Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Nem tudták megverni a Huaweit
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Pont ilyen problémám volt régebben, kérdezősködtem is drupal.hu-n, aztán végül megírtam magamnak a végső megoldást (egy időben igen aktív voltam drupal.hu-n
), de én a Display Suite modult, meg annak valamelyik almodulját telepítve működő megoldást kreáltam, és az adott content type-ra engedélyezni is kellett valamelyik Display Suite layoutot (esetemben elég volt a One Column layout):
http://drupal.hu/forum/egy-field-%C3%A9rt%C3%A9k%C3%A9b%C5%91l-egy-m%C3%A1sik-field-kre%C3%A1l%C3%A1sa-de-hogyan-kell-ezt-tisztess%C3%A9gesen-csin%C3%A1lni/17092#comment-68484ha meg szeretnél ismerkedni kicsit jobban a Display Suite-tal, akkor ezek közül a videók közül érdemes párat megnézegetni, akár még ha csak belepörgetsz is, hogy értsd a lényegét, mire jó a modul:
http://www.youtube.com/playlist?list=PLwyQygmkPsjgddT0sgK5RFXXin2ZY285XMindenesetre ez a megoldás, amit végül teszteltem, azért nagyon kényelmes, mert nagyon egyszerű (igaz, ahhoz már picit értened kell, hogy egyáltalán mi az a modul, meg hogyan tudsz egy egyszerűt kreálni, bár az alaplépések kb. ugyanazok, mint az itt belinkelt blokkos cuccnál, csak nyilván a blokkra vonatkozó hookok nem kellenek...), meg admin-felületen át tudod húzogatni a többi fieldhez hasonlóan ezt a saját, új fieldet oda, ahova csak szeretnéd (persze csak ha jól csináltad), és szépen, fájlban tartod a kódjaidat, nem adatbázisba beokádva, ahogy a Computed Field esetében lenne.
Szerk.:
ja, és azért NEM érdemes ezt a kódot template.php-ben megírni, mert ez NEM sminkhez kötődő feladat. Ilyesmikre modulban kell megírni a kódot. A template.php-be azok a kódok kerüljenek, amik kifejezetten az adott sminkhez ÉS alapvetően megjelenítési feladatokhoz kötődnek.
Jelen esetben például könnyen elképzelhető, hogy létrehozod ezt a fieldet, de idővel rájössz, hogy az adott smink nem is tetszik, le szeretnéd cserélni valami másikra, mert találtál egy tök jót - na, most az egész kódodat cipelheted át az új smink új template.php-jába. Nem jó, nagyon nem. Már az elején érdemes a jó praktikák szerint csinálni, és jól végiggondolni, minek hol van a helye, hogy ne szívj vele, és ne utólag kelljen rájönnöd számtalan hibádra (mint nekem). Bár nyilván az ilyen elkerülhetetlen, de okos ember más kárán tanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Autós topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest