- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Értem, tehát mások bemondása alapján tudod ezt ilyen biztosan, nem tapasztalás... Nem akarok itt nemiszervet méregetni, gratulálok az eredményeidhez, de én kis pöcsös korom óta játszom FPS-eket, még az első DOOM-mal kezdtem VGA monitoron, ki tudja mennyi órám van Quake-ben, UT-ben, COD-ban és BF-ben PC-n (és akkor csak a legnagyobbakat említettem)... hidd el közel sem olyan tragikus a konzolos csalás helyzet mint PC-n, nem véletlenül hagytam ott az egészet és akkor a toxikusságot nem is akarom nagyon forszírozni, a PC Master Race-nél nem sok toxikusabb közösség van a világon
-
Xaels
félisten
Nem játszom egyikkel sem. Destiny 2-t játszottam, de nem PvP-ben így az nem érintett. Apex meg nem az én világom, helyette majdnem 2ezer óra Warzone ment PS-en, mostanában Valorant és FragPunk van terítéken. Warzone-ban Crossplay nélkül érezhetően kevesebb volt a cheater, Valorant-ban csak konzolok között van CP és elég ritka a kiugró eset amire cheatert lehetne kiáltani, FragPunk meg szinte játszhatatlan crossplay-jel...
Amúgy érdemes jobban utána nézni mert mind a D2, mind az Apex crossplay-es... A crossplay előtti időkben sokkal tisztább volt minden konzolon.
-
Xaels
félisten
Félre vagy tájékoztatva. Szoftveres nincs, hiszen külső forrásból semmilyen programot nem telepíthetsz... ha meg nem gyári, friss verziós a gyári rendszer akkor nem enged multizni. A külső eszközök meg nem 5-10dolláros tételek, nem mondom, hogy nincsenek de sokkal kevesebb mint ami igazán, látványos lenne. A lebukás után ráadásul nem egy pár dolláros accountot veszít az ember...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest