Hirdetés

Aktív témák

• klezsola

csendes tag

Urak (Hölgyek)!

Segítségeteket kérem.
    Napok óta szemezek ezzel a telefonnal, de mielőtt megrendelném inkább olvasnám a véleményeteket.

A műszaki cikkeket (tévé, mobil stb.) mindig használati tárgyként kezeltem - nem kellenek az amúgy nem is használt extrák, azt tudja jól, amire használni szeretném. /Nem véletlen, hogy bár átolvastam a fórumot akadt jócskán, ami nem is kicsit magas volt nekem. ;)/

Jórészt csak telefonálni kell a következő telefon, nyilván küldök pár sms-t is. Netet ritkán használom - akkor viszont agresszív kismalac effektus - "nem várok"! :D

Viszont egy erős netre(?), de mindenképp erős GPS-re szükségem lesz, mert egy-egy motoros túránál kell a jó és működő navi. /A még használt, ám mára elavult (Samsung) telefonomat is azért kell lecserélni, mert az egyik túráról vissza csak nem működött a GPS, s a "bájos nőpi hang" csak nem súgta a fülemre merre is kéne menni. Egy idő után gyógyszer elgurul, majd a telefon... némi repülés után... A kijelző nem értékelte a műsort!/

Még pár fontos dolog:

1. Ha jól olvastam, a csengetés hangereje nem túl erős. /Az egyik fülemet többször műtötték és arra finoman szólva sem hallok tökéletesen./ Vészes ennyire a nem csúcs hangerő?

2. A hozzám hasonló műszaki "analfabéták" is könnyen hozzászoknak, kezelik stb.? Könnyű "saját képre" formálni?

3. Hosszú időre tervezek, nem szoktam sűrűn cserélni a telefonjaimat.

4. 30-35K-nál nem adnék többet egy új telefonért.
    Képben van/volt még ebay-aliexpress és onnan pl. a Redmi PRo-val, lenovo P70, Lenovo A858t - csak ezeknél, ha jól látom gond lehet a 3 és 4G-vel. Illetve ugye, ha becsúszik a vámba, akkor már...
    Harminc alatt megkapnám ezt: LG Leon 4G H340n.
    De a Doogee erősebb-nek tűnik, s ha csak azt veszem jó darabig nem kell váltanom.

Köszönöm a segítséget!

Aktív témák