- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Folytatás a teszt topikjában: [Re:] Doogee X5 - kiskutyák olcsón elvihetők
Aktív témák
-
Szép napot Mindenkinek!
Tekintve, hogy a készüléknek van már Mobilarénás tesztje, illetve ehhez kapcsolódó topikja, így ezt a témát zárom. Mindenkinek jobb, ha nem kell két felé figyelnie, és a tapasztalatokat, tudásanyagot is célszerű egy helyre gyűjteni. Folytatás tehát a teszt topikjában.
-
szárnyacska
tag
Sziasztok ha valakit érdekel a 6.0 [link]
-
fejesg2
senior tag
Sziasztok!
Tegnap lettem gazdája egy X5-nek. Létezik a telóhoz főzött CM rom? -
Thapír
csendes tag
Sziasztok!
nem tudok mobil adatkapcsolatot varázsolni a telómra. Pedig be van kapcsolva. Másik telóba rakva a kártyát egyből megy. tudna valaki egy részletes leírást adni, hogy mit tegyek?
várom a hozzáértők válaszát.
Zoli
-
Ady5
csendes tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy hogyan lehet a telefon képernyő tartalmát a Smart Wifi-s TV-re ráküldeni? Ez másik telónál (lenovo) automatikusan benne van a beállításoknál a wi-fi és egyéb eszközök be/ki kapcsolásánál.
Esetleg ajánlani tudtok rá vmi appot? Előre is köszi a válaszokat.Üdv. -
Juli 71
újonc
válasz
nikcsike #139 üzenetére
Szia. Sajnos nekem se engedni kiírja hogy 4G ajánlott.Csak Wifi van.Mai új problémám...a fényképezésnél a készült képeket nem jeleníti meg a joob alsó sarokba..mind eltűnt ami rajta volt.Kiírja hogy nincs megjeleníthető kép/videó.A gyorshívó mellett van a Legutóbbi hívások na azt is törölte mindet magától.Utolsó gondom vele hogy ciripel a kamera ha képet készítek vele.Csupán ennyi de ha szervízbe viszem pár hétig ez sem lesz
(((
-
montezuma
tag
válasz
#47106304 #240 üzenetére
Alapból a régebben vett telefonokra valóban nem frissít hivatalosan v15 fölé. Persze volt aki letöltötte és feltette, én nem éreztem a nyereséget a kockázattal arányosnak, így maradt a v15.
Nincs gyári, vannak ilyen programok, én pl. az ingyenes "prof reminder"-t használom. -
törölt tag
Üdv. Én 2 hete vettem ilyen telefont és ha a frissítésre rányomok akkor azt írja, hogy a készülék naprakész. V15-2015.11.02. Van más megoldás is a frissítésre?
Esetleg ha valaki tudna segíteni-Lezárt képernyő esetén az elmulasztott hívásokra értesítés van ezen a telefonon vagy az kimaradt? Köszi -
haka64
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nekem egy elmúlt ősz elején vásárolt X5-öm van, még V07-2015.08.24. firmware verzióval /Kínából/. Az OTA frissítés nem működik, mert mindig naprakésznek ítéli a készülék e régi verziót. Próbáljak egy teljes újabb verziót PC segítségével flashelni a telefonra vagy van valami más megoldás? A V07 után szerintetek feltehetem egyből a V17-et? Köszönet a reménybeli segítségért. -
Mr. Zöld
csendes tag
Van egy eladó Doogee X5 Ajándék tokkal és üvegfóliával INGYEN POSTA! [link]
Ha érdekel keres bátran. -
woodworm
veterán
válasz
Dubmaster #234 üzenetére
Néhány gondolat:
Ez nem a pro topikja, az azonos kinézet mellett más alapokra épül, noha azért vannak azonos dolgaik.
Ha már a cikket említed, alatta ott van több ezer hozzászálás, hamarabb találnál téged érdeklő információt.
Néhány oldalanként jön hozzád hasonló ember, akinek újra össze kellene foglalni, tényleg nem sokat kell keresni, lapozni érte.Hogy ontopik is legyek, óvatosan a romolással, kijött az x5-ből a B verzió is.
-
Dubmaster
aktív tag
Sziasztok!
tervezek venni egy X5 pro-t! Írnátok általános véleményt? Az ár/érték arány kiváló, azt tudom, ill. a mobilarénás teszt is pozitív, de jártam már így, inkább a személyes tapasztalatok érdekelnének!
Köszi!
-
PowerImi60
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mert a párom Doogee X5 okostelefonjának névjegyei rendszeresen kitörlődnek a névlistájából, majd visszaáll. A névjegyeket SIm-kártyára menti. Kérem segítsetek, hogyan lehet erejét venni a dolognak?!
Előre is köszönöm!
-
obszidian
újonc
Üdvözletem !
Mi lehet az oka annak ha a készülékkel készített fotók ,ill. a letöltött zenék néhány nap múlva eltünnek a készülékről ?
-
ASDEER
újonc
Ó hogy erre is van egy külön topic. Bocsásd meg tudatlanságom eléggé új vagyok az oldalon
Nagyon köszönöm a segítséged
-
ASDEER
újonc
Sziasztok valaki meg tudja mondani hogy a Doogee x5 PRO-n hol lehet beállítani hogy ha hívok valakit kiírja a számomat? Már vagy 1 napja keresem de sehol nem találok ilyen opciót.
-
gears27
aktív tag
Update: Meglett
-
gears27
aktív tag
Sziasztok. Eddig a telefonomat 1sim kártyávalbhasználtam. Tegnap vásároltam egy másik simet is bele. Szèpen is müködik viszont 1 dolgot nem találok sehol, mègpedig a hivoszám kijelzèst. Vagyis magánszámot ir ki mikor hivok. Esetleg ebben tud valaki segiteni?
-
gears27
aktív tag
Sziasztok! vásároltam egy ilyen készüléket, de fehér hátlappal érkezett fekete helyett.. Esetleg nincs kedve valakinek cserélni akinek fekete van és fehéret szeretne?
-
Ermac
tag
Sziasztok !
Egy olyan problémám lenne a készülékkel, hogy skypeoláskor akadozik a hangja de ha kihangosítását kikapcsolom úgy jó, kihangosítva recsegés a háttérbe háttér zaj akadozó alig érthető halk a hang...erre tud valaki valami megoldást esetleg vmi alternatíva progit ??
Amúgy összességébe gyors kis telefon de mivel erre a funkcióra skypeolásra vettem muteréknak jó lenne ha probléma mentes lenne.Válaszotokat előre is köszi
-
deakmark
csendes tag
Köszönöm szépen.
-
deakmark
csendes tag
Helló/Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy tudna e valaki egy linket küldeni arról, hogy hogyan lehetne rootolni a Doogee X5-öt.
Build: DOOGEE-X5-Android5.1-v15-2015.11.02A válaszotokat előre is köszönöm.
-
RockCNC
őstag
Valaki tudja hogyan kel eltüntetni a google keresőt a főképernyőröl?
-
lattila29
csendes tag
válasz
montezuma #166 üzenetére
Üdv, Mindenkinek!
Szeretnék ilyen telefont venni, de olvastam olyat erről a telefonról hogy fejhallgatóval is rossz a hang minőség.Ha letölteném és telepítem rá a Sony Walkman alkalmazást akkor is ilyen rossza lenne a nagzás vagy egy nem szoftveres probléma?
Válaszokat előre is köszönöm! -
gears27
aktív tag
Sziasztok. A nem pro verzió tudja a 4g-t?
-
55csacska55
újonc
Sziasztok!Azt szeretném tudni hogyan lehet a böngészési előzményeket törölni?
-
montezuma
tag
válasz
klezsola #204 üzenetére
A teló érték-ár arányban szerintem jó vétel, de nem biztos, hogy Neked telitalálat. Nem telefonálásra hegyezték ki. Még felvenni is kicsit ügyetlen vagyok, hiába van gesture lehetőség is.
A csöngetés valóban kicsit halk, állítólag valami HW beállítási varázslat ezen segíthet. Ha játékban állítod a hangerejét, akkor adott esetben a csöngés is lehalkulhat, vagy én vagyok béna.
Villamoson gyakran nem hallom meg, értesítés led meg nincs. Egyedi vagy saját csengőhangok beállítása problémás lehet.Viszont jó a kijelzője, a teljesítménye, Asphalt8 elmegy rajta. Eddig megbízhatóan működik, esett már le (tokban) padlóra, de nem lett baja.
Szeretem, nem fogom lecserélni, de lakáson belül is magammal kell hordani, és ha elmegyek hazulról, a belső ingzsebemben tartom, hogy a rezgést észleljem zajos környezetben is. Sokat játszom, keveset telefonálok.
Navi működik, de nem használom élesben.
-
klezsola
csendes tag
Urak (Hölgyek)!
Segítségeteket kérem.
Napok óta szemezek ezzel a telefonnal, de mielőtt megrendelném inkább olvasnám a véleményeteket.A műszaki cikkeket (tévé, mobil stb.) mindig használati tárgyként kezeltem - nem kellenek az amúgy nem is használt extrák, azt tudja jól, amire használni szeretném. /Nem véletlen, hogy bár átolvastam a fórumot akadt jócskán, ami nem is kicsit magas volt nekem.
/
Jórészt csak telefonálni kell a következő telefon, nyilván küldök pár sms-t is. Netet ritkán használom - akkor viszont agresszív kismalac effektus - "nem várok"!
Viszont egy erős netre(?), de mindenképp erős GPS-re szükségem lesz, mert egy-egy motoros túránál kell a jó és működő navi. /A még használt, ám mára elavult (Samsung) telefonomat is azért kell lecserélni, mert az egyik túráról vissza csak nem működött a GPS, s a "bájos nőpi hang" csak nem súgta a fülemre merre is kéne menni. Egy idő után gyógyszer elgurul, majd a telefon... némi repülés után... A kijelző nem értékelte a műsort!/
Még pár fontos dolog:
1. Ha jól olvastam, a csengetés hangereje nem túl erős. /Az egyik fülemet többször műtötték és arra finoman szólva sem hallok tökéletesen./ Vészes ennyire a nem csúcs hangerő?
2. A hozzám hasonló műszaki "analfabéták" is könnyen hozzászoknak, kezelik stb.? Könnyű "saját képre" formálni?
3. Hosszú időre tervezek, nem szoktam sűrűn cserélni a telefonjaimat.
4. 30-35K-nál nem adnék többet egy új telefonért.
Képben van/volt még ebay-aliexpress és onnan pl. a Redmi PRo-val, lenovo P70, Lenovo A858t - csak ezeknél, ha jól látom gond lehet a 3 és 4G-vel. Illetve ugye, ha becsúszik a vámba, akkor már...
Harminc alatt megkapnám ezt: LG Leon 4G H340n.
De a Doogee erősebb-nek tűnik, s ha csak azt veszem jó darabig nem kell váltanom.Köszönöm a segítséget!
-
bul07
nagyúr
Előfordul az ilyen ha régi a Sim, szolgáltató ingyen cseréli
De lehet hogy csak a beállításokba kell beállítani hogy szám küldése
Tárcsázó- Menü Beállítások és ott keresni olyat hogy Hívásazonosító- Szám megjelenítése(Bár lehet máshol vagy más néven van mert 4-es androidon néztem most) -
roKas
tag
Sziasztok! az hogy lehet, hogy a fiamnak vásárolt x5-ösbe átrakott SIM-mel indított hívásoknál nem jelzi ki a hívószámot? A kártya eddig másik telóban volt és természetesen mindig láttam a fiam nevét mikor felhívott...
Szolgáltatónál kell kérni? Vagy a telefonban kell beállítani?
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest