- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
epicsepi #66824 üzenetére
Mobiltelónál szokták mondani hogy rizsbe kell tenni úgy hogy ellepje. Valahogy megköti a vizet. Szerintem baromság, de egy próbát megér. Itt egy videó.
szerk - az egész gimbalt gondoltam. Szedd szét amennyire tudod.
-
mrbig
csendes tag
válasz
epicsepi #66097 üzenetére
Szia!
A középiskolai osztályfőnököm mindig azt mondta, hogy "mindenkivel meg lehet beszélni bármit, csak találd meg a módját".
Ez amúgy nagyjából az, amit Peacekiller is írt, akinek jár egy hatalmas
Én annyit tennék hozzá, hogy próbáld meg végiggondolni, hogy mi az ami tetszik a reptetésben:
- maga a repkedés teszik? Ha igen, akkor valóban egy olcsóbb, hobbi kategóriájú drónnal is nagyon jól el fogsz lenni, és talán még az udvarból sem kell kimenned, kedvedre repkedhetsz.
- ha a fényképezés, videózás, akkor pedig érdemes egy rendes fényképezőgépet/kamerát beszerezni, és abba az irányba elindulni.
Én pont azért nem veszek a Mavichez hasonló kamera drónt, mert az akkor érdekes, ha sokszor és távoli helyekre el tud vele menni az ember, mert ugyanott repkedni hamar unalmassá válik. Neked 18 évesen biztosan sokkal több időd van, mint édesapádnak
-
Blizzardking
őstag
válasz
epicsepi #66100 üzenetére
Tippelhetek?
Vett egy méregdrága drónt, és attól fél hogy agyilag leléped. Ezt írod "Teljesen utána néztem, mindent tudok róla, ami kell ahhoz, hogy használni tudjuk".
Meg akarja őrizni a vezető szerepét, miközben pillanatok alatt hozzád kerülne a gyeplő.Szerintem hagyd a faszba a mavicot, kérjél/vegyél/szerezzél/dolgozzál össze egy értelmes árú gépet és járd a saját utadat. Fater majd nézegeti a vitrinben miközben te kint vereted a reddeviledet az utcán.
Segítünk mindenben, mostmár ezek után pláne."Oké, hogy nem olcsó dolog, de azért ez a technológia nem olyan, hogy félteni kellene ennyire."
Ezzel vitatkoznék, oda lehet verni azt is. Nézd meg a 'tubeon mennyi dji crash videó van.
Csak azt nem értem miért ilyet vett, ha eleve kettesben akartatok drónozni. Majd gondolkodok rajta.Szerk - Peaceliker módszerét és az enyémet lehet kombinálni is. Először az övé, aztán az enyém ha az nem válik be.
-
válasz
Lehet nem a legjobb tanács, bár kicsit korosabb vagyok nálad és már van két gyerekem is (bár nem ekkorák még). Szóval én úgy gondolom azzal hogy te egy ilyen témát hajlandó voltál itt leírni, elég lelkiismeretes srác(?) lehetsz, így nem hiszem hogy a feléd vetett bizalommal lenne gondja.
Talán az, hogy a saját hobbijának éli meg és annyira félti mindentől, hogy még neked sem adja oda. Rá kellene világítani azzal, hogy szembesíted hogy ezt igazából csak saját magának vette, így köszönöd szépen nem kérsz belőle többet és nem szeretnél vele menni drónozni semmilyen formában.Lehet hülye tanács, lehet nem ért velem majd mindenki egyet, de talán lehet mélyen magába nézne és szembesülne a valósággal, mikor nem akarsz vele elmenni. Rájön talán mi is a fontosabb. Ugyan nem is illik ide a témába teljesen, de mivel értelmesen összeszedted gondoltam leírom én hogy látom (ami lehet valótlan).
-
Peaceliker
addikt
válasz
Téged akkor azt bánt, hogy azt érzed inkompetensnek tart a témában. Persze simán lehet nem az ok nála
. Szerintem sorrend az legyen szerintem , hogy te mit érzel, hogy eléd ezt meg. Aztán persze az lenne a legoptimalisabb ha magától nyilvna meg de esélyes hogy nem lesz olyan egyszerű. Talán azt lehet indítani hogy miután tudja te mit érzel akkor mondja el, hogy ő ebben a szituba hogy helyezné magát, mmint a te helyedbe. Illetve ha valami ok kiderül akkor azt kell tolni (és semmi képen nem azt, hogy "de nem, hanem..stb")hogy kit kellene tenni ahhoz (akár neked) hogy ezt másképp gondolja.
Persze ezt így nem nagyon lehet atadni, több órás /napos tréningek vannak nekünk amiken önismeret, kommunikáció, másikhoz való hozzáállás a téma.Ha nagyon nem lehet a témát meginditani, akkor írd le. Mail vagy valami... azt tuti végig olvassa és talán amikor magában van máshogy is reagál. De ezt sztem csak akkor ha amúgy nem megy.
-
Peaceliker
addikt
válasz
epicsepi #66097 üzenetére
Kérd meg, hogy picit nézzen magába és derítése ki a valódi oka annak, hogy nem engedi. A gépet félti (lezuhan, ellopjak) ? Téged (hogy agyon üt, hogy rendőrt hívnak rád,)? Nem bízik benned (hogy rosszalkodsz vele)? Stb. Ha ez kiderül (lehet neki sem lesz egyszerű a valós okot megtalalni) akkor van utána miről beszélni. Sokszor elcsepelt dolognak hangzik, de a kommunikáció fontos. És mindkét félnek kell hogy megfelelő szintű önismerete legyen..
hülyén hangzik? Pedig nem olyan egyszerű.Ami még fontos, hogy úgy kommunikáld le a dolgot, hogy téged hogy érint ez. Hogy neked rosszul esik, hogy... az sem baj ha az ok csak vélt. A lényeg hogy ne azt mond hogy ő mit hogyan és miért, hanem azt hogy téged hogy érint, mit érzel a szitu kapcsán. Mi bánt ebben a legjobban? Hogy nem bízik benned? Hogy tőled félti a gépet? Vagy igazából az hogy több időt szeretnél apaddal tölteni és erre nem szakít időt? Szóval neked is magadba kell nézni hogy úgy tudjátok megbeszélni ami előre mutató lesz.
Nem lesz könnyű, de ha jól jön ki a dolog, messzebb lehet vinni ezt az egészet egy drón reptetesnel is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Synology NAS
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óvodások homokozója
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest