- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tirszin
senior tag
-
-
mobbo
senior tag
válasz
Adams15 #46633 üzenetére
mit jelent ebben az esetben a driftel? valamennyi kóválygás simán van ha mozog a levegő, p3s-ben nincs vps, csak a gps jel alapján lebeg, annak a pontossága kb fél méter, addig kb. észre se veszi hogy elmászott
ha folyamatosan csúszik egy irányba vagy magától elfordul akkor kalibráld, ha sikertelen akkor újra
3-4 méterre minden épített dologtól már működik
hány gps-t lát? 10 alatt ne szállj fel, várd meg amíg összeszedi -
mobbo
senior tag
válasz
Adams15 #46431 üzenetére
a legpitibb módon
orientáció vesztés
tudtam is én, hogy mi hol villog meg mikor
lebegtem az udvaron (természetesen fejmagasságban, hogy halmozzuk a luzerséget)
aztán elkezdett sodródni a ház fele (atti módban volt, azt se tudtam mi az) nyomtam neki egy hátramentet (természetesen ütközésig) és elindult előre
puff
lekaparta a prop a vakolatot fél centi mélyen
régi szép idők...rendeltem is másnap egy x250-et gyakorolni
-
mobbo
senior tag
válasz
Adams15 #46423 üzenetére
jó gép a p3s is, félre ne érts, nekem is volt, az elsőt 10 percen belül nekicsaptam a háznak, a másodikkal már nem zuhantam le egyszer se
sajnos a jelvesztés nekem nem fért bele az életembe, cseréltem p3a-ra hamar, de ha elég párszáz méteres range akkor klassz lesz (emlékszem egyszer valaki mondta, hogy nem kell hatótáv, oda kell menni közvetlen ahhoz amit le akarsz videózni, ez is nagy igazság
)
-
mobbo
senior tag
válasz
Adams15 #46423 üzenetére
a h31et csak úgy írtam, mert olcsó és törhetetlen (de fos is)
lehet bármi, ha van zsé akkor vannak sokkal jobb gépek gyakorolni
pl. amiben már van magasságtartás is és kicsit nehezebbek (h31et elfújja bármi) -
mobbo
senior tag
válasz
Adams15 #46385 üzenetére
a magyar csoportban, ezt tegyük hozzá
és ott a közönség összetétele elég, hmm hogy is mondjam
szóval elég vegyeskedvencem amikor nem értik amit kiír repülés közben a drón és képernyőfotókat posztolgatnak be, hogy mi volt az
ja meg minden héten van valaki aki keresi a gimbal stabilizátor gumikat tartó műanyag pöcökből a hiányzó kettőt
egy időben minden feltöltött képre az volt az első kérdés: engedély volt repülni? erről mondjuk már leszoktak... -
mobbo
senior tag
válasz
Adams15 #46357 üzenetére
szerintem ez a cikk egy hazai fb-os sztoriból született, volt valaki akinek rth-ra egyhelyben állt a drón, de lehet teljesen máshogy történt minden és hover volt beállítva jelvesztésre... rengeteg fa...ságot lehet mostanában olvasni olyanoktól akik nem olvasták el a használatit és/vagy nem tudnak angolul
hivatalos forrásból nem olvastam ilyet
mavicnél volt egy eset a napokban ami összefügghet a fw-rel, ott a home point ugrott el repülés közben 12km-t, de lehet az ipad mini adott rossz gps adatot rosszkor -
Arti1
aktív tag
válasz
Adams15 #46071 üzenetére
Hááááát.... ha még garanciális, és nincs rajt külsérelmi nyom... van esély, hogy kifogsz egy jót, de arra is, hogy egy olyant, amit már leejtettek...
Persze olyan is van, hogy valaki megveszi, újonnan, nincs rá ideje, nem jön be, stb...
De az olyan jófogásos hirdetéseket el kell messzire kerülni, hogy megunt/kihasználatlan phantom eladó, apró karcolásokkal, vagy egyik propeller kicsit sérült, mert azok tuti hatalmas esés után lettek eladóak, előtte eszébe sem volt a tulajnak eladni...
Ha valahol pesten vagy, esetleg át tudod vizsgáltatni (ha nem megy bele az eladó, akkor tudod miért...), ha vidéki vagy, szerintem esélytelen... -
varadigabor
senior tag
válasz
Adams15 #45617 üzenetére
Szia
20ezerért nem nagyon van amit te szeretnél, gondolom távod sincs hozzá.
Kamera platformot akarsz vagy versenyt? Én vennék 6-7ezerért egy kis kefés gépet azok nem nagy törnek ha meguntad :
Kamerázni szeretnél akkor phantom.
Versenyezni akkor meg sokat utána olvasnék (nagyon sokat mert ez elején minden nagyon bonyolult) és utána vagy vennék vagy építenék egy gépet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robogó, kismotor
- Vicces képek
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Netatmo Weather Station
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged