- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A felső kategóriában is megy az átnevezés a MediaTeknek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DasBoot
aktív tag
válasz
junior19 #11037 üzenetére
Jó szerencsét! Végre egy hozzáértő válasz. Közben Én is úgy emlékszem, hogy ugyanaz a lejátszó van benne, de megerősítést szerettem volna. Annó sok évvel ezelőtt a HDmax-hoz is a Prime utasítást rakták. Nemrégiben vásároltam DL-es lemezeket és köztük egy RE-t is, de nem érzékeli azt. Nem szeretnék rippelni, mert rengeteg HD-s tv felvételem van, ezeket szeretném lemezre másolni. Az egyrétegű lemezeket simán lejátssza.
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét! Azt kérdezem, hogy DUNE HDmax kezeli-e a dupla rétegű BD lemezt? Sajnos nem találok erre való utalást. Köszönöm a választ, mindenféle kritikus hozzászólás nélkül. Kérem, hogy csak a kérdésemmel kapcsolatban válaszoljanak. Üdv.: Joe
-
DasBoot
aktív tag
válasz
junior19 #8562 üzenetére
junior19! Valóban, hosszabb ideig nem használtam, de ez lassan 1 éve derült ki. Nemrégen vásároltam egy BD writer-t, és egy LG br lejátszóval sikerült a lemezeket lejátszani, de Dune-vel a hálózati lejátszás remek, az utóbbival gyenge. Szóval a kettőt tudom használni, ha már megvannak, ezért beruházni sem szeretnék.
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét! A Dune HDmax-szal szeretnék lejátszani egy műsoros blu-ray lemezt. Sajnos nem érzékeli a lemezt. Látatlanban tudna valaki megoldást írni? Esetleg merre induljon el a hibakeresés? Másik lejátszóban működőképes. Üdv.: Joe
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét! A Dune HDmax-szal szeretnék lejátszani egy műsoros blu-ray lemezt lejátszani. Sajnos nem érzékeli a lemezt. Látatlanban tudna valaki megoldást írni? Esetleg merre induljon el a hibakeresés? Egyelőre másik lejátszóban nem próbáltam. Üdv.: Joe
-
DasBoot
aktív tag
Jól sejtem, hogy a DUNE HD max nem kezeli a BD-RE lemezeket?
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét! Sikerült leporolnom a DUNE HDmax készülékemet. Létezik hozzá YouTube lejátszó, ha igen, hogyan tudom életre kelteni? Köszönöm: Joe
-
DasBoot
aktív tag
válasz
Multibit #5013 üzenetére
Üdv.! Van egy Synaps DVB-C vevőm, aminek a minősége és szolgáltatásai meglehetősen korlátozottak. Emellett egy Technisat ISIO S1-es műholdvevő, sajnos a UPC Direct kártyával már nem működik, pedig éppen a HD felvételek miatt vettem annak idején. A Technisat K1-gyel is szimpatizálok, de abban nincsen merevlemez, ezért is szeretnék ilyen dvb-c vevőt, egy Synology NAS-ra is szeretnék felvenni. Tetszene még ez a Sky is.
-
DasBoot
aktív tag
Köszönöm a gyors válaszokat, ezek segítségével sikerült kiválasztanom készüléket, ami egy Meridian 211-es táskarádió lett! Ezzel biztosan fel tudok venni kábelről. GRATULÁLOK!!!!!!!!!
-
DasBoot
aktív tag
Szép napot, Mindenkinek! A HDMax mellé szeretnék vásárolni egy olyan Duné-t, amivel kábelről jövő műsorokat szeretnék felvenni merevlemezre, urambocsá' Synology NAS-ra. Olvasgattam a típusokat, de kíváncsi lennék a véleménytekre is: használ-e valaki ilyet, melyiket ajánlanátok, várjak-e az újabb eszközökre? Köszönöm a válaszokat. Üdv.: Joe
-
DasBoot
aktív tag
Úgy néz ki sikerült az NFS kapcsolatot beállítanom a Dune és a Synology között. Én is belefutottam a rossz IP-cím megadásába, a gazdagép IP-hez nem NAS-ét kell beírni, hanem a Duné-ét.
-
DasBoot
aktív tag
Szép napot, Mindenkinek! A HD Max-hoz a kábel tuner már sohasem lesz? Esetleg lehet tudni valamilyen megoldásról, amivel kábe tv-ről tudnék HD adásokat felvenni? Köszönöm a válaszokat, Üdv.: Joe
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest