- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Én a ''kidnapped'' nevű küldit másképp csináltam, nem a hivatalos módon... Először kifigyeltem, hova mennek a limóval. Reptér. Ok, mondom bemegyek oda, csakhogy a kapu addig nem nyilikki, amig ők be nem hajtottak. Ha meg kintmaradok, akkor failed lesz a dologból. Szal pályakezdésnél elmentem egyből a reptérre, kivártam mig odaérnek, amikor befordulnak a sarkon, kinyilik a kapu. Bementem, ők utánam, és a reptéren belül, tisztes távolságról mindenkit kinyirtam
Aztán kocsiba, kiugrattam a reptérről, elvittem a verdát benne a fószerrel, és kéc.
Nekem ez igy jobban kézreállt, mint robbantgatni -
Skynet258
veterán
Na nekem is kész... én azt mondom, egész jó kis játék volt ez
-
Skynet258
veterán
Ahol még sokat szivtam, az a kidnap (asszem) nevű küldi volt, sztem ott is megakadtok majd páran...én legalábbis nem tudtam ugy megcsinálni, ahogy ''hivatalosan'' kellett volna.
Fel is b@szt@ párszor az agyam, de megvan
Ha majd valaki ott jár, és help kell, sikitson! -
Skynet258
veterán
A 2006-ban játszódó első küldi tényleg elég nehéz, szoptam vele én is...
Nézzétek meg a térképet, amikor átadja a játék az irányitást, jobbra tőletek van egy főút, ami majdnem párhuzamos a metróval. Azt kövessétek valami gyors járművel.
A végén csak balra kell tartani, aztán egy jobbos, és ott is vagytok (nézzétek folyamatosan a térképet).
Nem kell felszálni sehova, csak a megállóhoz mentek, és kész is.
Vagy 5-ször próbáltam megcsinálni, nekem a fent vázolt módszerrel sikerült végül, és még maradt is 2 másodpercem!
Sok sikert!
A nem látszó fegyverre: rossz ''gyógyszert'' használtok a játékhoz, Reloaded a megoldás!
[Szerkesztve] -
Skynet258
veterán
válasz
Feketelepke #50 üzenetére
Nekem is előjönnek ezek időnként, nem hiszem, hogy annyira a vas miatt lenne, inkább bug...
-
Skynet258
veterán
Én is gamepaddal tolom, a 12. gomb a jobb oldali stick BENYOMÁSA (itt is látszik a PS2 átirat nyoma).
Ma délelőtt játszogattam vele, nekem eddig bejön, a graf szintén tipikus átirat, ettől függetlenül nem rossz!
Ami nekem kifejezetten kézreáll, az az autók vezetése, nem a GTA féle ''rángatózás'', hanem ugymond lágyan ring a verdaHa valaki tolta az eddigi részeket, az tudja mire gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged