- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
tirszin #68503 üzenetére
Nem tudom pontosan miről társalogtok.....a fimi a3-nál szokott néha egy bizonyos helyzetben előjönni kamera"gimbal" hiba. Legalábbis olvastam ezt azt, nálam ha fentről lefele húzom a drónt sokáig és nagy sebességgel és közben teljesen lefelé néz a kamera, mondjuk alatta állok becélozva magamat, akkor egyszer csak bekattan. Ilyenkor összevissza kezd forogni, teljesen használhatatlanná válik. Lehozod a drónt, majd újra indítod és minden rendben.
Volt akinek gimbal szalagkábel problémája volt és a gyártó elküldte az instrukciókat miként próbálhatja az illető rendbe tenni...kis szerelgetés. Egy topikban olvastam ahogyan tárgyalták mit hogyan szedjen szét tisztításra, mert volt ott olyan aki már darabokra szedte és vissza kíváncsiságból, tuning stb miatt.
Én sok évre vettem a drónomat, csere biztos nem lesz. Ha valami elromlik utána olvasok mit hogyan és ha olyan hogy nehéz akkor meglátogatom KillHatest barátomat egy kis munkára.PL Motor cserénél forrasztani kell majd(remélem 5 év múlva), azt biztos nem vállalom be. A párás nyirkos levegőt meg kerülöm nehogy olyan hiba keletkezzen ami végleges és nem cserélhető.
-
-
MR007RM
addikt
válasz
tirszin #68368 üzenetére
Láttam videót a drónommal kapcsolatban(gondolom a többinél is így van), hogy ügye a két hátsó lábban vannak az antennák. Az egyik oldalon a 2.4 a másikon az 5.8.....és annak az antenna kábelét cserélték hosszabbra.
[link] Valami ilyesmire gondolok. És még pár hasonló barkács. Akkor majd a későbbiekben megpróbálok ebbe az irányba is elmozdulni. -
-
F.E.K..
senior tag
válasz
tirszin #68235 üzenetére
Tablet van (egy Ipad 4 Mini), de azon nincs TelloFVP program, illetve a kontroller nem fér bele ;) )
A tello-val játszok, kamerázashoz valami komolyabb gép kéne (A fimi A3 vagy az X8 amit mostanában nézegetek, vagy persze a mavic mini, de szabadidő híjján maradnak a pici gépek)
-
válasz
tirszin #67840 üzenetére
Azt nézte a gazda, hogy mennyire homogén a vetés ami sarjad és majd a hó alatt áttelel. Mert most még tud után vetni ahol folt van, de tavasszal már késő lenne mert nem fordul termőre a növény mire aratás lesz.
Ne tudd meg mit kellett küzdenem az autocorrecttel mire ezt bepötyögtem a tableten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest