- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
Eversmann #375 üzenetére
Azt kell leginkább kitanulni benne hogy mi ellen mi a leghatásosabb, meg hogy épp mire van szükséged, tehát hogy ölj. Ha ez nagyjából megvan akkor picit könnyebb lesz. Az elején én is szívtam de mióta szereztem fejlesztéseket meg azt szedem ki az enemyből amire épp szükségem van azóta kicsit könnyebb. Persze nem azt mondom hogy könnyű csak azt hogy könnyebb.
Én ettől az ugra-bugrától tudok időnként a falra mászni. Eleinte sem tetszett hogy falról falra ugráljak de mióta ezek a kiálló rudak is vannak meg előre is kell haladni a levegőbe és kombinációkat ugrani... Na az a része nekem nemigazán doom, de a többi bejövős.GhostPetya: Csak akkor steames ha ott veszed. Akár dobozosan, akár szürkéből kóddal vagy eleve a saját launcherükben megvéve nem fogod tudni steamre beaktiválni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Autós topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen digitális videókamerát?
- Kerékpársportok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- YouTube
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest