Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sir Robin

tag

válasz Silenzio #41 üzenetére

Akkor te biztosan örülsz, hogy főküldetésből ilyen k*****ott kevés van. Állítom több időt töltöttem a versenypályákon, mint a főtörténetben. Nem mintha mellékesből olyan hihetetlen mennyiség volna: versenyek, pénzbehajtás, kocsilopás, bérgyilkolás (3-3 nehézségi szint). Alapból én is frásztkapok a konzolos irányítástól. Ezzel a befogós célzással túl könnyű is lett a lövöldözős rész. Na de ez még mindig egy fokkal jobb mint a ''szabad'' célzás nézet. Mert hát azzal hogy a francba célozzak, ha a fél képernyőt kitakarja az emberkém hátaközepe? Na és a rendőrök. A hátuk mögé nem látnak, de ha a ''látómezejükbe'' kerülsz legyen köztetek emeletnyi különbség vagy 3 fal akkor is észre vesznek. Ekkora marhaságot!
    Na de hogy ne csak az éc-tesztemről tudjak elmondani valami pozitívat: az autók irányítása elég jónak tűnik, van tömegük (nem tucc eltolni kézzel egy kamiont, nemúgy mint a GTA-kban), két nagyobb koccanástól estleg egy fejre állástól nem robbannak fel (ellentétben megint ugye a GTA összes), tuning érezhetően befolyásolja a jármű menettulajdonságait, ha sablonosak is, de azért nem rosszak a küldetések (egynémelyiket kivéve persze), a versenypályákon tökéletes vezetésért (nem tudom mik a kritériumok, de kétszer sikerült) plussz 10k a 70-es években, 100k napjainkban.
    Hirtelen ennyi jutott eszembe.
    Ja, a járműből történő lődözés is lock-os, ami nekem eleinte nem tetszett, de egy idő után meg lehetett zokni.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák