- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DasBoot
aktív tag
válasz
Multibit #5013 üzenetére
Üdv.! Van egy Synaps DVB-C vevőm, aminek a minősége és szolgáltatásai meglehetősen korlátozottak. Emellett egy Technisat ISIO S1-es műholdvevő, sajnos a UPC Direct kártyával már nem működik, pedig éppen a HD felvételek miatt vettem annak idején. A Technisat K1-gyel is szimpatizálok, de abban nincsen merevlemez, ezért is szeretnék ilyen dvb-c vevőt, egy Synology NAS-ra is szeretnék felvenni. Tetszene még ez a Sky is.
-
dh66e
veterán
válasz
Multibit #5010 üzenetére
Pedig elég sokan vártak erre a lehetőségre ahogy olvasom, sajnos a CI+ a tartlom tulajdonosoknak kedvez a felhasználókat bünteti.Úgy írom ezt hogy soha az eletemben nem vettem fel tv műsort,filmet hogy megnézzem azt később.Egyébként nagyon eszköz függő a dolog mert van lehetőség kódolt anyagokat felvenni bizonyos gyártók modelljein és akár Pc-n szerkeszteni/módostani,de nagyon utána kell járni.Ebből a szempontból a SKY nem ajánlható.
-
-
Downsampling
senior tag
válasz
Multibit #4580 üzenetére
Hát nekem az összes digitális koax interconnect-em 75 ohmos, igaz, nem is ez a gagyi kategória, hanem 20-50 ezer forint közöttiek (Ortofon, Van den Hul, Cambidge Audio). És szerintem az Oppo sem az a kategória, aminél épp ezt lespórolták volna... A Dune Prime 3.0 -ámon is volt rendes csatlakozó (koax is és optikai is).
-
Downsampling
senior tag
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Multibit #4359 üzenetére
Igen, Dune-laptop-win10.
Most olvastam, hogy a legutolsó windows frissítés (sokaknál) betett az smb kezelésnek. Bővebben nem jártam utána, mert feleslegesnek tartottam. Szóval, lehet ez windóz' hiba. A legutolsó frissítés kb. 1 hete jött ki, ami (állítólag) "el lett szúrva" ilyen szempontból. Az előző lejátszóm is (lanon) (úgy egy hónapja adtam el) ugyanezen a hálózaton üzemelt évekig. Néha pufferelt pár másodpercig, de soha nem fagyott bele. Szóval itt tartok most. Van egy "nem ajánlott" beállítás a Dune-ben, a "Samba gyors elérése". Ez alapból tiltva van valamiért. Kipróbálom úgy is.Mi bajom lehet?
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
-
Downsampling
senior tag
válasz
Multibit #4359 üzenetére
Hát jó lenne, ha leírná, mert ezt kérdést így megint nehéz kezelni, ha még a hálózati környezetet sem ismerjük, beleértve a routert, stb. Akár még a kábeleket is...
Illetve azt gondolom, hogy 20-30 Mbit/s nem jelenthet gondod SMB-nek sem, még tekergetéssel együtt sem. Szerintem ott nem is a bitráta számít...
-
gyeniko
őstag
válasz
Multibit #4027 üzenetére
Akik nem használnak NAS-t, azoknak jól jöhet az akár 2*10 Tb beépíthető HDD. Ezeken lehet filmeket archiválni, ráadásul hálózatban is láthatóak a beépített HDD-k, vagyis ebben a tekintetben helyettesíthet egy NAS-t. Egy éjszaka alatt 700 Gb-ot lehet mozgatni a HDD-re, vagy a HDD-k között, ez elegendő lehet.
A Dune HD Pro 4K Ultra konkrétan annyira fullos készülék, hogy nincs hasonló a piacon, ha rendben lesz a firmware-e, akkor igazi konkurense sem lesz. -
dh66e
veterán
válasz
Multibit #3803 üzenetére
Oroszoknál sokat eladnak ott ez nemzeti ügy.
Viccet félre téve ezt a új rendszert eleve így tervezték a lite-al csak bepróbálkoztak,de nem jött be az előfizetéses rendszer.
Remélem azért meggondolják magukat és a régiekre is sarc mentesítik mert ott sem tódul a nép.Meg hát egy tized annyiért kapható kodis lejátszó is kiröhögi őket jelenleg. -
BBéci
legenda
válasz
Multibit #3676 üzenetére
Ha csak a hardverek kategóriája azonos, de az alkotóelemek, amiből felépülnek, minőségben különbözőek, akkor indokolt az árkülönbség.
Ahogy egy tápegység kondenzátorai is meghatározói a lejátszó kép- és hangminőségének. Lehet 10 centes dzsunka és 10-50 dolláros Mundorf.Szoktak panaszkodni a Synology tulajdonosok?
-
opeter70
senior tag
válasz
Multibit #3655 üzenetére
Nem ragaszkodom én semmihez, tisztában vagyok vele, hogy ezeket elsősorban hálózatos lejátszásra találták ki, de lévén, hogy ez az egyetlen Dune modell, amelyik tud 2 db HDD-t fogadni, gondoltam kihasználom ezt a tulajdonságát.
Mellesleg épp ezért számoltam fel a korábbi 2 lemezes NAS-omat (amit kizárólag csak médiafájlok tárolására használtam), hogy kiváltsam ezzel a lejátszóval. Gondolom azért nem véletlenül találták ki a dupla HDD helyet benne. Még örültem is annak, hogy a NAS-ból átrakva a HDD-ket, azonnal felismerte a fájlrendszert és a fájlokat.
Csoda trükköt sem vártam senkitől, csak reménykedtem benne, hogy arra van valami beállítás, hogy ne kapcsoljon ki, mielőtt a másolás véget ér.
Mint mondtam, türelmes ember vagyok, nem konkrétan a másolás időtartamával van gondom.
Egyébként korábbi hozzászólásokban olvastam valakitől, hogy sikerült 10-12 MB/sec sávszélességgel másolni Dune lejátszóra. Bár az már valóban a 100-as LAN felső korlátját karcolja.Dorian:
Igen, én is ezt találtam ki "végső" megoldásként.
Csak az újraformázáshoz nincs elég szabad tárhelyem, ahova lementsem a tartalmát, de ez már legyen az én problémám. Majd megoldom.
Egyébként azért nincs NTFS-re formázva, mert a NAS-ból már így kerültek át a HDD-k Ext3-al.
Köszi a tanácsot. -
-
salapp
addikt
válasz
Multibit #3544 üzenetére
Kinéztem egy tv-t magas input laggal és egy 17 éves erősítőm van, amit nagyon szeretek és annak a leírásában nem találtam meg, hogyan tudnám késleltetni a koax kábelen beérkező és a hangsugárzók felé továbbított hangot, hogy ezzel a megoldással összelőjem a tévén megjelenő késő képpel.
-
dh66e
veterán
válasz
Multibit #3436 üzenetére
Na igen sajna most sajnos nem engedhetek meg magamnak semmilyen vásárlást még használtat sem.
Nálam azért várható volt hogy előbb elpukkan a lejátszó mint másnál.
A távirányító se egyszerűen néz ki már van gomb ami már csak random működik rendeltem is egy újat,de azt most le kell mondanom ha nem találok gyorsan valami megoldást a lejátszóra.
Az is benne van a pakliban hogy a flash felébresztése nem oldja meg a gondot alaplapcsere meg iszonyat pénz lenne azaz nem rentábilis.Szerviz 10k-tól kezdődik plusz a jövés menés.Nem egyszerű.
Viszont megadom neki az esélyt ha találok ismerőst aki konyít hozzá és megcsinálja a leírás alapján.
Remélhetőleg nektek sokáig köhögés mentesen fut még. -
Downsampling
senior tag
válasz
Multibit #3369 üzenetére
Én eddig háromféle programmal csináltam ISO-t (korábban csak az UltraISO-t használtam): amiket mostanában próbáltam, a PowerISO, az UltraISO és a NERO. Az egyik DVD-met (megvan korongon, eredeti kiadás) anno letöltöttem torrentről (nem ISO-ban, csa simán, ez akkor egyszerűbb volt, mint A DVD-mről másolatot készíteni, s ezt a DVD fájlt feltöltöttem a NAS-ra. Nos, vagy harmadik éve ott van, közben csináltam belőle ISO-t is (UltraISO-val), mert a Pioneer LX55 csak ISO-ból kezeli a DVD formátumokat. Az LX55-öt nem rég lapátra tettem (mert már nem bírtam az instabilitása miatti napi 10-15 resetet...), viszont a Dune-nek meg nem tetszett ez az ISO. Megcsináltam mindhárom programmal is az ISO-t a letöltött fájlról, de nem, egyiknél sem a szokásos DVD ikon jelent meg, lejátszás indításkor meg közli, hogy a mappában nincs lejátszható tartalom...khm???) Na, ekkor elborult az agyam, mert azon már addigra túltettem magam, hogy az SACD-ket és a DVD-Audiókat semmiféle trükkel sem hajlandó lejátszani, hiába teszek be VIDEO_TS vagy AUDIO_TS üres mappákat (mert amúgy csak ennyi a - látható - különbség a sima DVD-től). Elővettem az eredeti gyári DVD-t és csináltam belőle egy ISO fájlt. Ám, ekkor dobtam még egy hátast! Mert csakis a Nero ISO-ját hajlandó olvasni! Holott korábban a letöltött (ki tudja mivel, hogyan készített) DVD ISO-ját is olvasta. Viszont ezt az ISO-t még az USB-re dugott merevlemezről is csak diavetítős sebességgel hajlandó lejátszani. Holott ezer éve nem volt a Dune-n firmware frissítés, már úgy vettem, hogy a mostani (tudtommal) a legutolsó FW van rajta. Szóval, nem értem az egészet... Azóta kerülöm a DVD anyagokat. Az mkv-ba csomagolást még nem próbáltam, de nem fogok én ezzel ennyit szarozni... Nekem leginkább az fáj, hogy nagyon sok anyagom van SACD, DVD-Audio formátumban, amit a Dune nem játszik le (gyárilag), ezt tudomásul vettem, de azért kár... Ha ezeket ismerné, akkor talán jobban érdekelne a rejtélyes DVD ellenessége...
-
Dorian
félisten
-
Downsampling
senior tag
válasz
Multibit #3367 üzenetére
Szia!
Köszi, hogy foglalkoztál ezzel a problémával. Szerintem sajnos itt más probléma van (bár, ki tudja). Amiket nem játszik le (ISO-ból), már eleve másféle ikonnal jelzi, nem a szokásos DVD ISO-ikonnal. Kb. olyasmit mutat a kis korong helyett, mintha egy txt fájl lenne. Elsőre találtam köztük néhány DVD-Audiót és SACD-t (csak nem vettem észre, hogy ezek azok, a korábbi médiajátszóm ezeket is lejátszotta, de kizárólag ISO-ból), amiket a Dune ugye nem játszik le. Aztán később találtam hagyományos DVD ISO-kat is. Ezek között is van egy-két olyan, amit nem játszik le, de ezek valóban sima DVD-k ISO-ban, csak valamiért már másképp is mutatja őket a menüben. Volt olyan, amiből hiányzott az AUDIO_TS mappa (sok DVD-nél van ez így), létrehoztam egyet, s visszatettem ISO-ba. Volt amit ezek után lejátszott, de nem mindent. Amúgy nem kell már nekem az ISO, csak a régebbi lejátszóm ezeket kezelte, a sima DVD mappás verziót nem játszotta le A Dune-nek mindegy.
Azért köszi. -
kezo0
addikt
válasz
Multibit #2666 üzenetére
Jelenleg 4 db, de én csak azt az állítást cáfoltam, mely szerint egyedül a Digi szolgáltat kódolatlanul DVB-C csatornákat.
Egyébként itt a pontos lista: UPC - kiterjesztett digitális vételezési lehetőség -
kezo0
addikt
válasz
Multibit #2591 üzenetére
Nem hiszem, hogy túl nagy készletet spájzolnának be belőle...
Amúgy lehet, hogy engem még ilyen áron is érdekelne, ha biztosan lehetne tudni, hogy stabilan teljesít mindent, amit ígér. Mert akkor eladnám a mostani D1-esemet és Q10-esemet, és máris visszajönne az ára (vagy legalábbis a nagy része). -
BBéci
legenda
válasz
Multibit #2569 üzenetére
Hónapokig használtam MED600X3D-t, Popcorn A-400-at, tisztában vagyok az előnyökkel és a hátrányokkal. Ezek alapján Dune fannak is nevezhetnek, nem áll messze a valóságtól.
Nem mindegy, mennyiért, de pár 10000 forintról van szó és olyan készülékről, ami az ember hobbijához kapcsolódik, akár 4-5 évig használja.
-
n000rbi
senior tag
válasz
Multibit #2502 üzenetére
Túlmelegedés? Most épp ehhez értem itt a nagy olvasgatásban a D1 kapcsán
(bár green a hdd ami belemenne, de ennek ellenére is sokan panaszkodnak, hogy melegszik, hűtésmodokról megy az okoskodás) Nekem mindenképpen zártabb helyre menne, tehát nem felső polcra.
Azt már tudom, hogy a D1-ben nagyjából Max hardvere van, de ez mitől jobb, mint a Base 3D-ben lévő belső? Nem az utóbbiban van újabb sigma chip? Vagy csak a kiforrottabb fw miatt ajánljátok a D1-et?
-
n000rbi
senior tag
-
blakey
titán
válasz
Multibit #2390 üzenetére
Többféle NAS létezik, alapjáraton, SMB, NFS sima ügy, meg az "egyszerű" DLNA, de amikor rá kéne heggeszteni valamilyen másik szervert akkor nem feltétlenül teljes a támogatottság. Van olyan ami jól működik, gondolom az újabbak már jobban teljesítenek, de anikor én szerettem volna, akkor mást sem olvastam, csak azt, hogy ez v. az a program csak "hekkelve" működik. Nincs bajom a NAS-sal, de egy csendes gép számomra sokkal több nyugalmat biztosít, de n8ncs kizárva, hogy ha eladom a gépet akkor NAS lesz.
-
dh66e
veterán
válasz
Multibit #1935 üzenetére
Köszi neked is.
Nem ismertem a korábbi viszonyokat.Az email címen bárki érdeklődhet a lejátszója felöl.(#1936) blakey
Választási lehetőséget nem kínál fel.Elindítom a szervert és működik.Nekem ennyi elég.Tudom nálad több szerver fut különböző eszközökön.Nos ha gondolod megadom az email címét a szerzőnek és írd meg neki a gondodat hátha tud rá javítást eszközölni.Az én angolos képességeimet ez már bőven meghaladná. -
Paoloo
tag
válasz
Multibit #1711 üzenetére
Megígértem,uh jelentkezek. Vettem egy másik routert,végül RT-AC68U-ra esett a választás.
Az a helyzet hogy ezzel ugyanazt csinálta,vagyis akadozott a lejátszás. Kipróbáltam a hálókártya "vissza butítását" 100 megabitesre,és így tökéletesen működik a Dune,nincs akadozás. A mellékelt képen vannak a hálókártya beállításának a lehetőségei. Valószínűleg az N18U-is ugyanígy ment volna.
Ilyenkor mi a teendő? Minden filmnézés előtt át kell majd állítanom,vagy van a routerben valami beállítás erre az esetre?Nem rakta be a képet.....
-
Paoloo
tag
válasz
Multibit #1711 üzenetére
Nem hajtogatok én semmit,egyszerűen választ szerettem volna kapni olyanoktól akik többet értenek hozzá.
Azzal hogy azt kapom meg,hogy beállítási probléma volt,meg user error,ettől nem lesznek jók a beállítások....már ha az volt a baj. Ezért is írtam le többször(hajtogatom)hogy a beállítások nem változtak.
Aki meg megírta hogy neki melyik típus vált be,annak mégegyszer nagyon köszönöm! Ebből kiderült számomra is hogy az Asussal is mennie kéne(még az RT-N18U -val is) ,és gigabitessel is mennie kéne.Veszek valami mást,aztán majd lesz valami.....
-
Paoloo
tag
válasz
Multibit #1684 üzenetére
Köszönöm a tippet. Lehet hogy nem voltam elég kitartó,de nem akartam tovább húzni az időt,attól tartottam hogy később nem fogják visszavenni,és itt maradok egy számomra használhatatlan routerrel.
Minden esetre jó hogy leírtátok már páran,hogy kinek,milyen router vált be,ezekből lehet mazsolázni. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Multibit #1626 üzenetére
köszi a leírást, az éjjel fogtam neki a leírásod alapján és aktiváltam az nfs-megosztást a dune-n és a syno-n, eddig smb-vel működött a rendszer.
ég és föld..most már csak a mozi-mappa újraszkennelése van hátra..
elleszek vele egy ideig. de ez a sebesség-különbség mindent megér
-
blakey
titán
-
Technoman
őstag
válasz
Multibit #1542 üzenetére
Igazából csak oda van értelme vinni (a forgalmazó is őket ajánlja)
Lehet, hogy neked is az a bajod, mint ami nekem volt anno (Bad Sectorra próbált írni a kis édes)
Nekem pld olyan problémám is volt többek között, hogy ha előbb kapcsoltam be hidegindításból a playát, mint a TV-t, akkor a logonál befagyott és nem volt hajlandó addig működni, amíg egy teljes áramtalanítás nem csináltam neki.
Elvittem hozzájuk, gyorsan megcsinálták.Azóta jó. -
-
-
-
-
PSVT
újonc
válasz
Multibit #1459 üzenetére
Nálam sajnos egy ilyen fájlszerkezet a NAS-on pl. volume1Í/Dune/Films/Divx/Batman/batman.avi nem múködik a yaDis-sal ha a filmkönyvárnak a Films-et adom meg (mint a Zappitinél) , itt azt írja ki, hogy az adott könyvtár nem tartalmaz filmet. A Zappitinek ez nem gond. Ha filmkönyvtárnak a Divx-et adom meg már működik.
Nálam a Zappitinél elfogadott évszám megjelenítés sem stimmel ,de igazából ez lényegtelen, nem a Zappiti vagy a yaDIS elsőbbsége a lényeg.
Nem értem miért nincs egy profi katalógizáló program a Dune alá. Szívesen fizetnék is érte. (Megvettem a Zappiti 29 Eurós verzióját is, az sem olvassa az új fájlokat, kezdek belehülyülni.) -
arn77
aktív tag
válasz
Multibit #1444 üzenetére
A D1-ben lévőt a médialejátszó formázta, a külsőt a Windows formázta gyors formázással.Nem volt GPT védőpartíció rajta. Most áttettem egy külső házba és így meg a PC nem látta a két filmet ami rajta volt, de amit a D1 rámásolt azt meg látja a PC.
Most ott tartok, hogy a külső házba megformázom nem gyors formázással.
-
arn77
aktív tag
válasz
Multibit #1442 üzenetére
Eddig működött rendesen a dokkolóról is használtam, csak egy 2TB-os merevlemez volt benne. Először formáztam a számítógéppel NTFS-re, de a D1 kérte hogy formázni kell. Ott is megformáztam NTFS-re és a vicces az, hogy meg is formázza és a Total Commander szerint a két film amit áthúztam ott van rajta.
Húztam át a belső merevlemezről egy filmet a dokkolóban lévőre, azt meg a számítógép nem látja. Megpróbálom amit írtál.
-
-
Technoman
őstag
válasz
Multibit #1424 üzenetére
Aha, ezt én is beszoptam. Mivel ez a "sima" 102-es hátsója, én meg a "W-s" -böcsületes nevén Dune HD TV-102W-T2- vittem haza.[link]
Szerencsére egy szerviz progival sikerült "meghackkelnem", hogy az analóg kimenetén is kiadja a dts-t. Igaz így csak sztereóba tudom nézni Ripley anyut, ahogy lealázza Alien mamit, nem pedig térhangzással.Azért az durva, hogy egy 40 pénzes eszközön, csak a HDMI-vel lehet digin kijönni (tudom, fogyasztói társadalom, de akkor is) Ezzel szemben az azonos szintű/árú majd' 6 éves cuccomon (HD 53 Lite) ott van a digi opto, a különálló kompozit/komponens csatik, USB-ből is van hátul + van rendszermemónak külön SD slot is, nem beszélve a beépíthető 2,5-es vinyóról.
-
Technoman
őstag
válasz
Multibit #1251 üzenetére
Ok, most már leesett, hogy mi az averziód
Ennek tükrében, akkor legkorábban január felé fognak a release-ek "valós" h265-ösöket kiadni, mivel -elvben- decemberben jönnek az UHD BD lejátszók, s gondolom hálivúd majd jól megszórja a világot valós 4K-s filmekkel. Csak győzzük aztán "fizetni" az élményért -
-
adodaniel
őstag
válasz
Multibit #1124 üzenetére
Laptop merevlemezén is vannak filmek igen, smb megosztással. A router az UPC-s . Korábban működött rendben. Még ami eszembe jutott, hogy próbáltam a napokban a Fidelizer nevű alkalmazást zenehallgatáshoz. Ez kilő minden felesleges Win folyamatot és csak a váalsztott lejátszónak rendel alá szinte mindent a jobb hangminőség érdekében. Viszont elvileg újraindítás után minden visszaáll a normális kerékvágásba. Mondjuk azóta észleltem a problémát, de az is igaz, hogy régóta nem néztem most filmet, tehát akár más is játszhat.
Lehet ma csinálok egy visszaállítást Windows-on és megnézem mi lesz...
-
pedro7
tag
válasz
Multibit #969 üzenetére
Igen,köszönöm a választ.
A mappa neve kell hogy a teljes magyar név legyen ékezet nélkül.
Akkor szépen beszedi a program.Mondjuk egy adott címre a régebbi film változatát szedi be, de ezt majd valahogy kitrükközöm.
Viszont a legelső borítót mindenféle export beállítás nélkül átküldte a dune-be.
De most az összes többit nem küldi át valamiért.
Ha meg beállítom az exportot, akkor létrehoz a dune-be egy külön mappát és abba rámol bele mindenféle infot.De így nem a file-ra kattintva jelenik meg a film info. -
-
válasz
Multibit #872 üzenetére
MED800X3D 58000FT-ba kerül a DUNE HDTV303D pedig 66000FT-ba amiba van beépített Wifi is magyan közel egy árba van a 2 lejátszó.
Az igaz hogy nekem még nem volt médilejátszóm de valahogy nem tudom elhinni hogy jobb választás lenne közel egy árba MED800X3D mint a Dunr HDTV303D,de ez csak a személyes véleményem -
válasz
Multibit #868 üzenetére
De hogy haragszom minden véleményt szívesen meghallgatok
MED600X3D is szóba jött de van 1 fő problémám vele mégpedig az hogy nincs merevlemez befogadó képessége ami számomra fontos lenne,tudom hogy külső hdd-vel ezt meglehetne oldani viszont ezt nem szeretném,de egyébként nem rossz kis készülék lehet jukebox mindenféleképp pozitív dolog.
És mi a véleményed a Popcorn Hour A410 -ről? -
blakey
titán
válasz
Multibit #751 üzenetére
Nos, 2 hét urán megállapítható, hogy az SD-kártya csere megoldotta a problémát, minden "vajas", sokkal gördülékenyebb minden, eddig nem tudtam hova tenni az apró akadásokat menüben vagy hálózati csatlakozáskor, de most már tudom, hogy a másik SD-kártya (rendszermemória) inkompatibilítás volt a gond, azóta minden frankó, kopp-kopp…
(#781) Dorian
Nálad van rendszermemória? Ha igen, akkor először ott nézz körül, vedd ki, próbáld ki nélküle majd egy másik kártyával, nálam ez volt a gond, valamiért a Class 10-es, amúgy hibátlan kártyát, nem szerette, Class 4-gyel hasít.(#797) vasszarvas
Nézd át a régi és az új router beállításait, mindent, ne csak felületesen, valami apró hiba is elég ahhoz, hogy nem legyen 100%-os az adatátvitel. Nincs IP ütközés?
Amúgy ilyenkor érdemes újrakonfigurálni az összes berendezést, a dune-t is "megviseli" az új router. -
gyeniko
őstag
-
blakey
titán
válasz
Multibit #753 üzenetére
A Duo/Max ua. csak az egyikben van optikai meghajtó a másikban 2 rack van. A lényeg, hogy az SD-kártyát nem szerette. Van ilyen, nem ez lenne az első eset, telefonnál, tabletnél is előfordul. Amúgy meg tök felesleges a Class10-es kártya, gyors a 4-essel is.
A Smart-okat nem ismerem, nem tudom, hogy miként viselkednek. -
adodaniel
őstag
válasz
Multibit #715 üzenetére
Én is ezt a házat néztem, mert a Smart HE modult indokolatlanul drágának tartom. Viszont nem tetszik, hogy hátul van a ki-/bekapcsoló gomb.
De akkor a Red felől meggyőztél.
(#717) mivamma Persze, hogy meg. Engem csak az esetleges zaj tántorított volna el, de így nem kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- borg25: Kórházi beszámoló
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Honda topik
- Android szakmai topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest