-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribobon
tag
Gyors tekerés képpel vissza irányba is működik Dune HD Max 8K esetén?
(Kinti Zidoo topikban Markswift2003 főguru tudni véli, hogy az AMLOGIC SoC nem támogatja a képpel vissza irányba tekerést, de remélem, hogy nincs igaza, és majd
egy frissítés keretében javítják.) -
Ribobon
tag
Dune HD Max 8K vs Zidoo UHD8000 (Ez is Amlogic processzoros)
- Van olyan beállítási lehetőség a Dune HD Max 8K-n, hogy ne az eltelt, hanem a hátralévő játékidőt (remain time) mutassa? (Zidoo UHD8000, de régebbi Zidook-k is tudják)
- Van a Dune HD Max 8K esetén képpel tekerés előre-háta (rewind and fast forward) lehetőség?
(A Dune HD Max 8K távirányítón dedikált gombot nem látok erre.)
(Zidoo UHD8000 távirányítóján vannak erre dedikált gombok, de rewind egyáltalán nincs,
fast forward ugyan van, de 32 lépésben állítható a sebesség, emiatt nehézkes a használata. Régebbi Zidoo-kon jól működött az előre és hátra képpel tekerés.) -
Beni2360
félisten
Milyen zidood volt?
Mivel még augusztus 28.-n sem döntötted el,hogy mit veszel. Én pár éve egyetlen egy hibás borító beolvasással találkoztam az is nfo hiba végett volt.
A topikban végül nem is látszik, hogy vettél volna zidoo lekátszót, csak érdeklődtél felőlük.
Még ha volt is és nem olvasott volna be vidrókat biztos kérdezed volna a megoldást. -
arcitec
addikt
Majd kérlek azt írd meg, a menü és kezelése , beállítások, miben más,
mi a jobb/kevésbé jó a Zidoo-hoz képest. Na meg képben és lejátszásban is (formátumok)
, bár a képi megjenenítésben talán nagy eltérés nem lesz. Na meg a minőség is érdekelne,
melyik kelt jobb benyomást, úgy összességében.
U.I: Sajna nincs egy igazi hiteles objektív összevetés Zidoo Z9X 8K vs. Dune 8K Max -
Skyhunter
őstag
-
-
törölt tag
Várni semmire nem érdemes.
Használni kellene már régen.
Ha lesz jobb, majd cseréled.Kalandvágyból vettem egy Dune HD Pro 4K készüléket.
A hálózatos másolás gyorsabb (a Dune HD Solo 4K készülékhez képest).
Ha valamit nem tud lejátszani települ az SPMC, amivel már nagy eséllyel megy.
Némi megszorításokkal a HDMI IN felvétel is működik.
A régi megszokott távirányítóval használom. -
Downsampling
senior tag
Örülök, hogy megoldódott, bár én pont fordítva tippeltem: vagyis a GPT formázást komálják, legalábbis nekem egy jó ideje eleve így van az összes HDD-m...(de bevallom, az is lehet, hogy a külső vinyóim MBR-esek. Egyszer kell beállítani, utána USB-ről már lényegében mindegy, hogy NTFS vagy Ext1,2...(Én az NTSF-t szoktam beállítani, mert az Oppo lejátszóm azt jobban komálja)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Medence topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest