-
Mobilarena
Folytatás a teszt topikjában: [Re:] Doogee X5 - kiskutyák olcsón elvihetők
Aktív témák
-
montezuma
tag
válasz
#47106304 #240 üzenetére
Alapból a régebben vett telefonokra valóban nem frissít hivatalosan v15 fölé. Persze volt aki letöltötte és feltette, én nem éreztem a nyereséget a kockázattal arányosnak, így maradt a v15.
Nincs gyári, vannak ilyen programok, én pl. az ingyenes "prof reminder"-t használom. -
montezuma
tag
válasz
klezsola #204 üzenetére
A teló érték-ár arányban szerintem jó vétel, de nem biztos, hogy Neked telitalálat. Nem telefonálásra hegyezték ki. Még felvenni is kicsit ügyetlen vagyok, hiába van gesture lehetőség is.
A csöngetés valóban kicsit halk, állítólag valami HW beállítási varázslat ezen segíthet. Ha játékban állítod a hangerejét, akkor adott esetben a csöngés is lehalkulhat, vagy én vagyok béna.
Villamoson gyakran nem hallom meg, értesítés led meg nincs. Egyedi vagy saját csengőhangok beállítása problémás lehet.Viszont jó a kijelzője, a teljesítménye, Asphalt8 elmegy rajta. Eddig megbízhatóan működik, esett már le (tokban) padlóra, de nem lett baja.
Szeretem, nem fogom lecserélni, de lakáson belül is magammal kell hordani, és ha elmegyek hazulról, a belső ingzsebemben tartom, hogy a rezgést észleljem zajos környezetben is. Sokat játszom, keveset telefonálok.
Navi működik, de nem használom élesben.
-
montezuma
tag
Én is szórakoztam vele, nem sikerült. Eredmény:
1. Saját csengőhangot beállítani általános csengőhangnak
2. Saját csengőhangot beállítani egyedi csengőhangnak
3. Gyári egyedi csengőhangot beállítani a különböző embereknek, ennek lehet esélye, de most nem tudom próbálni.Próbáltam, hogy az egyedi csengőhangokat a "memória\ringtones" könyvtárba rakom, illetve újraindítom a telót, ezek nem váltak be.
-
montezuma
tag
2 napot kibír ha nem játszom és alig használom.
1 nap ha játszom 3-4 órát.
Nem vettem észre, hogy valahol nem lenne magyar, de eddig nem néztem ezt. Csak feltűnt volna.
Általában nem akad, ha sokminden (8-10) van nyitva, akkor néha döccen egyet, vagy 1-3 másodpercre lelassul, aztán megy tovább. Ilyenkor be szoktam zárni a felesleges appokat.
Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest