Hátha tudtam segíteni. -
blakey
titán
Egyébként a kijelzőnek semmi haszna, ugyanis kizárólag a Dune apk aktíválható és csak azzal működik, fényereje nem szabályozható, tehát jobb kikapcsolva hagyni. Amúgy az eszköz Homatics-nak is "adja" magát, még a névjegye is az, valamint a led vezérlés is benne van, ami csak a Homaticson működik, a Premier 4K Pron haszontalan, ezeket jeleztem a fejlesztőknek, kíváncsi vagyok, hogy mit reagálnak.
-
MrTwister
őstag
"van egy dollarjeles ikonom..."
Nem ez? Nincs még Dune-om, ezért csak tippelek.
Csabi1984: Igen de akkor nem rendelem meg hozzá hisz a Homatics az ugye kifejezetten Androidos vagy esetleg CoreElec alatt működik a Homatics-el ez is?
blakey, viszont azt írta, hogy megy vele, esetleg Android alatt is? -
Mizurichi
tag
igen, erre gondoltam. Viszont a spotify egyszerüen megy a Dune app-bol is, és a Spotify appol is. Mindent látsz a telefonodon. Nagyon kényelmes. Ezért kértem segítséget, hátha használja valaki így Tidalt. De így kénytelen vagyok lemondani.
Amúgy neked is videokat tölt be a Tidal? Ez is milyen érdekes. nagyon nehézkes a csak zene keresés. Még tv-n keresztül is.
Dune előtt Zappitim volt, ott sem lehetett tv nélkül használni, de legalább ott a rendes Tidal appot kaptam meg. Nem értem hogyan szelektál a Tidal.
Köszönöm a fáradozásod.
Üdv -
PishT
tag
Köszönöm a válaszokat!
Akinek van erről tapasztalata: 2GB RAM-os Dune-khez mekkora türelem kell?érezhetően kevés a 2GB?
néha HBO MAX-ra lenne használva, de többnyire külső SSDről vagy hálózatról menne filmezés..
nagyon dilemmázom.. mert érzékelhető az árkülönbség egy 4GB RAM-os és Dune Real Vision 4K-hoz képest. (ha jól néztem) köszi a tapasztalatokat -
Mizurichi
tag
Sajnos abban nem nyitja meg a Tidal alkalmazást.A tv-n látom csak ha meg nyitja. De ott is csak videokat tölt be. Nagy nehezen lehet keresni albumokat, de a videokat erölteti. Kiváncsi vagyok neked mit sikerül. Nem is értem, a Tidal app érzékeli mire van letöltve, és úgy ajánlja a lejátszani valót?
Érdekes -
Mizurichi
tag
Sajnos a telefon Tidal app-ja nem ismeri fel a Dunet, míg a Spotify minden további nélkül megy rajta.
Mivel egy nagyon komoly dac-kon hallgatom így nagyon is eszem ágában van hallgatni. Ráadásul nekem a dune kijelzőjén ott tündököl az MQA logó.
Előre is köszönöm ha kipróbálod. -
kezo0
addikt
OFF
„… az se mindegy hogy azt mondom idd ki a bilit, vagy vidd ki a bilit!”
Ahogy az sem mindegy, hogy „egyet értesz” vagy egyetértesz. Mert a kettő tök mást jelent. Bocs a nyelvészkedésért, és ne is vedd magadra, mert ezt nagyon sokan írják rosszul.
Tudom, nem nyelvtan topik, de ha lenne is helyesírással foglalkozó topik, ott nem azok gyülekeznének, akikre a leginkább ráférne…
ON -
kokokka
addikt
Így is lehet nézni, meg úgy is, hogy ez volt az alap állítás ziggi_zug részérő :
De nem olyat, mintha eleve a jelfeldolgozást egy erre kihegyezett proci végzi, mint egy jobb Dune-Wade erre readált.
Erre reagálta Wade azt, ami itt van akiknek nem tetszik. Ennyi, nincs ebben több. Csak ha valaki nem dícséri szét a Dune-t ezen a fórumon (ismét írom : mondom ezt Dune tuljaként) akkor az már "nem ide illik". -
kokokka
addikt
Ki mondta, hogy nincs Dune-öm? A Pro 4K megjelenése óta megvan. Djnice tesztje pedig teljesen elfogulatlan, ha valaki, hát Ő igazán pártatlan a témában. Mégis, nekem nem a képével volt igazán problémám, hanem a sok butaságával, hálózat kezelésével, befagyasaival. Azzal, hogy nem lehet egy torrentet úgy elindítani, hogy azt egy slunggal le is szedje és ne fagyjon bele a lejátszó a letöltési sebességbe. Azzal, hogy ha egyszer megőrül és eldobja a hálózatot, utána napokig(!!) nem látják egymást újra az eszközök. Aztán megjavul, de hogy mi a hiba azt senki sem tudja megmondani.
Még valami: azért, mert egy topikban nem csak a szépet és a jót írják le az adott készülékről meg nem írjuk azt, hogy ez "nem ide illő". Aki ilyet ír az vakon, szemellenzővel ragaszkodik a márkához, és ezt nem szabad! Mert akkor a köd elfedi a tényeket! Én most Z9X-et használok. Sokkal jobban szeretem, mint a Dune-t de nem vagyok vak, látom a hibáit. Ha felvetődik a fórumban (a kintiben is) egy probléma nem mondjuk azt, hogy ez ne illik ide.
Szóval ugyan olyan jogom van ide írni, mint neked. Akkor is, ha az a te véleményeddel nem egyezik. Akkor is jogom lenne hozzá ha nem lenne Dune-öm, de mivel van, inkább én nem értem miért kötsz bele a jogosságomba!?Neked pedig kedves Lelkes újonc SoloVision ez ugyan úgy szól. Semmiféle pszichológiát nem kell ide keverni ha csak azt nem, hogy a márka iránti szerelem mit művel az emberi aggyal, ha az arra fogékony.....
-
ricsik
őstag
Köszi.
Dehogy filmezek droiddal, mivel az egész rendszer alapja az android, így úgy gondolom, hogy a droidba tett beállítások ugyanúgy hatással vannak a dune lejátszójára is, gondolom az is csak egy androidos app, ha úgy vesszük. Persze lehet tévedek, de a nagyítási droid beállítás kihat a dune lejátszóra is pl, amit biztosan próbáltam.
Értelmezésem szerint a dunén belüli beállítások az alap beállítások, a droidban tett beállítások meg rendszer szintű beállítások, ami ugyanúgy kihat mindenre. -
-
kokokka
addikt
Már tudja a Dune az automata beolvasást? Értsd: ha törölsz egy filmet a forrásmappából törli automatikusan a borítókat is? Az új felület miatt kérdezem, mert a régi egy hulladék volt se ezt nem tudta se azt, hogy ha új film kerül bele akkor automatikasn meg is jeleníti a falon.
-
ziggi_zug
aktív tag
The ADT-2 development kit device was released before the release of Android TV 9.0.
Android TV 10 was released on December 10, 2019 together with the ADT-3 development kit.
Android TV 11 was released for the ADT-3 on September 22, 2020Az Android TV módosított interfésze, a Google TV (amely csak nevében azonos a korábbi szolgáltatással 2020. szeptember 30-án debütált a "Chromecast with Google TV" nevű eszközzel. Ez a felület képes tartalmak ajánlására, valamint különféle szolgáltatások és telepített alkalmazások közötti átjárásra, szemben a "sima" Android TV-vel, amely az egyes alkalmazásokat csak külön-külön képes kezelni. Több mint 6500 alkalmazás kompatibilis az új interfésszel, a tervek szerint 2022 végéig az Android TV valamennyi felületét lecserélik erre.
-
Csabroncka
addikt
Azért lehet "csodát" várni, mert a Zappiti valahogy megoldotta, tehát valamit tudnak, amit a Zidoo és a Dune nem!
Azért itt a színbitmélység konvertálgatás jobbra balra is érzékeny dolog, de ilyen elven akkor a nagy testvérek is ugyan olyan "hibás" megjelenítéssel jönnek....
-
törölt tag
Nem egy nagy élmény, de működik. Néha a hálózaton elérhető Firefox mentéssel keletkezett Bookmarks.Html fájlt nyitom meg mintha média fájl lenne. Ebből kiindulva egy USB-s rádiós egérrel viszonylag kényelmesen lehet internetezni. Valószínűleg egy USB-s rádiós billentyűzet is működne, de azt nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Witcher topik
- EAFC 25
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest