- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
YwnaYr
újonc
Szia,
Autóban még nem próbáltam, gps fixeket lefuttattam (nemtudom lefutottak e, gondolom legalább műhold kellene hozzá) Mobiluncletools gpses része megvolt, sőt kézzel állítottam be rá európai szervert és semmi. Egyszer láttam hogy lát 1 db műholdat, más semmi. Régi telefonom (nexus s) mellett, 5 perc után is 0 műhold, a nexus 7-17 között talál általában.
-
bagand1
csendes tag
Íme: felül és alul van egy kábel, ami a kijelzőt a telefon többi részéhez kapcsolja, ezek megvannak, nem szakadtak el.
Ami érdekes, hogy a kijelző háttérvilágítása működik, csak kép nincs. Még az touch is működik, mert ha újraindítom és a képernyőzár feloldó (képzelt) helyéhez teszem az ujjamat és elhúzom amerre kell, akkor a teló vibrál is, tehát feloldja a zárat.
Picit próbáltam a csatlakozást megpiszkálni (de nem igazán férek hozzá), egy ideig még színes csíkokat is sikerült a képernyőre csalnom. Szóval még az is lehet, hogy csak a csatlakozása ment szét, vagy ott engedett el egy forrasztás.Szerintetek ilyet meg tud valaki csinálni?
-
Dincsike001
újonc
Szia ne haragudj ha hülyeséget írok, de vettél a telefonra egy ilyen tokot,amit rátettél a telefonodra pluszba, és így ezt ragaszottad bele a másik tokba? Én most rendeltem ilyen egész tokot, ami megvédi, de akkor vennem kell hozzá egy ilyen hátlapot is? Előre is köszi a választ,
-
djmaszter
újonc
Hat igen, olcsó húsnak híg a leve. Első esése a telcsinek kb 60 cm magasságból csempére... és fucs a képernyő, jó kis csíkos, tele pixel hibával, lehet látni mindent de... minőség semmi, homályos minden.
Bezeg a Sony Xperia X8-ot lehetett dobálni még most is jól megy az -
kisBözsi
tag
Üdv!
Nekem a nagy sim a 3g, a mikro pedig a sima. Először a rajz szerint tettem bele a kártyákat. Pechemre kitörtem a rajz szerint a sim-et, de pont fordítva kell. De nekem nincs benne matrica, csak a belesütött rajz. Az szerint nekem pont fordítva működik. Az első hozzászólásban az van írva, hogy fordítva kell beletenni, mint ahogy a rajzon van. Amikor megcseréltem a hozzászólás szerint akkor sem működött a 3g. Utána néztem csak meg a beállításokat. Kiderült, hogy még meg kell adni neki a vodanet dolgait. Aztán már működött rendesen. -
Beni2360
félisten
Köszi válaszodat, de közben rájöttem, hogy tegnap előtt locsolás közben enyhe víz ráfröccsent és valószínű mivel az alsó részén elöl van a mic. lyuk belefolyt a víz
és ez okozhatja a bibit. hajszárítóval próbálkoztam egy rövid ideig de semmi eredmény. Most várakozási állás ponton vagyok.
és a H2O.........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged