- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Pedig most a kedvedért felraktam a Lightbox2 modult, és nálam működik, átalakítja képpé.
Vegyünk egy példát, végre kicsit konkretizálva:
1.) Először Generic files formátumban: KÉP
2.) Aztán átalakítva: Lightbox2: product_list->product_full formátumra (nálam van két ilyen ImageCache-preset, Ubercart-modulból): KÉP
3.) Ezután Update, és az eredmény: KÉPMást ezenkívül nem is állítottam, tehát nem pipálgattam azokat, amiket említettél.
Szerk.: ja, és a Lightbox2-vásznon jelenik meg az eredmény (mondjuk a Views admin-felületén pont nem, hanem csak ahol a végleges eredményt megmutatom).
Tehát a product_list szerinti ImageCache-preset szerint, kicsinyítve jelenik meg a kép, aztán rákattintva a Lightbox-vásznon már a product_full preset szerint, nagyobb méretben jelenik meg.
Most kipróbáltam, az iframe-mel is a kép jelenik meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest