- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
opti06
aktív tag
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
opti06 #53415 üzenetére
Utóbbi idők eseményeiből tanulva nem nagyon érdekel a csomag holléte, míg nem azt látom a tracking mellett, hogy "Belföldi feldolgozásra továbbítva" a többi az akár heteken keresztül is lehet változatlan. Meg fog érkezni, csak idő kérdése. Valószínűleg felpörgették a vásárlást az emberek a Kínai újév előtt.
Bíztam benne, hogy valami csoda folytán még elküldik a Split kis kamerámat, de az már március elejéig biztos nem is jut el arra pontra, hogy elindítják útjára. De ugye azt is bele kell kalkulálni, hogy GearBest rendelést csináltam, mert szeretem a kihívást, vagyis az sem kizárt, hogy március közepéig sem jut el abba a fázisba, hogy egyáltalán bármit is csinálnának. Szerencsére nem sürgős, hogy itt legyen míg nincs jó idő. Csak jó lesz velük megint levelezgetni -
ezoltan
tag
válasz
opti06 #53410 üzenetére
Nekem is hasonló tapasztalataim vannak,mint AMDaZERG_1-nek.
Ugyan nem komplett drón,de alkatrészek,kiegészítők,akksik,propellerek érkeztek,és teljesen véletlenszerűen kaptam meg őket.
Már rájuk is írtam,hogy mi van az egy hónapja leadott rendelésemmel,amikor a két héttel ezelőtt vásárolt dolgok már a kezemben vannak.
Megjött minden rendben,de egyáltalán nem időrendi sorrendben. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
opti06 #53410 üzenetére
Biztos BG-ről? BangGood szerintem nem forgalmaz Furibee drónt.
Amúgy előfordul ilyen. Nekem is van, ami később indult, de előbb érkezett. Nem előírás, hogy amit előbb küldtek, előbb is kerül továbbításra.
Amúgy, ha nincs tracking honnan tudod, hogy Belgiumba ért?
Amúgy meg néhány csomagom már 4-én beért az országba, de még semmit nem csináltak vele, míg néhány meg a héten ért az országba és vám előtt van. Szóval nincs arra biztosíték, hogy akár két héttel korábban küldött csomag nem két héttel később érkezik meg, mint másik csomag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest