- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
kisspall #10787 üzenetére
A fájllistában rámegyek a kívánt videóra és a Play/Pause gombbal indítom. Így folyamatos a videók lejátszása.
- csak fájlnézetben működik, viszont ott az "Enter" is ugyanazt eredményezi. Jukebox esetében nem működik a lejátszás indítása, csakis "Enter"-rel.
Azaz csak ebben a nézetben működik az említett gomb:
-
Beni2360
félisten
válasz
kisspall #8850 üzenetére
Akik nem fizetnek jogdíjat azok es az Android rendszerük nem biztonságos azokat kizárják. Ilyen a Dune, a Zidoo is egyebek közt. Sok olcso mefia boxxal ugyeskedtek es sorba ki lettek zárva, ugye van a biztobsagi fokozatok, L1, L2, L3 es e szerint mennek a minőségi streamingek. Nekem mindet tudja acT - m megsem fizetek elő egyikre sem. Most van egy ket ho apos ingyen szolgaltatom 2x kapcsoltam rá, mind idegen nyelvű videók.
Szoval nem csak nekunk kell elő fizetést produkalni hanem a TV stb gyartonak is. -
wolfman
veterán
válasz
kisspall #8654 üzenetére
Én jelenleg kábel hiányában az Edifier S3000Pro hangfalaimat kötöttem rá BT-val. Megy vele szépen. Egy hátrány van, hogy a hangfalnak be kell kapcsolva legyen BT funkcióra mikor bootol a lejátszó, különben csak nagy szarakodás árán fogja megtalálni utána pár film elindítása után. Sajnos nincs olyan funkció, hogy 'kapcsolódás' vagy 'aktívvá tétel', így folyamatosan annyit látsz, hogy 'párosítva', miközben nem szól, max törölheted a kapcsolatot, ami amúgy nem aktív ilyenkor.
Ilyen apróságokat nem ártana mondani nekik, hogy orvosoljanak, nem hiszem, hogy nagy munka lenne. Mint az is, hogy lehessen direct WiFi-vel is használni, ne csak egy köztes router beiktatásával a funkciókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- Kerékpársportok
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest