- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
minimumgame #71394 üzenetére
faja lett
-
vandor01
senior tag
válasz
szerencse hogy 2020-as video!
habar mostansag? nagy divat "visszamenozni"
a cimet nem erdemes atgondolni...... pont a legjobb talalo!
beinditottam a szamlalot 3sec-enkent a 140e-es csekk becsorrent
a letoltendo 30sec-ent mikor utak hazak emeberek lakott teruletek voltak lathatok
csak 1 dacsa hianyzott es sum 100milla vagy 5ev fegyhaz 2021 Jan1 tol!
-
Celtis
veterán
válasz
Gratulálok, profi vagy.
Milyen video szerkesztőt használsz? (Az amatőrök hajlamosak azt hinni, hogy ugyanazt az eszközt használva hasonló végeredményt tudnak elérni)
-
Jackal2
senior tag
válasz
minimumgame #49875 üzenetére
Mondom mi a szitu, mint MJX Bugs 3 "tulajdonos" (ami úgy van, hogy ha már kellemetlen számot ér el a lakásban lévő drónok száma, akkor "kiajánlásra" kerül valamelyik családtagnak, szóval ez most valójában öcsém drónja
).
- repültünk viszonylag sokat és magasan a legjobb "bármi" amit 20K-ért vehetsz ebben a témában
- én a saját akciókameráját elfelejteném, 25K körül vannak 4K akciókamerák, amik 1080p 60FPS-ben tudnak EIS-t azzal teljesen jó, de 1080p kamerákat 10-15K-ért is be lehet már húzni
- ha leveszel róla minden felesleget, egész sportos
- elmegy 3S-sel is, akkor nagyon sportos, csak oszcillál, de asszem a tengelyméret ugyanaz mint a Hubsannál annak jobbak a propjai
- nagyon stabil, tök könnyen repülhető, és szerkeszthetsz rá FPV-t viszonylag könnyen
- nagyobb akksit is alá nyomhatsz, a motorok erősek, elvisznek nagyobb sújt is (csak szarabbul fog repülni) -
Watt25
veterán
válasz
minimumgame #49877 üzenetére
Csináltam Bayangtoys X21 topicot.
-
Watt25
veterán
válasz
minimumgame #49877 üzenetére
Én ugyan le lettem ugatva, pont ezért, mert "akko' má' mé' nem Xiaomi-t vettem?", de én egyelőre nem bántam meg a Bayangtoys X21-et. A drón megvan kb. 50eFt alatt. (GearBest-en elvileg van EU express.) Megrendeltem már hozzá a gimbalt, meg Arduino-t, hogy lehessen fel-le mozgatni a távról a kamerát. Így nem egyszerre kell kiadni a nagyobb összeget és egyébként is szeretek szerelgetni.
-
syler123
veterán
válasz
minimumgame #49875 üzenetére
Nem hinném hogy megéri, ráadásul szinte tuti hogy megvámolják, gearbest-en akár olcsóbban is megveheted eu raktárból.
Videózásra teljesen alkalmatlan, már csak azért is, mert nincs gimbal, ha teszel is rá, nem látod a kamera képét, nem tudod forgatni stb.
A legolcsóbb normális kamerás gép szerintem a Xiaomi Midrone 4k, arra nekem is fáj a fogam. Egyszer beruházok rá az tuti, bár mire erre sor kerül lesz újabb modellvaradigabor: kinézetre ugyanaz, sőt még a kép is ugyanaz, mint banggood-on, csak a racerstar logo maradt le. Gyakorlatilag meg a fene tudja
De lehet be fogom próbálni, ott spórol az ember ahol tud, ha ugyanaz, akkor tényleg nevetséges áron röptethetem a gépet és nem sajnálom ha esetleg lezúzom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Trollok komolyan
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mozilla Firefox
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged