- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
3-as árakat nem ismerem....
4-es phantomhoz itthon cca55.000.- környékén lehet hozzá jutni...
én nemrég rendeltem Lengyelektől 40-ért!(zsír bontatlan gyári dobozost)
3nap alatt itt volt...
egyszer vettem itthon "használtat" 7 ciklussal 35-ért!
Rémlik hogy láttam 2-es 3-as phantomokhoz már utángyártottakat is....Az én privát véleményem, hogy ezekhez a gépekez már nem nagyon "illik" ilyesmit vásárolni....
Én ezt a kategóriát már komolyan veszem, eleinte sokat utána olvasva, és apránként feszegetve a határokat!
Így alkatrészt is csak gyárit vásárlok hozzá...ha bármilyen probléma merül fel,legalább nincs kérdőjel...vajon mi okozta, vajon miért történt, etc....ÉN(!)tuti mindent elkövettem, a balesetmentes repülés érdekében!Azért szerintem ez már nem az a kategória, ami ha lepottyan a park tuloldalán, odasétálsz, és aksit cserélsz...
Ha jó gép van alattad, ugyis elindul a vezérhangya, hogy távolságokra repülj...na ha ott útközben pottyan le,,,az baj....főleg hogy egy közel 1,5kilós gépről beszélünk...
Igen megtörténhet ez gyári aksival is...a DJI-t sem a jóisten gyártja...ők is csak egy cég...
Mint ahogy a legutolsó aksi rendelésemnél is egy "téglát" kaptam gyakorlatilag....teljesen halott volt a full gyári bontatlan aksi...(szó nélkül cserélték)
De ha gyárival történik meg ugyanez, nekem nyugodtabb a lelkiismeretem...és nincs bennem az, hogy f@sznak vettem "gagyikinait".....Egyéni vélemény,,,csak elmondtam én mit gondolok erről...
Rémlik hogy olvastam itt régebben, hogy valaki vett 2-es vagy talán 3-as phantomhoz utángyártottat,(ami meg még olcsóbb) és elégedett vele....
Használja egészséggel, az ő dolga, nincs is közöm hozzá....legyen szerencséje vele, jó sokáig...és nem is akarom megtéríteni!
Te meg majd eldöntöd... -
Jackal2
senior tag
Az építés mindig hatalmas bukta, én kettőt is építettem, de nem sok értelme van, 2x annyiba jön ki, ha munkaidőt szerszámokat is beleszámolod és nem tud majd semmit egy DJI-hoz képest. Egy előnye van, custom lesz, pl máshol lesz a LED meg a színe nem olyan hanem ilyen egyébként meg tök ugyanaz drágábban és kevésbé megbízhatóan.
Egy dolgon tudsz reszelni, ez az üzemidő, de a szoftveres oldal meg kb. megoldhatatlan lesz.
Ráadásul a megépítés utáni első percben a piaci értéke kb. 0 lesz, mert senkinek nem kell, nem tudod majd eladni.
-
Kris87
aktív tag
Szinte ugyanezt építettem meg anno én is, bár a vázból van diatone is, inkább azt keress, mint anno én. Tudod mit? Vedd meg az enyémet, szedd szét és rakd össze újra, akkor meglesz az építés öröme is.
Fpv-sítve is van már, osd, gps, gimbal, van minden mint a búcsúban.
Ahogy előttem írták, de tanusíthatom én is, nem fogsz kijönni annyiból, mint gondoltad és nem lesz annyira komplett, mint egy phantom 3. -
Teréz Atya
senior tag
-
Jagi
tag
Szia,
bocs, hogy bele vau, de egy kicsit számoljunk.
Váz: $20
FC: $70
Motor: $20
ESC: $24 (inkább BLheli mint simonk, bár ilyen felhasználásnál nem számit annyira, de ennyiért van blheli is)
Táv: $43 (kevés a 6CH, min. 9CH kellene, ilyen platformhoz)
Akksi: min $50
Prop: min $20
Töltő: min $40
Minden más építési sallang, kinek mennyi,
Sok óra meló mire repképes lesz, ez a legdrágább.
Alsó hangon $300 és csak repül, nincs semmi videó.
Vegyél Phantomot, sok mindentől megóvod magadat.
Mellé építeni egy olcsó racer vagy általam "cruiser" hívott nagyobb, de könnyű nézelődős drónt.
Ez magadja a szerelési élményt és a repkedés örömét, de videózásra ne építsünk olcsó drónt, mert sose lesz az igazi.Én most akarom eladni a videó platformos "olcsó" drónómat, fele árában, senkinek nem kell.
DJI Mavic lesz majd egyszer helyette, igaz hogy 300k, de viszont, "most" semilyen épített drón nem képes azokra a funkciókra mint a DJI termékek. -
SpydeR3412
aktív tag
A kamera platformok, nem az én asztalom...
De kezdésnek érdemes egy olcsóbb géppel megtanulni a repülés alapjait. Erre tökéletesen alkalmas lehet egy 25cm körüli, kefés gép. 10e-től kezdődnek és ha nem töröd rommá, utánna még el is tudod adni.
Enélkül, akár a "tanulógép" árát is simán odaverheted egy esésnél, ha valami nem úgy jön össze.A többiről meg majd írnak a hozzáértők.
-
SpydeR3412
aktív tag
Sziasztok!
Szerintem nem ártott volna be linkelni a 2 kiszemeltet.
Én azt hallottam, hogy ma már nem igazán éri meg építeni.
Mit jelent számodra a szűkös keret?(#54953) szobipeti199:
Attól függ, mire szeretnéd használni.
De itt egy videó róla. -
molnigee
aktív tag
Szerintem ha a keret szűkös, akkor bele se kezdj. Persze relatív, mi az a szűkös? 5K, 10K? 50? 100?
Ha nulláról kezded, akkor racer 100 alatt nem áll meg kb, akárhogy csinálod. Ha meg nem is értesz hozzá és úgy akarsz építeni, akkor év végégre lesz is valamid talán ami repülViccet félretéve szerintem egy low budget fpv-s micro , egy 12K-s táv,meg 14K szemcsi, aksik, töltő, propok stb áá, ha nincs keret, nincs semmid...
De amúgy konkerizáld mit szeretnél, úgy tudunk majd többet mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest