- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
DasBoot #11179 üzenetére
Cambridge Audió hálózati lejátszval nem.
- mert az DLNA-t használ és ott más beállítások lehetnek érvényesek, tulajdonképpen az is egy lejátszó, aminek vannak saját képességei. Tehát minden a képességeken, a tudáson múlik, nem azon, hogy honnan érkezik az anyag.Másrést nézem a mostaniakat, de azokon sem látok "pörgetés"-re utaló gombot, csak léptetéshez.
- lejátszó alkalmazásokat nézz, ne pl. távirányítókat, minden alkalmazás mást preferálhat, hiszen nem ugyanazon az elven kerül fejlesztésre. Felteszel egy Kodi, egy Plexet, Embyt, Dune appot és mindegyik másképp működik, mindegyikben lesznek eltérések a másikhoz képest. -
blakey
titán
válasz
DasBoot #11174 üzenetére
Fogalmi zavar van, mert amit a lejátszó lejátszik, az úgy működik, mint akár a 100 évvel ezelőtti lejátszókon. Szerintem a stream, mint fogalom kelti a zavart, mert nincs világos kép arról, hogy mit is jelent. Lehet tekerni, időre ugrani, léptetni, stb., mindegy hogy NAS-ról, CD-ről, HDD-ről, pendrive-ról megy a lejátszás. A fájlnak is tartalmaznia kell minden ehhez szükséges adatot
-
blakey
titán
válasz
DasBoot #11030 üzenetére
Azoknál a lejátszóknál, ha jól emlékszem, akkor elég problémás volt a beépített meghajtó, sokan le is cserélték a Duo-ra és USB-n keresztül használták egy külső lejátszóval, úgy kevésbé volt gond a lejátszással. Javaslom, hogy itt a topikban, kulcsszavakra keresve, érdemes lenne elolvasni akkori hozzászólásokat, hogy milyen problémák merültek fel.
-
Beni2360
félisten
válasz
DasBoot #11033 üzenetére
Akkor azt benéztem, pedig rákerestem.
Nekem van egy Pio BD írom egy külsö házban.
Azon szoktam lejátszani. Megjelenik a fájlkezelőben és onnan teljes lejátszóként üzemel ( a Zidoo-nál.)
Akár slim BD olvasóval is működik.
UI: lehet , hogy az ujrairható lemezt nem tudja érzékelni. De még az iró is lehet ludas ha nincs az a lemez ID a támogatási listában. Nézni kell van e frisebb fw az iróra. -
arcitec
addikt
válasz
DasBoot #11032 üzenetére
BR lemeztálca nincs benne. Vettél egy készüléket és nem tudod mire képes?
HDD fiók van bennem ahova SSD is tehető megfelelő átalakítóval.
A Blu-ray fájlokat tudja lejátszani.
Manapság már - mivel USB-ről tökéletesen használható külső eszköz - a többség
számára nincs a HDD fióknak jelentősége, pláne fél árnál kevesebbe kerülnek ezek a lejátszók a 8K MAX-hoz képest. (Persze kinek mi.)
Ha Blu-ray lemezeket akarsz lejátszani akkor ilyesmi kellhet neked : [link] [link] -
junior19
senior tag
válasz
DasBoot #8561 üzenetére
A Dune BD lejátszói híresen gyengék voltak, képesek voltak megadni magukat úgyis, ha nagyon ritkán használták. Nagy az esély, hogy nálad is ez történt.
Esetleg beruházol egy külső usb-és BD lejátszóba, ha gyakrabban használnál lemezt, ha nem, akkor pedig kérj kölcsön egyet amíg lemented egy HDD-re ezt a lemezt.
Mielőtt a minőségi jelző szóba kerülne, a gyári lejátszó sem jobb egy külső usb-től. -
dh66e
veterán
válasz
DasBoot #5001 üzenetére
Szia!
Felvenni fel lehet a dunere csatlakoztatott ezközökre ,de nem időzített formában.Legalábbis a régebbi lejátszóknál így van az újabbaknál nem tudom.
Mondjuk mivel a Sky eleve egy kombi set top box is meglepne ha nem tudná.(#5000) Laszlo733
VPN-t nem ismerem mert nem használom,elvileg az az orosz plugin működik ahogy elolvastam az orosz fórumot.Mondjuk nekem teljesen homály a működése és a beállítása.
Jah és grat az 5000. hozzászóláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest