- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz
heavygrip #3222 üzenetére
Addig nem akartam elkezdeni az Eternalt, amíg ez nincs meg, úgyhogy végül tooyoungtodie-ra levettem a nehézséget és elsőre meglett. Ezek a bossfigthok nekem egyáltalán nem funok, és túl kevés időm van ahhoz, hogy rosszul érezzem magam. A Cyberdemon se volt az, a Hellguardsok se, de valahogy csak meg lett. Erre a Mastermindra meg már minden türelmem elment.
Amúgy összességében jó kis játék, nem váltja meg a világot, látványos, hentelős, akciódús stb. A Doom3 kissé lassabb stílusa nekem jobban bejött. Mindenesetre majd lehet, egy-két pályát újracsinálok, majd később. De most Eternal, ahogy elnéztem az is ehhez hasonló. -
spleenszuru
őstag
válasz
heavygrip #3196 üzenetére
Képzelem..
Még mindig ezt tolom, UV-n akarom végigvinni a sztorit, mielőtt tényleg eternalsba merülök.
Cyberdemon megölt így 1x, a páncélos boss viszont már lazán lement a maxos super shotival.
Pókicával még igencsak meggyűlik a bajom így UV-n. 2 stage híja, és mehet végre az eternals.A vicc, hogy az utolsó 2 rúna trialt egyszerűen nem bírom megcsinálni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged