Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
De most Eternal, ahogy elnéztem az is ehhez hasonló.
Kösd fel a gatyát 💪
Majd várom az élmény beszámolódat
Nekem egyébként jobban bejön ez az irányvonal, mit a Doom 3 lassú komótos játék menete. Anno rengetegszer végigjátszottam ugyan, de ahogy megjelent a Doom 2016 eszembe nem jutott újra elő venni.
Ez az új Doom sorozat magasra tette a lécet FPS játékok terén és nem is igazán van olyan ami meg ugraná ezt a szintet.
-
heavygrip
senior tag
Próbáld mindig a fejét célozni.
Jönnek a föld felszínéről azok a kőszerü oszlopok, arra mindig ugorj rá.
Van életöltőből kettő is ami ugye ha eldobod az ellenségre vissza tölti a Hp -d, illetve ha ki van az ehhez való rúna maxolva akkor a páncélt is vissza tölt. Dobd rá időközönként.
Kb ennyi. Ha rá érzel a ritmusra könnyen megvan.
Én UV-n játszok,de volt olyan nem egyszer hogy a sima shotival öltem meg
Már most jó ha havonta egyszer elő veszem, nincs sok idő játszani sajna . -
heavygrip
senior tag
-
heavygrip
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
egy kis frissítés nem árt.Most hogy így beszéltünk a játékról lehet neki kezdek megint

Amúgy közeleg a Xbox & Bethesda konferencia, remélem mármost bemutatható lesz az id játéka, tavaly (asszem a quakeconon?) Marty azt mondta még nem áll készen.
[link] egy ehhez hasonló színvonalú adná. Ejj de jó volt akkor
-
heavygrip
senior tag
Igen, ez nem vitás, de nekem még nem is ezzel volt gond,hanem a dinamikus fegyver váltással. A legcélszerűbb és leglátványosabb darát úgy éred el, ha nem egy fegyverrel ölsz meg mindent is, hanem beveted az egész arzenálod, ez főleg az Eternalban teljesedik ki,de már a 2016os Doomban is jobban haladtál előre ha váltogatod sűrűn a fegyvereket.
Na nekem ez kontrollerrel nem igazán ált a kezemre. -
heavygrip
senior tag
-
heavygrip
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nagyon oda verős zene,de mindegyik az egyébként, nekem az összes adja, főleg ez : [link]
Az Eternal zenéje meg na, nem akarok spoilerezni
Otthon, meló helyen,mindenhol szól, a 2016 os zenéivel együtt
-
heavygrip
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Na az jó ha "gyúrsz rá"
Én is elővettem tegnap mindkét gyöngyszemet
Igen az utolsó két rúna elég nehéz volt, de meglehet csinálni. Nekem xboxon nem is sikerült.Nekem anno már a pók olyan volt hogy csak sima sörétes puskával öltem meg, uv -n természetesen, de akkor már kb 1 éve csak azzal játszottam, más játék nem létezett számomra, illetve vártam nagyon az Eternalt, így nagyon sok kihívást kerestem a játékba hogy ne érjen meglepetés...de aztán ért
-
heavygrip
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Na igen,az Eternal mindent a legfelső fokon tol az ember képébe, a két DLC hab lesz a tortán
-
heavygrip
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ez a játék azért még mindig alázza ezeket a "komótos" FPSeket. Toltam én is múlt héten random egy pályát,de most azon filozok hogy belevágok megint
Próbáld ki az Eternalt is
-
heavygrip
senior tag
Sziasztok,valaki még tolja ezt a nagyszerű játékot?
Segítségre lenne szükségem.
MSI after-riva-hwinfo kombinációval szoktam monitorozni ( CPU hő,fordulat, használat,VGA hő,fordulat, használat stb.)
A lényeg,hogy a Doom alatt nem működik,vagyis csak részlegesen, töltés közbe mutatja, de amikor már betöltött eltűnik.
Azért is ide írok mert csak ennél nem működik és nem találtam megfelelő topikot rá.
Rage2,far cry 5, New dawn alatt hibátlanul megy,igaz a Rage2 nél high re kelett állítani a riva Turner érzékelőt. Mindegyik steames egyébként.
Én a vulkanra gyanakodtam,de mivel Rage2 nél sikerült megoldani,így tanácstalan vagyok.
Előre is köszönöm. -
heavygrip
senior tag
válasz
Ragnar_
üzenetére
Nekem is az az optimális,az UV, munka után tökéletes fokozat arra hogy ki add magadból a feszültséget, de egyben élvezhető is. A Nihgtmare is kiváló, úgy is kitoltam jópárszor, több reflexet igényel illetve figyelmet, ezért 1-2X ledarálnak(főleg vegán), de nap végén fáradtan nem is csodálkozom.
-
heavygrip
senior tag
Megnéztem,minden rendben van a fájlokkal, át is engedett fagyás nélkül az Argent Tower pályán. Néha meg fagy más pályákon,de nem sűrűn,azt gondolom nem tudták kijavítani.
Most azt vettem észre,hogy végig vittem nightmaren a játékot,mindent megcsináltam(rúnákat,titkos helyeket,fegyvereket, karaktert),de ahogy belelövök a hordóba megsérülök, megnéztem ultraviolencén ott nem sérül, sőt, arcade módban ultra nightmaren sem sérülök meg,akkor bug lehet? Nem olvastam sehol sem, hogy kampányban - nightmaren - ez a hordórobbanásra való ellenállás nem aktiválódik. -
heavygrip
senior tag
Én nekem az első 8 pálya van meg Ultra Nightmare en, legjobb 200 ba benne vagyok( valahol 31., valahol 55., valahol meg 200.) De ezen a toweres pályán nem tudtam túl jutni,csak úgy ha a végén meghaltam direkt,mert úgy rögzített eredményt...
Az utolsó 5 pálya meg ultra violencén van meg, azok már nehezek Ultra Nightmare en.
-
heavygrip
senior tag
Sziasztok. Egy kérdésem lenne . Mégpedig:
Az argent tower pálya végén amikor számol vissza fele megfagy,pontosabban amikor behozná ,hogy végigvittem a pályát csak egy szürke képernyő fogad. Árkád módban zavaró mert nem lehet így teljesíteni, kampány módba annyira nem zavaró ha Nightmare fokozatig tolom mert az előző mentést visszatöltöm és azután átengedi. De ultra Nightmare en már más a helyzet.
Ez bug vagy rendszer hiba? Nem tudok rájönni. Vissza olvastam az összes kommentet,de nem találtam rá megoldást, volt ilyen hibálya valakinek,de kb akkor amikor kijött a játék, azóta meg jött pár javítás, szóval nem tudom. Egyébként a többi pályán semmi gond nincs.
3 hónapja vettem meg a játékot és azóta csinálja. -
heavygrip
senior tag
Nagyon jó az eternal előzetes, remélem mihamarabb megjelenik a játék.
A 2016 is DooM-ot azóta is tolom - megunhatatlan - ha ilyen lesz az eternal akkor elleszek egy jó darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest