Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz
heavygrip
üzenetére
Addig nem akartam elkezdeni az Eternalt, amíg ez nincs meg, úgyhogy végül tooyoungtodie-ra levettem a nehézséget és elsőre meglett. Ezek a bossfigthok nekem egyáltalán nem funok, és túl kevés időm van ahhoz, hogy rosszul érezzem magam. A Cyberdemon se volt az, a Hellguardsok se, de valahogy csak meg lett. Erre a Mastermindra meg már minden türelmem elment.
Amúgy összességében jó kis játék, nem váltja meg a világot, látványos, hentelős, akciódús stb. A Doom3 kissé lassabb stílusa nekem jobban bejött. Mindenesetre majd lehet, egy-két pályát újracsinálok, majd később. De most Eternal, ahogy elnéztem az is ehhez hasonló.
-
spleenszuru
őstag
válasz
heavygrip
üzenetére
Képzelem..
Még mindig ezt tolom, UV-n akarom végigvinni a sztorit, mielőtt tényleg eternalsba merülök.
Cyberdemon megölt így 1x, a páncélos boss viszont már lazán lement a maxos super shotival.
Pókicával még igencsak meggyűlik a bajom így UV-n. 2 stage híja, és mehet végre az eternals.A vicc, hogy az utolsó 2 rúna trialt egyszerűen nem bírom megcsinálni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Logitech MX Master 3S for MAC
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Karácsonykor megvettem abból is a deluxet.