Hirdetés
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
Most találtam ezt az SQ8-as minikamerát, BG-től pontokkal 21$-ért elhozható. Nagyon pici és olcsó ennek ellenére, egész jó képe van, autóba, kopterre de akár szemüvegre, sapkára is csíptethető, az objektívje nem halszem (annak aki allergiás rá): [link] Itt egy bővebb tesztvideó, bár az elején gondolom a szerkesztésnél elrontotta az oldalarányt, de a végén már korrigált. A Gearbest-nél most volt 16.45$, arról lemaradtam, de a BG-ről rendelek egyet 6000 Ft-ot megér egy próba, majd beszámolok róla, ha megjött. Mivel: Support TV OUT TV monitor video connection, akár FPV-re is jó lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Starfield
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 90 - modellalkat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest