-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Gabesz87 #34172 üzenetére
Vegyél több akksit hozzá. Hobby King-ről Turnigy nano-tech 950mah 1S 25~50C EU raktárból $4.03 egy akksi, plusz 10 dolcsi a szállítás. Tehát, berendelsz többet, mondjuk 3, vagy felette. Ha van elfekvőben valami tápegységed, akkor Hobbyking® DC-4S Balance Charger $10.43, ugyan ez tápegységgel BG-ről, de US plugosan Charsoon DC-4S.
-
válasz
Szia. Bedobod a töltőbe és amikor nem világít akkor végzett(már ha nem fordítva vannak kötve a ledek, és akkor világít, amikor kész, találkoztam már ilyennel). 4,2V-ra tölti amúgy. Trim gomb: ha elhúz valamelyik irányba, ezzel tudod kiegyenlíteni. Ha nem tudod, mert akkor is elhúz, akkor prop vagy motorcsrerére szorul a gép.
-
jozsi252
veterán
válasz
Li-Po mérésére én 2 kütyüt használok, egyszer itt van ez katt, illetve multiméterrel is lehet. Amit elsőre linkeltem azzal azt is meg lehet csinálni, hogy beállítasz egy riasztási szintet, és ha azt eléri az akku feszültsége akkor sípol. Így tudod hogy le kell szállni.
A trim meg arra van amit mondasz. Ha elkezd egyik irányba kúszni, akkor az ellenkező irányú trim gombot kell nyomni és akkor azzal be lehet nagyjából állítani.
-
Allien
veterán
válasz
Gabesz87 #33570 üzenetére
Válaszolok én, ha más nem tette meg. Az X250 távja gyárilag le van butítva. Minőségi darab, nagyon jónak tűnik, de amúgy szar, mert mivel jó az anyag felhasználás, máson spúroltak. Jelen esetben a gombokon. Agyament dolog, hogy flippet pl úgy tudsz csinálni, hogy benyomod a jobb oldali kart.
Elvileg, a bal kar benyomásával át tudod rakni 100%-os sebességre, ami eredetileg CSAK 60%!!! De nekem eddig egyszer se sikerült átváltanom, pedig próbálkoztam vele többször is. DE! Mivel az XK a Wltoys prémium része, ezért ugyan azt a protokolt használja, azaz, más távval is üzemelhet. Ilyen példul:
ez a YiZhan Tarantula X6 távja, US$13.65, mínusz most ugye lazán pörgethetsz 12%-os kupont is hozzá. A másik:
csak ez jelenleg nem kapható. [link] meg drágább is, de nagyobb, minőségibb lenne. De az első táv lényege:
Itt látható, hogy szinte mindent külön gombról lehet vezérelni! Ráadásul, gond nélkül gyorsan át lehet nyomni a "sebességet" akár 100%-ra, vagy visszább venni. Ennyit megérhet, ha sokáig akarod az X250-t használni!
Futaba S-FHSS egy system, protokol. Ha van egy olyan távod, mely lekezeli ezt a protkolt, akkor az összes ilyen eszközt tudod vele irányítani, de ez nem egyedi, mint ahogyan pl a fentebb említett YiZhan tarantula is a wltoys protokolt használja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest