- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz
heavygrip #3222 üzenetére
Addig nem akartam elkezdeni az Eternalt, amíg ez nincs meg, úgyhogy végül tooyoungtodie-ra levettem a nehézséget és elsőre meglett. Ezek a bossfigthok nekem egyáltalán nem funok, és túl kevés időm van ahhoz, hogy rosszul érezzem magam. A Cyberdemon se volt az, a Hellguardsok se, de valahogy csak meg lett. Erre a Mastermindra meg már minden türelmem elment.
Amúgy összességében jó kis játék, nem váltja meg a világot, látványos, hentelős, akciódús stb. A Doom3 kissé lassabb stílusa nekem jobban bejött. Mindenesetre majd lehet, egy-két pályát újracsinálok, majd később. De most Eternal, ahogy elnéztem az is ehhez hasonló. -
spleenszuru
őstag
válasz
heavygrip #3196 üzenetére
Képzelem..
Még mindig ezt tolom, UV-n akarom végigvinni a sztorit, mielőtt tényleg eternalsba merülök.
Cyberdemon megölt így 1x, a páncélos boss viszont már lazán lement a maxos super shotival.
Pókicával még igencsak meggyűlik a bajom így UV-n. 2 stage híja, és mehet végre az eternals.A vicc, hogy az utolsó 2 rúna trialt egyszerűen nem bírom megcsinálni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest