- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
KillHates, Jim-X
Köszönöm, ezek nagyon jók. -
ooooobi
senior tag
Igen, de itt nem ilyen kis elektromos kütyüakkukra gondolnak szerintem, a kis piktogrammon egy nagy autóakksi van, lehet csak azzal van gond
Fotóshátizsákomban mindig lapul 3db 7,2vos 2000-es csereaksi a fényképezömhöz, meg egy 20000mAh-t Powerbank, sose szóltak egy szót se miatta.Easyjetnél van erre info, gondolom ez máshol is él.
Hordozható, lítiumtartalmú vagy lítium-ionos elemmel vagy akkumulátorral rendelkező elektromos (akár orvosi) eszközök, például órák, számológépek, fényképezőgépek, mobiltelefonok, laptopok, videokamerák stb., amennyiben az utasok vagy a személyzet tagjai az(oka)t személyes használatra viszik magukkal. A lítiumtartalmú akkumulátorok lítiumtartalma legfeljebb 2 g, a lítium-ionos akkumulátorok fogyasztása pedig legfeljebb 100 Wh lehet.
A tartalék akkumulátorok, például a lítiumtartalmú vagy lítium-ionos elemek vagy akkumulátorok, amelyekkel ilyen hordozható elektromos eszközöket működtetnek, kizárólag kézipoggyászban szállíthatók. Az akkumulátoroknál külön-külön ügyelni kell a rövidzárlat megelőzésére.
Kifolyásbiztos akkumulátorral működő hordozható elektromos eszközök esetén a teljesítmény legfeljebb 12 V, a fogyasztás pedig legfeljebb 100 Wh lehet. Az utasok maximum 2 tartalék akkumulátort vihetnek magukkal. -
-
Jópár áruházra azt írja, hogy van készlet, offline megveheted.
Nekem is megérkezett egyébként. Majdnem visszavittem, mert fotó módban nincs élőkép, csak zöld csíkok. Videó módban működik.
Aztán nagy nehezen kigugliztam, hogy egyes Motorola telefonokkal ezt csinálja. Azóta kipróbáltam Ipaddal és minden ok. -
DJGABI
addikt
-
thomasvold
őstag
Persze, tudom, hogy nem egy kategória, de soha nem volt még drónom, mindig csak terveztem. Elsőre egy kezdőnek talán még a 140 ezres mavic mini is sok, bár nem tudom. Megnézem ez milyen, belekóstolok, aztán megveszem a mavic-et.
Még mindig van a Tello-ból, nem kapkodták el
-
Sanraith
aktív tag
Hobbi szintre bőven jó funkciókban az Air (illetve fentebb írtam, hogy a Spark is), és kompaktabb is. Viszont mostanában elég sok pletyka van egy bizonyos "Mavic Mini"-ről, ami elméletben a Spark és az Air utódja lesz. Ha nem azonnal akarsz venni, később ez is érdekes lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged