- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
válasz
ezoltan #48496 üzenetére
Nem, RDS Gábor is jelezte, valami zizi van a konvertálással. Amikor felvettem FPV viewerrel, akkor teljesen jó, ha pedig lemásolom, akkor corrupted lesz a fájl, és sem kodek, sem lejátszó, sem semmi nem segít rajta. Ezért jobb híján screen capture-rel újra felvettem, ahol valami elcsúszhatott, de ennyire tuti nem megy ez a gép.
Lehet holnap újraveszem pocket FPV-vel, mert gyanús, hogy valami nem klappol...Az is lehet hogy az Adobe Premiere Pro sablonnal van valami, amibe belehúztam.
Peaceliker: hogy lenne Angle?
Akkor nem lehetne flippelni sem...de elég gáz, ha Angle-nek látod, mert akkor azt jelenti, hogy nagyon fosul repülök.
-
molnigee
aktív tag
válasz
ezoltan #47824 üzenetére
Súlytalan is, igazából egyáltalán nem nyomtam neki agresszívan, annyira még nem ismerem.
Plusz ezek még a gyári kis C értékű aksik, kiváncsi vagyok a híres GNB 80/160C-vel mit tud majd
Mondjuk az vicc hogy elindulok és már 11.1VHa nem kell fpv cam meg adó, kihúzhatod, sőtt én le is szedném, két dologgal kevesebb sérülési pont., illetve antenna se kell akkor rá, szóval 3 cuccod biztonságban van
-
Peaceliker
addikt
válasz
ezoltan #47172 üzenetére
Nekem következő gondjaim vannak ezzel :
-Lefagy mindened, de az hogy az ujjad is az technikai nehézségeket okoz (kapni turnigy kéz melegítő ízét)
-én hajó modellen kívül mindennel kerülök minden nedvességet, nem hiszek abban hogy modellnek (kivéve hajó) bírnia kell a vizet, nedvességet
-lipo nem szereti...nagyon nem. Mindig megfogadom hogy melegitem (voltam kint idén is marha hidegben) de aztán sosem tudom meg állni és ez káros az akkunak. Amúgy gyengébbek is jóval hidegben, repido is drasztikusan csökken -
Teréz Atya
senior tag
-
kriszbon
őstag
válasz
ezoltan #45535 üzenetére
"Olyan agilis,annyira könnyeden nyomja a lassú/gyors flipeket,öröm nézni,még így 3 cellán is."
Majd 4 cellán kicsit megváltozik a véleményed egy ilyen gépről, csak próbáld ki.
(#45539) Peaceliker: Na igen drágább, meg a kezes bárányka már nem is lesz olyan kezes 3S után, főleg mikor mellényúl kicsit az ember.
-
Jackal2
senior tag
válasz
ezoltan #45184 üzenetére
A trükk az, hogy nincs benne ugye táv, csak applikáció. A másik, hogy szénkefés a motor. Az app fejlesztése pedig 5-6 modell között oszlik meg, így tudnak olcsók lenni.
Okos húzás, szerintem a Hubsan nagyon sokat fejlődött az elmúlt egy évben. A másik az MJX.
Amik meg semmit, az a JJRC és az XK. Milyen jó XK gép jött ki mostanában? Semmi. Ami meg jó a JJRC-ben, az Emax, csak átbrandelték. Gyártják a nagy mennyiségű szemetet, van 70 modelljük, Hubsannak meg van 8-10, de azok elég jók.
MJX ugyanez, kb. csak értelmes modelljeik vannak. És egyik sem olyan pofátlan, hogy a DJI vadászmezejére merészkedjen
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
ezoltan #45038 üzenetére
Kellett találnom olyan videószerkesztőt ami nem hal be, ha picture in picture-t csinálok, mert egy 8 magos procin csak 1 magot használó kreténség (Videopad) nem lett a szívem csücske. A VSDC meg szar hangsáv vágásra.
Most épp másik kettővel kísérletezek, de ma délután több időm lesz, meglátom mit sikerül kihozni.Warez szoftvert meg elvből nem használok, így tört Sony Vegas nem játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kutya topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged