- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #57533 üzenetére
Minek annyi csatlakozó?
Kicsit feljebb tekersz, találsz 2.0-ás és 1.25-ös linket is. -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57530 üzenetére
Létezik, amit szeretnél.
Inspirációért nézz szét MMW kapcsolódó oldalán.-----------------------------
Más:
Végre van kép az Alienwhoop Zer0 korai kézzel készült alaplapjáról: -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57523 üzenetére
A csatlakozó a baja, hamar tönkremegy.
JST PH2.0 a barátod.-----------------------
Más:
Végre ki tudtam próbálni 3 hét után kint az új NFE-t. Illetve összehasonlítottam a két petéjű ikreket (syler).
A 19kkv kint sokkal-sokkal jobb, mint a 70.000rpm-es. Pont ott van az a plusz az ejtés megállítására, kihúzásra. És az új PID-ek is nagyon komolyak, meg az airmode is.
Végig stabil marad a gép, nem dobálózik. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #57521 üzenetére
Széles, nem fér be a 300as Turnigy és a 9g is sok neki.
Ha mindenképpen sima lipo-nál akarsz maradni, akkor a Eachine 260/45c-t javaslom.
De ez a GNB is elég jó (csak más a csatija). -
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #57512 üzenetére
Sima h67 váz.
Bár nem biztos hogy tudom ajánlani ilyenre a gearbest-et, nagyon hulladékul van becsomagolva (még két kartonlap közé sem tették be, postán meg rádobnak mindent.). Mindegyik el volt hajolva.
Tudod nem hv-ra tölteni, de akkor ugye a repidő kevés lesz. Sima akkut szerintem nem érdemes ezekhez a gépekhez venni. De amúgy ott vannak a sima gnb akkuk banggood-on, beteszed mellé a aff7off kupont vagy még pontozod.
Milyen töltőt vettél?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57514 üzenetére
Lehet tölteni a HV-t nem HV-ra. Később meg upgrade a töltőn.
A HV sokat számít pluszba. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #57503 üzenetére
Grammozz, mert minden g számít! De meg is hálálja.
24-25g között az átlag. Ha le tudod vinni 24g-ra vagy az alá (nem lehetetlen), akkor az már elég faja.Én már túl vagyok 2db e011 és 1db Beta vázon.
De elég jól bírják. Mondjuk én vissza szoktam hajtogatni a dolgokat, meg megragasztom.A tojás formára van valami videó. Nem néztem végig, valahogy kifőzi a csávó az e011 vázat és az visszanyeri az eredeti alakját.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57501 üzenetére
Nyélgázzal legalább 10-15 ütközés falnak (szerintem). Egyéb esetben kb. elpusztíthatatlan.
Tojásforma lesz az első két duct, meg max törik a prop. A kamera és az akksi előbb feladja.
A Flora canopy eltört a múltkor de a váz még mindig bírja. Majd Spyder beszámol talán a kegyetlen csapatás tűréséről.Még egy BC/E011/H67 vázat sem törtem el, elég lágy anyagból vannak.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #57498 üzenetére
Úgy értem, hogy az először említett 716os motor az Ász.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57493 üzenetére
Nem az a para, törik.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57487 üzenetére
Höhö, H801 váz $2, ha igaz ez is 7mm-es motorral megy, az biztos, hogy az alaplap silver képes.
Nincs olyanom nem tudom megerősíteni. A canopy lesz a legnehezebb pontja annak.(#57486) user112:
Nem kell leszedni. Automatikusan leáll. A lényeg, hogy teljesen feltöltve ne tárold.(#57485) Gh0sT:
Amit user112 linkelt, azok jók. Bár én a 260as GNB-kre adom a voksom, HV akkuk.
3-ágú fürgébb, az olcsó verzió viszont szépen törik belőle. -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57483 üzenetére
Váznál figyelj, hogy ahhoz a motorhoz vedd, amit szeretnél használni.
Vázak:
Boldclash 1db $3
Boldclash 2db+prop+4db motor - ez Bestbuy, de coming soon... $9
E011 $3.2
H67 $3.5
Tiny6X váz+8prop+canopy $12 (lyukosztás)
Tiny6X mindenféle combo deal (lyukosztás)
BetaFPV 2db $9 (lyukosztás)(lyukosztás) - Ahol jelöltem oda a sima BC forma alaplap nem megy bele, csak a 4 sarkos, mint a tiny6 lap.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57481 üzenetére
Jaa, nem. Ezeket tudja.
Bayang kell, ide. -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57478 üzenetére
Annak más a csatlakozója. Egyébként a modulnak mindegy, csak egy PPM jel kell neki és megy.
Hámilyenvagy, könnyű is legyen, szép is.
Olyan műanyag, amit emlegetsz az inkább 0603/0703-ra van.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57476 üzenetére
Multiprotocol modul Banggood-on $7, de under restocking... Ali-n is van belőle, olcsóbban is. Ez a Goebish modul ripoff-ja. Azt olyan $5-6 körül lehet anyagárban összerakni, de nem kicsit nagyobb a hatótávja.
Váz BG
Váz ebay
(nem a legolcsóbbat kerestem, csak linket adok) -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57469 üzenetére
Ha úgy érted, hogy módosításhoz újra kell flash-elni, akkor igen. A törlés 1 másodperc, az írás 2.
Kb. annyi, mint a BF-nél a save. -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57469 üzenetére
Minden szinten állítható. PID, rate, filter-ek, rádió protokoll, csatornák, módok, arm, air mode, stb.
vandor01:
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57464 üzenetére
Most csak a motort számolom, van két gépem 1×19kkv, 1×70.000RPM (kv?), plusz jön 2×19kkv, ez együtt 7eFt, amennyit tudok repülni nekem elég legalább
5-6 hónapig1 évig, sőt. Egy készlet BL motor 8-10eFt.
Az alaplap betaflight $30-40 bármelyik motor mellé, ehhez képest $6-7 egy silverképes, igaz kell egy modul is.Vagy nem az ármatek a kérdés?
Nincs matek, Benedikt is megmondta, hogy 716 is the way to go.
Minden méretnek megvan az előnye és hátránya.615 - Ha a legkönnyebb kell.
716 - Ha nem kötődsz a 6oshoz és sokoldalú gépet szeretnél. Fürge bent és szűk külterületen.
720 - Ha tényleg tudod, hogy mit csinálsz. - Vagyis ne csinálj ilyet.
8020 - Ha a leghosszabb repülési idő kell.
8520 - Ha legböszmébb whoop-ot szeretnéd.
The Matrix of Whoop - a hardware reference guide - Kapcsolódó rész. Azért ilyen kalózos a figura, mert német.--------------------------
Más:
Debug:
E011 és Boldclash Silverware képes laphoz fontos infó lehet, ha meghal a lap, értem ez alatt, hogy nem kapcsolódik a távhoz, annak egyik fő oka az alaplap felső részén látható kis henger (kristály) megnyuvadása, cseréjével újra életre kelthető a gép. A kicsi gépek távjában van cseredarab.--------------------------
Jött egy javaslat, hogy NFE fűzze meg a BetaFPV-t, hogy gyártsák a Boss frame-ket. -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57461 üzenetére
Igen, jól.
A 615 sokkal érzékenyebb a súlyra, ott érdemes még a vázat is farigcsálni azért a néhány tizedgrammnyi megtakarításért. Valamelyik fórumban egy figura még a matricát is lekaparta az akksiról.
Ami még fontos, hogy a 615 jobban repül 2-es proppal, a 716 3-sal, kipróbáltam 2-essel meg se moccan. -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57459 üzenetére
Megy az 260-assal is, de inkább 205 körül.
Kíváncsi leszek, ha lesz ilyesmi géped, akkor mit szólsz hozzá. Mármint bárkire kíváncsi vagyok aki nagy BL géppel küldi.
Nekem mostanában az asztallábak és széklábak közötti repkedés alakul szépen. Tudok a pillanatokból olyat összevágni, hogy kész profinak látszok. -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57452 üzenetére
716 jobbára nagyobb akksival megy, így szerintem egálban lehetnek. Nekem 3 perc 20 másodperc nettó repülési időt bír a 260-as GNB-vel, ilyenkor 3.7V-tal jönnek le az akkuk. Low voltage warning-ig még bír 30-40 másodpercet, de olyankor már 3.5V-on áll meg kb. (a tiltás ide van állítva a szoftverben).
615-ből a 25kkv-s eszi az akkut meg magát nagyon, de az igazából nem is 615, hanem 617.
Ilyesmit tud a 617 25kkv. -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57448 üzenetére
AndyRC dicsérte, az OSD hiányát hozta fel többször, de amikor OSD-s ilyen kis gépet reptetett, akkor meg azt emlegette, hogy 1 percet is elvesz az akkuból a plusz fogyasztó. Videók
----------------
Más:
Olcsó multiprotokoll modul range hack -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57404 üzenetére
Azok az 59k motorok is jók, de olcsóbban többet hoz egy 716. Ettől függetlenül azok rántottak be totál az FPV-be, amikor beleraktam az F36-ba őket.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #57418 üzenetére
Nem tom... Nekem 2S -el is elég vadul tud menni a gép, ha tolom neki. Persze a 3S azért keményebben reagál, de annyira bazi nagy különbséget nem tapasztaltam. Talán propellert is lehetne variálni kevésbé ugrósra, és a 2S gyenge prop talán, meg akár a PID, de ahhoz totálisan béna vagyok
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #57413 üzenetére
Dehogy "kell" a 67000....mint ahogy a rakonheli keretnek sincs "értelme" annyiért....de az "csipődőtt" be
baromira tetszik mióta megláttam....csak itt le lettem beszélve a brushed gépről anno....
De a szerelem az szerelemismét előtört belőlem
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #57404 üzenetére
Van-van....banggoodon láttam....én is gondolkodom egy rakonheli vázas kis lila motoros(67000rpm) gépen...régi szerelem már ez nwkem....csak jött a kis GTR-90 közben...de azt meg egyelőre túl erősnek érzem magamnak.....így a napokban megint vegigturtam az alkatrészeket és az árakat....
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #57366 üzenetére
Azt nem mondtad mire kell
-
fape
senior tag
válasz
Peaceliker #57389 üzenetére
Nem akarom fixen 5S-sel és/vagy 5051-gyel használni, csak megrángatni a bajszát egyszer-egyszer.
Egyelőre érezhetően az infinity aksi volt a gyenge. -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57389 üzenetére
Brutál erős a rétegösszetartása a TPU cuccoknak, legalábbis ami nekem van azon csak pislogtam.
-
fape
senior tag
válasz
Peaceliker #57385 üzenetére
304 gramm és itt vannak képek. Egyelőre 20mm standoff-ban benne, de már úton van a 25mm. Kicsit szűk, szal ilyen (pre)alpha változat, de úgy repül mint az álom.
Most éppen dal T5045C van rajta. A 2 éves infinity aksikkal nem sokig lesznek barátok, bár mértem vele 90A-t, de gyorsan beesett a feszültség. Már érzem, hogy inkább a dinogy-t fogja szeretni. Könnyen lehet az is kevés lesz. Hétvégén kap majd KK5051-t és dinogy aksit is, megnézzük azzal mit produkál.Kíváncsi leszek majd 5-6S-en milyen lesz
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #57363 üzenetére
Olvasgattam és Hawksky AT1107 volt amit dicsérték. Én lehet azt veszek majd ha a Leaderen ha meghalnak a mocik.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Peaceliker #57355 üzenetére
pont ez a terv amúgy, amíg nincs meg a végleges build addig hard mount csavarrögzítő nélkül, aztán soft és rögzítés
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57340 üzenetére
Köszi.
Még van 1-2 ötletem.(#57341) thenameless:
Megint a fájlok.
VM275t van benne. Az egészet a kamera köré terveztem. Egészen keskeny, hogy a kamera ne tudjon elfordulni benne. Felül is azért van a bevágás, hogy a kamera fülét is körbeölelje. Alatta egy TPU-ból nyomtatott apró tartó van.
Azon gondolkozok, hogy csinálok egy alsó részt is, ami a kamerát tartja.
Egyelőre ez csak egy V1, az alsó részen szűkebb, mint a Mohawk, nem ér teljesen a duct-okig.(#57354) SpydeR3412:
Igen vákuumos, mint a másikak, csak ezt most én rajzoltam.
Nekem bírják. Az egyik gépen hosszabb a csatlakozó, koppanáskor előfordul, hogy elnyomja az akku csatlakozóját. Ez is inkább csak 1 akkunál gond, annak lazább a csatlakozója. -
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #57269 üzenetére
Én az aliról vettem és szépen felflasheltem vele 2 silverware képes gépet. Nem kellett firmware-t sem frissíteni az st link-en.
-
defy456
aktív tag
válasz
Peaceliker #57272 üzenetére
Én ebay-ről vettem 2.5-ért. És működik.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57269 üzenetére
BG-n pofátlanul drága.
szerk.: US raktárból annyi, CN-ből "csak" $3.79
---------------------------------------
Más:
Most belehajtottam 3-3 akkut a 19kkv BC motorokba és a sima 70.000RPM-esbe, amit a vázakhoz adnak.
A 19kkv sokkal nyomatékosabb, sokkal idegesebb. Érezhetően jóval előbb megfogja a zuhanást. Könnyedén is pörögnek fel. A simával könnyebben lehet smooth-abb a repülést bemutatni. -
defy456
aktív tag
válasz
Peaceliker #57224 üzenetére
Ahogy látom, akkuval, vevől együtt árulod
Hó elején, ötödike körül próbáld.
Nekem is jófogáson ment el a bugs. -
szacsee
nagyúr
válasz
Kamerás drónom jófogáson adtam el.
Pü-ben küldesz linket?
Árazással én is gondban vagyok, lesném az árakat. -
vandor01
senior tag
válasz
esetleg a jofogast is meg lehet probalni.....
a jo ár azt jelenti hogy beszerzész áron? ingyéé mint gazsinál?
Na jo... a kinai eredeti ár 60-80%-a? az már jóár!
de a legjobb az a félaron-joáron! -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57162 üzenetére
Kár, hogy kopott a felirat.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #57159 üzenetére
Akkor a ráírt értékkel töltve még ki is nyírja az ember.
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #57086 üzenetére
A Martian váz nem túl jó elosztású, legalább is nekem nem igen jött be.
Vegyél egy egyszerű ZMR250 vázat, vagy inkább mindjárt 2db-ot és kész.
Olcsó is, már 4 alatt megkapod, ha 4mm-es az Arm akkor kb 4-4,5 e.
Aztán úgy faragod ahogy neked tetszik, hagyhatod könnyűre is mint amit mutattam nemrég [link] én pl. kapásból csak 25mm-es standoff-ot használtam hozzá összerakáskor.Ha meg jó a kicsit nehezebb gép is, akkor még jobban összenyomhatod a hátsó részt úgy 15-16mm-re, az elejét magasabbra hagyod mert kell hely a kamerának, és lesz egy könnyű páncélosod mint itt a vidin nekem [link].
Ja és ha akarod leeszi a hajad is, nem csak az aksi horpad be, de egyébként jobban "fekszi a levegőt" mint a drága pénzen vett [GEPRC-KX5 Elegant] vagy a Martian II kreálmányom .
-
Tibusz00
tag
válasz
Peaceliker #57095 üzenetére
Váz 140g , a 4 motor 120g, szóval a többi már nagyon karcsú kell ,hogy legyen.
-
Tibusz00
tag
válasz
Peaceliker #57091 üzenetére
Mondjuk pont nem egy könnyű kopterra gondoltam használni. De majd fogyókúrára fogom.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #57091 üzenetére
6 colon Emax RS2205 2300kV, KGB project V2.0. Kb. 70% gázig ok a zabálás.
Banyek, el kell már kezdenem írni meg videót vágni, mert lassan már azt fogják hinni, hogy csak crashelni tudok.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #57065 üzenetére
Kicsit "okosabb" a II es, könnyebb is
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #57079 üzenetére
Közben elhatároztam magam, hogy maradok a vödörnél
Ami bajom vele, hogy állandóan tele megy a hajammal, és akkucserénél amikor csak feltolom baromi kényelmetlen, és a szivacsa nem tart örökké. A FS viszont ezt megkönnyítené, de majd 100ezer ezt a kényelmetlenséget kiváltani... -
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #57070 üzenetére
Most igen, de gyakran 20$, legutóbb 2 hete volt azt hiszem. Érdemes figyelni, a posta ingyenes volt.
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #57065 üzenetére
Ez szokott lenni 20$-ért, 6$ volt hozzá plusz 2 kar. Egy igazi tank, de nem könnyű. 120g, nekem picit több is lett mert alulra hosszabb csavarokat tettem.
Ezzel nekimegyek a fának, akkor a fa törik
Meglepően jó minőségű. Finomra polírozott élek... stb
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #57025 üzenetére
Ezt Vandor01 fogalmazta meg tökéletesen (szerintem erre gondolsz)
"olyan, mintha nyomatékból repülne" -
syler123
veterán
válasz
Talán amit Spyder is ír, hogy kevésbé ön és közveszélyes, ez az egyik nagy előnye ezeknek a Whoop-oknak. Mondjuk tény, hogy én abban az erdőben akár az 5 colossal is kimerészkednék, de sok helyen nyugodtabb vagyok a whoop-al. Nem tudok kárt tenni semmiben (még nagyon a gépben sem). Én itthon a ház körül repkedek vele, fákat kerülgetve, arra tökéletes.
Trükközni pörögni forogni nem nagy élvezet a whoop-al, akkor már inkább nagy sebességgel fákat kerülgetni, manőverezni, de freestyle repülésre nem alkalmas, inkább tartja a sebességet, minthogy emelkedjen...
SpydeR3412: az NFE a gyári firmware-hez képest nagy változás vagy volt a gépeden előtte alap silverware? Gyári akku alatt mit értesz? Tán a Charsoon akkuk már a végüket járják?
Saccco: a repmód választót rá lehet tenni kapcsolóra? Angle, acro stb? Működhet flysky-al is multiprotocol modullal?
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Lehet azért érzed ezt, mert állítólag ezek bentre valók.
Azt hiszem tudom miről beszélsz....
Van nagyobb gépem: 1s-2s burshed, 130/250 bl-ek.
De a vúp vonz most nagyon. A tudásomat egyenlőre kielégíti, olcsó a fenntartása, kis helyen elfér (a táskában és a levegőben is), halk és kevésbé ön és közveszélyes.#57023 ezoltan: Köszi!
-
wicken
tag
válasz
Peaceliker #57017 üzenetére
ohhh.... köszi a választ.
akkor nem kell ezt antennával túlspiráznom, elég, ha az antennának szolgáló drótot leforrasztom, teszek oda egy hosszabbat.
mondjuk van benne gyárilag egy 4-5cm-es, ezt lecserélem egy 10cm-esre, a végén leblankolom 1cm hosszon és kivezetem a burkolatból.feltételezem valami sodort réz lenne a legjobb.
-
defy456
aktív tag
válasz
Peaceliker #57010 üzenetére
De azok egyre jobban
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #56970 üzenetére
Ha úgy programozod fel az ESC-et, akár gyorsan előre-hátra is pofozhatja motort, és rezeghet mint egy villanyborotva. A FET nem ég le, de a vasmag túlforrósodik az ellenkező irányba ható erővonalak miatt.
Blheli_S-nél már ilyen gondok nem voltak. Az a baj, hogy assembley-ben van írva és sacc/kb senki nem tudja hogy müxik pontosan a készítőkön kívül.
Amúgy gondolkozom h végigzongorázzam az ESC beállításait, de nagy eséllyel kinyírom a motorokat és / vagy az ESC-eket és kb. marginális azoknak a száma, akiknek ez hasznos infó lehet, mert az Afro ESC-ek már őskövületek. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #56968 üzenetére
Ahogy utána néztem, az rs2205-nell volt ilyen melegedős sztori régi esc-ekkel, miután cseréltek őket 2204-ről. Szal azt sejtem, h a magasbb sztator okozhatja a balhét.
Az ER amúgy Afro esc-eket használ blheli 14.6-al. Ez meg az ős naze32 korszak, csoda h tud damped light-ot. -
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #56938 üzenetére
Gyárilag 1408/4000-es mocik vannak "alatta".
.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #56938 üzenetére
Azért megnézném, az FC mit számol éppen egy fordulóban jobbra, fel.
.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #56936 üzenetére
A 130-as Babyhawk-al árban pariban van. Pont azért is kérdeztem, hogy mi lenne, ha megnézne egy 130-as DT-t.
.
A 110/170-es, vagy a nagyobbik tesó? Hogy repül, eléggé amorf.
. Stabil?
Sőt, ebből van a 230/300-as is.. (7"-os propokat és 5S akkut ajánlanak hozzá.
)
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #56931 üzenetére
Én repültem,nem volt jó
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #56927 üzenetére
damped light ki - motorok csak melegek. LOL!
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #56908 üzenetére
Á, nekem a belső táp rendben van. Azon kívül döglött be minden. Egyik ágon rövidzár, másikon túlfeszelés.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #56882 üzenetére
No, a csavarok M2X4mm-esek, gyakorlatilag a hosszuk 3,5-3,85mm. A motor felfogatása 1,5mm, felette 0,4mm airgap. Nade, a légrésben futnak a kábelek, és az én szerencsétlen jobb első mocimban pont a csavar fölőtt. :/
3mm-es csavar nem jó, mert az 2,5-2,8mm, tehát rosszabb esetben fél mm-en fogná a mocit, ami az álmos k¨nyvek szerint nem jó jel. Na, meló után előkapom a gyémántos reszelőmet, és uzsgyi csavart reszelni. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #56879 üzenetére
30D az alap BF-ben. Ez lett 15.
BuF-ban meg 20 az alap.Asszem megvan a ludas! Jobb első motor csavarnál 0,7 Ohm a tekercshez képest. Kitekerem, 7kOhm. A qrva, túl hosszúak a csavarok, cca 1-2 tized mm-el!!!
-
Kris87
aktív tag
válasz
Peaceliker #56734 üzenetére
A videó leírásában ott van, kattintható is, odaugrik. Vagy másnál nem látszik a leírás?
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #56697 üzenetére
Ez az épített Beta65s-em (csak más kamera van rajta).
Jackal: Az.
A fentebb említett típus.
Viszont teljesen elfogytak a 3as proppjaim.
Van 17db cw és 1db ccw, nem akar valaki cserélni? -
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #56607 üzenetére
nah kicserelted? es hogy megy? nekem Ss 1106 5500 jon most Gabortol, es az is 3s capable, elvileg.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #56617 üzenetére
Itt egy teszt. Azt írja, hogy 30,3g AUW (250mAh LiHV).
23eft körül nem is gáz. Szénszálas váz, BL motor, alaplap, kamera, OSD. Nem lehetne olcsóbbra kihozni. Sanszos, hogy később át kell építeni egy másik vázra.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #56584 üzenetére
Amikor rádugom töltőre 3.7-3.8v szokott lenni. Meríteni 3.5v-ig szoktam.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #56580 üzenetére
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #56576 üzenetére
EMAX 1106 4500kv 3S akkuval használom, és közepes teljesítménynél 5 perc lazán megvan, pedig:
GPS: Beitian BN-880
Kamera: RunCam Split
FC: FullSpeed F3
ESC: HAKRC 4in1 20A
VTX: Eachine VTX03
Nevő: FrSky R-XSR
Váz: Alfa X3-RS 130mm
Propeller: Gemfan 3025*2 és 3035*3 (a 3035*3 jobban húz, de nem észrevehető a fogyasztástöbblet)
Akku: (változatos) Tattu 450mAh, Gaoneng 550mAh, Tattu 650mAh
Akku nélkül 147 gramm!
Amikor küldöm neki is 3 perc felett. -
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #56541 üzenetére
Tényleg király a könnyű gép, 3 akkut repültem ki ma, a videóm zajos valamiért. De nagyon durván megy ez a gép, bokrokat meg kis cserjéket össze vissza kerülgettem, alig driftel, és ugrik mint állat
-
molnigee
aktív tag
válasz
Peaceliker #56541 üzenetére
Tavaly voltam versenyen, de akkor meg nem pályáztam előtte egyszer sem! Volt egy kapum, azon gyakoroltam, de az nagyon nem ugyanaz
Gyakorlatilag pályán először versenyen mentem. Az első a végefelé, a második, harmadikon közép vége felé volt kb, tehát javultam, de akkor pályát csak versenyen láttam. Sokat elmond az egészről szerintem, hogy 3S aksival könnyebben mentem végig a pályán, mint 4S-en, és az idő sem lett jobb 4S-en. Tehát nem voltam elég jó még hogy bármit is kihozzak a 4 cellából, a 360g + aksis wizardból. Ráadásul a wizi mocik mennyit emelnek? 1000-et kb...Idén kezdtünk el pályán gyakorolni, mostmár stabilan megyek rajta 4 cellán is, vagyis már csak 4 cellán megyek, a konfig meg 320 g + aksi. Idén még nem volt itt verseny, nem tudom én se mit tudnék, de érzésre sokkal jobban megy
Tavaly Felnor fele annyi időt ment mint én
Nem tudom milyen egy 250g-os géppel menni, biztos jobb, könnyebb, de gyorsabb nem hiszem lennék azzal sem
-
molnigee
aktív tag
válasz
Peaceliker #56531 üzenetére
Hát igen, nekem heti 30-40 aksi ha jó ido van.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #56529 üzenetére
Najó, de nekem már kezd nagyon olyan érzésem lenni, hogy itt mindenki csak épít, reptetni meg csak szökőévente ünnepnapokkor.
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #56498 üzenetére
Tudom ez nehéz is meg nem brushed,de jól visszhangzik.
[link]Kár hogy a videó nem adja vissza,így szezonvégben teljesen kihalt minden,elég vadul szól a hullaszagú csendben.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #56498 üzenetére
Arról a vázról sajnos nincs videó.
Itt egy whoop PounchOut (nem hv aksival).
Ez igy egy kicsit nehezebb, mint a fent említett, szóval ettől azért valamivel jobban húz. -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #56414 üzenetére
en a 2,5colos gepet 90grammrol 85grammra fogyiztattam... ennyi....
igy is ugy is jol repulaz alapveto problema nem a suly hanem a 2,5 coll!
ja meg a piko torony -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Peaceliker #56326 üzenetére
Oké, majd ha megjöttek, lehet jövök még kérdezni: Gyanúsan olcsóak voltak ebay-en, de sok eladással és jó százalékkal rendelkező eladótól vettem. ha kiderül hogy fake, van esély rá hogy kihajtsam az eladóból a refundot? mennyire közveszélyes fake-ekkel repülni? ESC amit rendeltem elvileg erősen túl van méretezve hozzá (35A 4in1).
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Peaceliker #56314 üzenetére
van arra bármi mód hogy az ember megkülönböztesse a fake EMAX-ot a valóditól?
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #56321 üzenetére
Lehet hogy sérült a BEC azt még megcsinálhatom, hogy a másik gépen is átteszem másik 5V portra, hátha azon is gyenge, csak ezért nem szívesen szedem szét, mert most működik.
-
vandor01
senior tag
válasz
GB FS store
de talán meg az Emax tower is jo lehet kis gépre 12A-as
nalam van 2db de még beépitesre var! Emax Tower -
Ekocsi
csendes tag
válasz
"de az nem segít rajtunk"
Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget és megerősítést.
Ha nincs mit tenni akkor nincs mit tenni!
Ebböl is tanul az ember. -
Ekocsi
csendes tag
válasz
Peaceliker #56305 üzenetére
Telibe.Ebay-ról.
Holnap letesztelem a motort.
Tehát akkor ezek az ESC-k hajlamosak így megdögleni?Ha nincs hangjelzés és nem is forog akkor tuti kuka?
Ki lehet ezeket mérni,vagy tesztelni?A belső tápja az jó.A blheli ki is olvas belőle mindent.
Képtelen vagyok heteket várni!!!Végem van! -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #56298 üzenetére
ja a tavalyi cuccok olcsok ma már.... repulni meg repul
nem a hungaroringen akarok idore kapuzni hogy csak a legujjabb keljen.... -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #56293 üzenetére
én megakadtam a cuccal mert varom a kondenzatorokat meg a zavarszuro filtereket.... nalam 230gramm lesz mert a nagy labak es a motorvedo +30gramm! nekem mindegy 190-200 vagy 230... +150gramm a 4S 1000-es grafen.... DE mennie kell mint a barom! mondjuk elsőkörben AIO-t rakok ra egy 200mw-es OSD-s -et a Dino95-rol esett ki....
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #56292 üzenetére
De közbe azért rá mértem, nehogy elszakadjanak a grammok és akkor még a 15 ös arány sem jön ki a végén :p
Vtx02 2.8g sok kábellel, 20x20 adó 3.3 semmi kábellel. Szal akár 1.5g al is nehezebb -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #56289 üzenetére
na csak hátrább az agarakkal tervezgetjuk hizlaljuk a gepet azt a vegen meg se bir mozdulni a sok extra sulytol tobb lesz mint 200gram es nem jon ki a 3x vagy 4x-es toloero matek!
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #56284 üzenetére
variálom oket összevissza.... mertaz FS-vtx-nek nem eleg az 5V szoval azt az aksirol etetem es van olyan vtx a runcamos ami megy az FC-rol is ....
a kamera... nos az változo! pl a PIKO-n nincs OSD ezert Shift 2 van rajta es a vtx-rol etetem. es a kamera OSD-jét használom...
NOS azon a 210-en az FC-rol etetem a kamerat mert igy tuti latszik az FC-OSD ha vtx-tol etetnem akkor 2S felett eltunik az FC OSD felirat... vegul is a kamerat kenytelen vagyok az FC-rol etetni! ezzel az a baj hogy vmi frekvencia beleugat a kép minoségébe! alapbol disarm ban is szar es amint nagyfordulaton tolom neki ott meg szarabb..... ez erossen igaz a Sparrow-ra.... a Swift2 kicsivel jobb de ennek is jottene vmifelé szures! mert a pikonal a legjobb a kep! nincs FC kapcsolat... most varom a kondikat es szuroket.... remélem jobb lesz! -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #56276 üzenetére
Én HAKRC F4 minit használok és az:
RunCam Split, VTX03, R-XSR cuccokat etet, és köszöni jól van. Nem kell szoftolni (legalábbis én nem szoftoltam)
szerk: ja, ez nem olcsó, de azért még megfizethető. -
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #56247 üzenetére
Jaja, szerintem is, finomítani kell a gázreakció, meg a dead band részt fel kell venni 5-10-re hogy ne rántson bele kis értékváltozásnál a vezérlő a repülésbe.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #56232 üzenetére
Dehogy, az nélkül
Azzal együtt ~20dkg párizsiNem papírrepülőt építettem
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #56199 üzenetére
mondjuk én XM+ hasznalok a 100-as 2S keféshez de csak mert a kamera is 100mw-es lehet hogy jobb/kell a biztosabb vetel a receiverhez de nincs kulon tarto hozza a ket ellenkező oldali labara racsavaroztam... teljesen jo! ... 300+ meterre el tudok vele csamborogni
pl EZ
-
törölt tag
válasz
Peaceliker #56149 üzenetére
Kozben sikerult, koszi.
Csak parszor nyomni kellett elore, hatra gombokat. -
fape
senior tag
válasz
Peaceliker #56132 üzenetére
Milyen fc? Ha virtuális soros portos akkor mehet. Ha nem és az uart1-n van usb is akkor nem fog menni sajna. Oda max egy másik msp-s eszközt rakhatsz (pl mw/minimosd) de azt is csak akkor ha nincs usb-n a gép. Kvázi le kell húzni/nem szabad áramok kapjon, mielőtt bedugod az usb kábelt.
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #56127 üzenetére
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #56091 üzenetére
Én hármassal vertem magam fejbe, de lepattant a sisakról
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #56089 üzenetére
Amúgy szándékosan sem landolhattál volna optimálisabb helyen.Ezt így akartad és kész.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #56089 üzenetére
Meg is lepődtél...
Én is megborotváltam már majdnem a fejem, meg a hátamról is pattant le már a gép, de az csak egy Whoop...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest