Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
-
Mobilarena
Folytatás a teszt topikjában: [Re:] Doogee X5 - kiskutyák olcsón elvihetők
Aktív témák
-
klezsola
csendes tag
Urak (Hölgyek)!
Segítségeteket kérem.
Napok óta szemezek ezzel a telefonnal, de mielőtt megrendelném inkább olvasnám a véleményeteket.A műszaki cikkeket (tévé, mobil stb.) mindig használati tárgyként kezeltem - nem kellenek az amúgy nem is használt extrák, azt tudja jól, amire használni szeretném. /Nem véletlen, hogy bár átolvastam a fórumot akadt jócskán, ami nem is kicsit magas volt nekem.
/Jórészt csak telefonálni kell a következő telefon, nyilván küldök pár sms-t is. Netet ritkán használom - akkor viszont agresszív kismalac effektus - "nem várok"!

Viszont egy erős netre(?), de mindenképp erős GPS-re szükségem lesz, mert egy-egy motoros túránál kell a jó és működő navi. /A még használt, ám mára elavult (Samsung) telefonomat is azért kell lecserélni, mert az egyik túráról vissza csak nem működött a GPS, s a "bájos nőpi hang" csak nem súgta a fülemre merre is kéne menni. Egy idő után gyógyszer elgurul, majd a telefon... némi repülés után... A kijelző nem értékelte a műsort!/
Még pár fontos dolog:
1. Ha jól olvastam, a csengetés hangereje nem túl erős. /Az egyik fülemet többször műtötték és arra finoman szólva sem hallok tökéletesen./ Vészes ennyire a nem csúcs hangerő?
2. A hozzám hasonló műszaki "analfabéták" is könnyen hozzászoknak, kezelik stb.? Könnyű "saját képre" formálni?
3. Hosszú időre tervezek, nem szoktam sűrűn cserélni a telefonjaimat.
4. 30-35K-nál nem adnék többet egy új telefonért.
Képben van/volt még ebay-aliexpress és onnan pl. a Redmi PRo-val, lenovo P70, Lenovo A858t - csak ezeknél, ha jól látom gond lehet a 3 és 4G-vel. Illetve ugye, ha becsúszik a vámba, akkor már...
Harminc alatt megkapnám ezt: LG Leon 4G H340n.
De a Doogee erősebb-nek tűnik, s ha csak azt veszem jó darabig nem kell váltanom.Köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/