- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Robin
tag
Ezek a kamikaze rendőrök már az első rész örökségét képezik. Ott volt még külön játékmód is egy ilyen ''meddig éled túl a kamikaze zsernyákok támadását''. Nekem vmi 15-20 másodperc körül volt a rekordom asszem. Lehet újra előszedem, ha egyáltalán fut XP-n.
A Parallel-ben pedig viszonylag eccerű lerázni őket, mert ha közvetlenül mögötted vannak már és te megállsz ők kiszállnak. Mire visszakászálódnak te már hetedhét határon túl jársz. Na jó ezt azért nem lehet eljátszani pl. a szemetesautóval, de a kocsik többségével igen. -
Sir Robin
tag
Ha másért nem, de legalább a tankért megéri egyszer végigvinni a gammát. Mert igen jó érzés ezzel elsőként bedöcögni egy versenyen a célba. Mongyuk elég nehéz lenne egyetlen versenyzőként másodiknak befutni.
6 induló, 1 befutó. Mint a Hegylakóban: ''Csak egy maradhat!''
-
Sir Robin
tag
Akkor te biztosan örülsz, hogy főküldetésből ilyen k*****ott kevés van. Állítom több időt töltöttem a versenypályákon, mint a főtörténetben. Nem mintha mellékesből olyan hihetetlen mennyiség volna: versenyek, pénzbehajtás, kocsilopás, bérgyilkolás (3-3 nehézségi szint). Alapból én is frásztkapok a konzolos irányítástól. Ezzel a befogós célzással túl könnyű is lett a lövöldözős rész. Na de ez még mindig egy fokkal jobb mint a ''szabad'' célzás nézet. Mert hát azzal hogy a francba célozzak, ha a fél képernyőt kitakarja az emberkém hátaközepe? Na és a rendőrök. A hátuk mögé nem látnak, de ha a ''látómezejükbe'' kerülsz legyen köztetek emeletnyi különbség vagy 3 fal akkor is észre vesznek. Ekkora marhaságot!
Na de hogy ne csak az éc-tesztemről tudjak elmondani valami pozitívat: az autók irányítása elég jónak tűnik, van tömegük (nem tucc eltolni kézzel egy kamiont, nemúgy mint a GTA-kban), két nagyobb koccanástól estleg egy fejre állástól nem robbannak fel (ellentétben megint ugye a GTA összes), tuning érezhetően befolyásolja a jármű menettulajdonságait, ha sablonosak is, de azért nem rosszak a küldetések (egynémelyiket kivéve persze), a versenypályákon tökéletes vezetésért (nem tudom mik a kritériumok, de kétszer sikerült) plussz 10k a 70-es években, 100k napjainkban.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ja, a járműből történő lődözés is lock-os, ami nekem eleinte nem tetszett, de egy idő után meg lehetett zokni.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sir Robin
tag
válasz
henry1414 #44 üzenetére
Ja, elsőre nekem vmi csunya jutott annál a résznél a zeszembe. Pontosan nemtommi, de köze volt az instruktorhoz, a szexhez és a sarkon a testét áruló édesanyjához. Hmm, mongyuk ilyesfélék többször eszembejutottak a játék folyamán, de nem azért mert én folyton ezen töröm a fejem. Vagy mégis?
-
Sir Robin
tag
Tud mondani vki olyan onlány magazint ahol tesztelték már a PC-s változatot?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged