Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
Gery9112
üzenetére
Muszáj lesz...
Nagyon bugos. Olyan, hogy mész és szépen sorban szeded fel a collectible-st majd...teszemazt meghalsz valahol... erre egy hat secrettel azelőtt felvett valamit "elfelejt". Ha szerencséd van még vissza tudsz menni érte...de általában nincs és kezdheted újra a pályát azért az egy apróságért.
Mostanra nagynehezen megszenvedtem. Egy trófi hiányzik az "IDKFA". Google-t néztem..május 30-án még "tudunk róla és dolgozunk a javításon" volt.Igazából a gondom az, hogy ha ki is javítják...nem hiszem, hogy a Doom-ot elindítva felugrik a platina. Amit meg nagyon nem szeretnék A-Z-ig újra végignyünnyögni a pályákon....mivel...persze...az összes fegyó unlockhoz töviről hegyire át kell mászni az összes pályán, hogy meglegyenek a pontok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.