- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BUBES
csendes tag
HY lehet h már kérdezték de viszont nekem ahogy elmondtátok nem sikerült még bumm ot se adott a fickó.Mit tegyek ha lennétek szivesek elmagyarázni mert már befosok.Üdv.Leveleteket előre is köszönöm
-
Papi74
aktív tag
én elakadtam és mérgemben letöröltem,de most ujra megprobálok valamedig eljütni vele.
-
Süni 1985 F
senior tag
válasz
Sirandrish #207 üzenetére
Privi ment!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Süni 1985 F #206 üzenetére
jahjah..irj PÜ-t..ne offoljunk...
-
Süni 1985 F
senior tag
válasz
Sirandrish #205 üzenetére
Azt vágom,hogy miért van ott de mennyi hatalommal bír egy ilyen nagyúr?!
Te mindeható vagy itt nem?
Hogyan lehet az ufó fejem olyan egyedire változtatni?Mondjuk ezt priviben kéne?!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Süni 1985 F #204 üzenetére
azt hogy neked mint lelkes ujoncnak kötelességed cserélni velem
amugy a rangom..ugyanugy mint neked a lelkes ujonc
-
Süni 1985 F
senior tag
válasz
Sirandrish #203 üzenetére
Amúgy mit takar a PH!nagyúr kifejezés?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Süni 1985 F #202 üzenetére
mé ha VGA-t cserélünk nekem abban mi a jó?
Neked ebben az a jó hogy te is megkapod amit akarsz éés még engem is bldoggá teszel
-
Süni 1985 F
senior tag
válasz
Sirandrish #201 üzenetére
Van üzleti érzéked
De nekem ebben mi a jó kollega? -
Sirandrish
legenda
válasz
Süni 1985 F #200 üzenetére
elcserélem ha mellé még procit és ramot is cserélünk
NAh? -
Süni 1985 F
senior tag
válasz
Sirandrish #199 üzenetére
videókarit cserélhetünk
-
Sirandrish
legenda
válasz
Süni 1985 F #198 üzenetére
hát azért a ram meg a proci dob rajta annyit hogy jóval jobb legyen
-
Süni 1985 F
senior tag
válasz
Sirandrish #196 üzenetére
Az enyém sem sokkal jobb
-
Sirandrish
legenda
válasz
Süni 1985 F #193 üzenetére
hát az adataimnál megnézheted..nem épp a mai csucsot erősiti...
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #192 üzenetére
Sm2-es effektek vannak benne, ezzel a graffal egy 9800pro-nak simán meg kellene bírkóznia. Olyan a játék, mint ha PS2-re készítették volna, csak gyorsan átírták PC-re is. Hát meg lett az eredménye. Lényegtelen, részemről ennyi.
-
Süni 1985 F
senior tag
válasz
Sirandrish #192 üzenetére
nem persze de azért amilyen a grafikája...és állitólag a te géped sem új?!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Süni 1985 F #191 üzenetére
nah jó de a 9800pro nem egy mai vga
-
Süni 1985 F
senior tag
válasz
Sirandrish #190 üzenetére
nekem 9800pro kártyával szaggatott...:S
De a mostani gépemnek nem ellenfél -
Sirandrish
legenda
válasz
Süni 1985 F #189 üzenetére
mé van gépigénye??
az én gépemen 1024*768ba fullon megy pedig nem egy mai darab a gépsas... -
Süni 1985 F
senior tag
Gépigényéhez képest elég gagyistára sikeredett a grafika
Ez tényleg graFIKA
De ez az én személyes véleményem -
athomi
veterán
Ma beszereztem a játékot reményekkel teli. Jókat hallottam róla, de eléggé negatívan csalódtam benne.
A grafika nagyon gyenge lett komoly hibákkal. A rendőrautók ugyanúgy hirtelen 200-ra gyorsulnak mint a legelső részben. A pálya elég kicsit lett, tulajdonképp eléggé összezsugorították az eredeti New York-ot.
Talán a küldetéseket csinálva izgalmas lesz a játék... -
vagamo
őstag
Nagy szar a játék, irányítása is borzasztó, de mindegy ez a DRIVER! Régi nagy kedvenc PS1-röl
Ha valakinek kell itt a végigjárszás! -
tytyty
tag
Hát ez szánalmas! Voodoo 2 grafika. buta fizika. döbbenet szar. Ezt ki merik adni? Vicces! Pont ugy fut mint a stranglehold, pedig kb unreal 1 szinten van. Pedig stranglehold is egy rakás akármi! Ez a ******* csúcsa. Ajánlom minden rajongónak, hogy menjen a vesztendbe lazulni. és csikorogjon a 86os opeljével.
U.i: bocs minenkitöl akinek teccik,de kiborultam. Minden rajongónak jó játékot!
-
rob210
nagyúr
Huh de kihalt a topik mindenki végig nyomta a játékot??:-)
-
rob210
nagyúr
válasz
.:Kristian:. #168 üzenetére
Ezt olvasva kilövöm a két kereket és azonnal kiírja, hogy kampec failed.
:-(
elegem van!!!!!!!!
Valaki csinálja már meg és küldje el nekem a közvetlen ezutáni mentést:-DD
-
rob210
nagyúr
válasz
.:Kristian:. #173 üzenetére
Honnan szedtél le végigjátszást?
Nem megy valami nem jó.
Egyszerűen 3 órája mindent megpróbáltam elegem van.
3óra egy ilyen semmi izé pályán.:-( -
rob210
nagyúr
válasz
A két kerék kilőve, Motor felrobbantva küldetés failed tele a f.szom.
-
Hack3er
őstag
válasz
Műküdik itt a linkelés.
-
rob210
nagyúr
válasz
Köszi na ez már válasz a javából:-)
-
.:Kristian:.
addikt
először ki kell lőni mindkét kerekét, (a tárcsa közepére kell célozni, nem a gumira... ) de ehhez szabad célzásra lesz szükségünk, tehát nyomjuk meg a középső egérgombot. Ha mindkettőt kilőttük, Slink aztmondja, hogy ezzel már úgy se lehetne normálisan menni, szóval robbantsuk fel. Két-három lövés a motorba, és meg is vagyunk.
Egyébként ez segít: http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=967
RI/OS 5, nem működik a link gomb
-
rob210
nagyúr
Ugy látom senki nem tudja orvosolni a problémámat.:-(
-
rob210
nagyúr
NA ha valaki megsegít annak hálás leszek mert a tekem se tudja hogy ebben a lock on küldetés sorozatban mit kell csinálni az elsőnél hordók lelőve a másodiknál autó körbelőve.
De a harmadik? a marksman? -
TriackFeri
aktív tag
válasz
TriackFeri #160 üzenetére
megoldódott
-
TriackFeri
aktív tag
A vontatós résznél elakadtam. Rátolatok lassan a kocsira, nyomom a Q-t, nem indul be a kocsi riasztója és mégse akad rá a kocsi a vontatóra. Valakinek van ötlete?
-
(Bundás)
addikt
Nálam 4 másodpercenként akad meg a játék, egyszerűen nem lehet vele így játszani. Nyílván bug miatt, mert 640x480 mellett is minimális beállításokkal csinálja.
(Venice @2400, 7600GST, 2GB-RAM, 162.18-as Forceware, 94.24-el is ez volt...) -
Killberk
aktív tag
Fehér célkereszt akkor van, mikor pontosabban célzunk, ilyenkor kicsit előre is közelít kamera. Ez a harmadik feladat lesz egyébként, mikor ki kell lőni gumikat.
Lock-on-nál piros a célkereszt és annyi a lényege, hogy mozgás közben rajt tartja célponton célkeresztet. Így kell körbe lőni az autót (hátulról is). Mikor egy oldallal végeztél, mikrofonhajú ürge be is mondja, hogy ''Bam!''. -
cobra86
csendes tag
Sziasztok! Az elején van egy Lock-on nevű küldetés, amikor a hordókat kell leszedni. Utána a verdát hiába lövöm szét minden oldalról nem történik semmi. Körbe rohangálom, gumikat kilövőm, de semmi? Tud valaki segíteni? Másnem küldjön valaki rögtön e küldetés utáni mentést, mert megbolundulok. Köszi. cobra86@freemail.hu
-
nemcso
őstag
Én csak géppisztolyt használtam, de legalább öt-at tár kellett, hogy leszedjem a helit.
Nekem nagyon hányzik a rendezési lehetőség, ami a Driv3r-ben megvolt.
Viszont a zene jó, főleg az 1978-as válogatás.
De ebben is előfordult, hogy a gyalogos átmászott a kocsimon mint az elődben, csak messze nem annyiszor. Egyszer pedíg függőlegesen felszállt, mint egy rakéta. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
trassher #146 üzenetére
jah, addig nem is volt gáz, az alagut utáni résszel szivtam.. amikor belenyomtam egy rpg-t a helikopterbe nagy nehezen és még csak füstölni kezdett.. mondom aha fasza, akkor ezt lelöni nem lehet, akkor kövessem v mivan.. de aztán forgótárasbol 3 full tár csak leszedte
[Szerkesztve] -
hitman,
őstag
Tiszta ideg vagyok mert elakadtam!
Nem tudom megcsinálni azt a részt amikor egy limót kell üldözni a hídon és 3 terepjáró őrzi és mindenki lő rám és esélyem sincs kilőni a limóst!
Tud valaki segíteni? -
Achill3uS
nagyúr
ehh most léptem 2006-ba.. de mivel nem olvastam utána, csak elkezdtem játszogatni vele pár hete, és a hangulat magával ragadott, semmit nem tudtam a váltásról.. hát ekkora csavart még hasonló game-ben nem láttam.. ezzel nagyon odavágott bármelyik GTA-nak, grafika ide v oda.. álmomban nem gondoltam, hogy igy feléled a Driver
egyetértek -
karburátor
tag
Be volt kapcsolva. Igazad volt. Sry.
Azt hittem ebbe is vannak furcsa dolgok mint a Driv3r-ben, de szerencsére nem. -
Killberk
aktív tag
válasz
karburátor #139 üzenetére
Játék közben nézd meg Options -> Cheats alatt, hogy Body Snatchers be van-e kapcsolva. Amúgy itt lehet bekapcsolni azt is, hogy csak éjszaka legyen (night night).
[Szerkesztve] -
karburátor
tag
Lehet, hogy van olyan cheat, nem ismerem.
De ez egy rendőrautó felrobbantása után történt.
Mikor eltűnt a füst meg a láng, rendőrként álltam ott. Azért gondolom, hogy bug. -
Killberk
aktív tag
válasz
karburátor #137 üzenetére
Mármint konkrétan mire gondolsz? Arra hogy rendőrruhában van ürge? Egy bizonyos levezetett távolság után lehet aktiválni cheatet, amivel felveheted bárki alakját, akit megölsz.
-
karburátor
tag
Találkozott már valaki ezzel a játékban?
http://rapidshare.com/files/45522984/Bug_Avi.rar.html -
westlake
félisten
miert nem lehet eladni a kocsikat? van olyan akinek mar megvan mind a negy versenyauto?
-
kd
aktív tag
hali én még csak most kezdtem el de már segitségre szorulok!
miután le lövöldöztem a hordókat van 1 roncs verda azzal mit kell csinálni
mert amig az időm lenemketyeg én lövöm foyamatosan de, semmi
-
Killberk
aktív tag
válasz
Skynet258 #127 üzenetére
Pedig nem rossz poén, hogy miután második kísérőkocsit felrobbantja ember, utána le kell előzni konvojt, hogy jóval előttük érjen adott pontra. És mivel úgy jön ki, hogy hídon kell előzni, nézhetjük, ahogy vadul lőnek ránk, majd valszeg gondolkodóba eshetnek, hova a fenébe sietek annyira.
Amúgy az nem működik, hogy reptér hátsó bejáratán menjen be ember, és akkor az ott várakozókat már le lehet lőni előre? -
Skynet258
veterán
Én a ''kidnapped'' nevű küldit másképp csináltam, nem a hivatalos módon... Először kifigyeltem, hova mennek a limóval. Reptér. Ok, mondom bemegyek oda, csakhogy a kapu addig nem nyilikki, amig ők be nem hajtottak. Ha meg kintmaradok, akkor failed lesz a dologból. Szal pályakezdésnél elmentem egyből a reptérre, kivártam mig odaérnek, amikor befordulnak a sarkon, kinyilik a kapu. Bementem, ők utánam, és a reptéren belül, tisztes távolságról mindenkit kinyirtam
Aztán kocsiba, kiugrattam a reptérről, elvittem a verdát benne a fószerrel, és kéc.
Nekem ez igy jobban kézreállt, mint robbantgatni -
P.Dude
őstag
na befejeztem!
a vége jó, ráadásul van egy extra gomb is váltogatni 78 és 06 között!
király volt! -
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #120 üzenetére
nem hát, még az a szerencse
a gta3 még jó volt, a többiről sztem ne beszéljünk...
driver1-et semmi sem übereli hangulatban...de ez a 4. rész megközelíti -
(Kolombusz)
veterán
Nemrossz, nemrossz ez a játék, de egy GTA hangulatot sosem fog elérni.
-
P.Dude
őstag
na megvan 2006!
pár küldetés is megvan meg candy is megvan ölve!
csak ez a rush hour küldetést nemtudom hogy gondolták mivel totál nemlehet megcsinálni
kapsz 8 percet arra hogy mind a 4 kocsit utolérd és megnézd?!! -
caprine
senior tag
válasz
Killberk #105 üzenetére
Nálam 2GB fizikai RAM és időnként tényleg megakad egy fél secre, de mivel mindig ugyanazon a szakaszokon csinálja, biztos itt tölti a pályát. Nem a legkellemesebb élmény amikor éppen kikerülnék valakit és mire észbekapnák már telibe tettem valakit, de ez van. Iazonyat nagy a pálya és rengeteg a trükk rajta.
Egyébként király a játék, kicsit rövid. Egyedül a 100. token huzott fel, azt nem tudtam felvenni, na meg idönként a körversenyeken az ellenfelek akik engem mint a füszálat odébhajtanak, de amikor én akarom öket meglökni akkor annyi az esélyem mint hangyának a nelsonfogásra az elefánton.
Akinek még nem lenne meg szedje ezerrel, inkább ezt mert a DIRT akkora csalodás volt, hogyha azt leírnám akkor nemcsak innen tiltanának ki de az országból is)
-
GameSpy
tag
válasz
(Kolombusz) #109 üzenetére
Ki lehet kapcsolni a widescreent az options/video/aspect ratio és ott vagy wide vagy normál... (amugy itt egy bug hogy a widescreen kiválasztásakor normális a kép normál modnál pedig wide szal nem tudom nah mind1 itt lehet!
-
P.Dude
őstag
2006 mikor keződik kb benne? türelmetlenül várom.
még ott járok amikor kell segíteni a mexikói csávó eggyik versenyzőjén hogy ő nyerjen -
Killberk
aktív tag
A sárga pontra kell időbe odaérni, és pontosan rajt állni autóval, majd mikor szólnak, akkor megnyomod az akciógombot (alapesetbe asszem Q gomb), és robbanás ledönti a táblát. Utánna követni kell öket, és asszem mégegy autót felrobbantnai, majd megelözni a limuzint, és elöbb odaérni sárga pontokhoz, hogy tudd robbantani dolgokat. Mikor limuzin be van kerítve, akkor lelőni akik kiszállnak belőle (nem a tetőn lévőket!), és elvinni az adott helyre.
-
trassher
addikt
nah én is kiörgettem a gammát. kicsit rövid volr de legalább élveztem nem úgy mint a mostani játékok többségét
-
Hack3er
őstag
válasz
(Kolombusz) #109 üzenetére
Nekem felse tünt, de nem lehet kikapcsolni, így csinálták meg a gamet.
-
(Kolombusz)
veterán
Ezt a hülye szélesvásznú módot ki lehet kapcsolni valahogy, mert nagyon zavaró, hogy alul felül nagy fekete csik van...
-
trassher
addikt
nah ez az esti játék is csak arra volt jó felbasszam az agyam. épp a gate crasher nevű küldinél járok ahol 3 helyre kell a zsarukat elcsalni. 2 meg is van simán de a 3. helynél ami egy kis sikátor végén van a bamba zsaruk nem tudtak 5 alkalommal se bejönni. kiszállnak mikor 2 sec-re megakadok és az istennek se akarnak viszamászni
-
Killberk
aktív tag
Időnkénti rövid akadásra még senki nem talált megoldást? Esetleg akiknek 2GB ramjuk van, nyílatkozhatnának, hogy ők is tapasztalták-e.
-
Djuree
félisten
válasz
.:Kristian:. #103 üzenetére
elsőre megcsináltam egy utcai autóval, 8 mp-em maradt
-
.:Kristian:.
addikt
Nem csak a motornak a kocsinak is, de meg lehet szokni, de a legelején minden második kocsinak neki mentem
mod: Írtátok páran, hogy a vonatos küldetés volt nehéz.. na nekem meg az volt könnyű.. elővettem a garázsból a régi narancssárga gt-t (amit anno a körversenyen kaptam) és a vonat alig tudta tartani a lépést
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
na mostmár jobban tetszik a graf nekem is hogy elég sokat játszottam vele
de idegesítő küldi volt mikor a heliből dobálták ki a csomagokat nekem meg motorral kellett felszednem őket. nem lett volna nehéz, de a motor irányítása hihetetlen szar
alig bírtam a rámpákra felmenni, mindig leestem... -
Gyusz
őstag
Kipróbáltam a játékot, és már rögtön az elején nagyon megtetszett. Stílusos, hangulatos, remek zenei összeállítás, szerintem jól is néz ki és a Vista alatt sincs vele semmi gond. Az animációk viszont kicsit furcsák és lövöldözős küldetést sem próbáltam még, de eddig ez az év meglepetése számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged