- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
-
Morzsi007
csendes tag
válasz
dave0825 #69373 üzenetére
Èn pár hónapja vettem egy Mavic Minit, nekem nagyon bejön, persze nem olcsó. Előtte egy JjRC X1-et használtam meg most is megvan, erre raktam kamerát, de stabilizátor nélkül használhatatlan volt, mikor a családot videóztam volna. Aztán készítettem hozzá egy gimbalt, amivel jobb lett az eredmény, de 10 percet sem bírt a levegőben és még mindig nem láttam az élő képet. Szóval mindig szögeltem a gépet, aztán már meguntam és akkor vettem meg a Minit.
Nekem lakott területen 500m után kezdett szaggatni az élő kép.Mondjuk én nem nagyon szeretem szem elöl téveszteni a gépet, biztos a sok évi repülés miatt, ez az első, ami élőképet ad. Szóval 500m-es rádiuszban 1 km átmérőjű körben videózhatsz lakott területen belül, elvileg kint, ahol nincs ennyi zavaró tényező többet is tud, én még nem próbáltam. Magasságban 80m fölé még nem mentem, de az már nagyon magas, hidd el. Csak azért írom, mert mondtad, neked kevés lenne. 2.7K szerintem mindenre elég lehet, én is csak saját célra vettem. A legnagyobb előnyei az akkuidő meg a mérete. múltkor a melegítőm felső zsebében elfért a gép, a távirányítót vittem a kezembe a telefonnal együtt. Amikor kellett, elővettem és ennyi. Eddig max 1,5 akkuidőt használtam egyszerre , soha nem volt kevés. És a szelet is szépen bírja, igaz a hangja nagyobb, de a felvétel az stabil marad, meg nagyon könnyű az irányítása, egy helybe marad, nem mászik el, sem a magasság. Igaz nincs követés funkció, de az sok gépben még nagyon kiforratlan, úgy gondolom. -
dave0825
őstag
válasz
dave0825 #69373 üzenetére
Hubsan Zino H117S nem jó alternatíva? Nem sok véleményt olvastam róla itt a topikban. Minőségben/megbízhatóságban (telefonon software, akksik, anyaghasználat) ezekről mit tudni?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged