- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
muxi-muxi #2616 üzenetére
Ha legkönnyebb fokozaton is probblémát jelentett a 2 marauderes rész akkor egyszerűen nem való neked a játék.
Itt a legtöbbünk mint kés a vajon ment keresztül a part2-őn (nálam is csak a boss a végén volt inkább frusztráló mint nehéz.)
A part1 ennél sokkal nehezebb volt, csak ott simán ment a boss a végén így pár óra alatt végigértem. A part2 is meglehetett volna ennyi idő alatt csak ugye a boss...
Az a baj, ha a 2 marauderes rész gondot jelent akkor nem is érdemes folytatnod mert utána indul be igazán a buli
Persze én arra biztatlak hogy ne add fel és csináld végig, de a bossnál sz*pni fogsz -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
muxi-muxi #2542 üzenetére
1060 6GB-vel FHD Ultrán megvan a stabil 60 fps, egyedül a nagyobb fightoknál (khm, Super Gore Nest Master Level utolsó encounterje) ha egyszerre befagyasztok 2-3-4 démont és még esetleg rádobom a flame benchet meg egy blood punchot akkor van egy komolyabb fps drop úgy 20-30 közé. Tűrhető, nem szoktam emiatt meghalni. Áldom is az id engine-t tényleg baromira jól optimalizált lett ez az Eternal.
-
Segal
veterán
válasz
muxi-muxi #2479 üzenetére
Qrva nagy kulonbseg van hdr es hdr kozt attol fuggoen hogy milyen a kijelzo.
En speciel jatszottam a doom-ot 78 colos tv-n, aztan 21:9-es monitoron is.
Most meg 48 colos oled tv a monitorom. Na ezen piszok latvanyos a hdr, de lattam olyan megoldast is ami tenyleg szarul nezett ki.
Igy hogy 4k/120fps g sync es hdr is (vga rtx-et is tud) nagyon szep latvanyt lehet osszehozni ha egy megfelelo jatekot valaszt az ember.
21:9 utan olyan ez a 4k oled mintha konkretan egy uj doom jelent volna meg. -
-
Eversmann
aktív tag
válasz
muxi-muxi #647 üzenetére
Szerintem ők is rájöhettek, hogy multiban a játékosokat a nagy játékok idővel felszívják. Nem érdemes huuu de nagy energiákat beleinvesztálni.
Bugok: A játék vége felé több tereptárgyba is beakadtam.
Így elmondva vicces, de akkor nem az mikor egy egész horda elől menekülnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged